Ασέβαστος έγραψε: 08 Αύγ 2019, 09:33
OANNHSEA έγραψε: 07 Αύγ 2019, 17:47
Naida έγραψε: 07 Αύγ 2019, 15:16
Οι περισσότεροι Ελ εργοδότες είναι κομπλεξικοί που νομίζουν έχουν εξουσία.
Ήμουν για ενάμιση χρόνο σε μία εταιρεία που την είχαν δύο ψυχασθενείς συνεταίροι - και αυτό γιατί δεν έβρισκα άλλη δουλειά για να την κάνω από το πρώτο εξάμηνο... Τελικά έφυγα χωρίς να έχω βρει δουλειά γιατί θα τους σκότωνα εάν έμενα...
Οι ψυχασθενείς και οι δήθεν είναι πάρα πολλοί στον ελληνικό εργασιακό χώρο...
.
ολοι οι ψυχασθενεις, εργοδοτες πανε και γινιονται; εργαζομενοι, οχι;
Θα σου το πω απλά: έφυγα σε χρονικό όριο, πάνω από τον μέσο όρο, στον οποίο έφευγαν όλοι όσοι κατείχαν τη θέση πριν από μένα!!!
Κανένας δεν άντεχε τα δύο ψυχασθενή σκατά!!!
Ο ένας (ο οποίος θεωρούσε ότι είναι ο καλύτερος στην πιάτσα) να με σαμποτάρει σε τεχνικά θέματα, σε σημείο να μπαίνει στον υπολογιστή και να πειράζει τα σχέδια μου και ο άλλος να το παίζει θεός σε σημείο που να δημιουργεί γεγονότα για να φωνάξει και να δείξει ότι ήμουν άχρηστος!!! Η πλάκα ήταν ότι ποτέ δεν μου είπαν "απολύεσαι" και μετά δύο μήνες αφού έφυγα με πήραν τηλέφωνο για να με ρωτήσουν εάν το έχω ξανασκεφτεί και θέλω να γυρίσω πίσω!!!
Ξέρεις ποιό είναι το επιμύθιο; Πριν από 3 χρόνια συνάντησα τον "θεό" - αυτοί η κλίκα των ψυχασθενών έχουν την ανάγκη να επιβεβαιώνονται. Για να το κάνουν αυτό θα πρέπει κάποιοι άλλοι να είναι οι κακοί. Μια και μετά από μένα δεν έβρισκαν ανάλογο μου και επειδή ήταν και κρίση, η θέση έμεινε αδειανή. Ποιός όμως θα πρέπει να πληρώσει την επιβεβαίωση του ψυχασθενούς; Την πλήρωσαν με απόλυση τα δύο καλύτερα μαστόρια του, τα οποία ήταν ο ένας 15 και ο άλλος 20 χρόνια μαζί τους!!!
ΥΓ
Ξέρεις, υπάρχουν όντως ψυχασθενείς εργαζόμενοι και έχω γνωρίσει κάποιους, όμως αυτοί μπορούν άνετα να απολυθούν. Το ψυχασθενές ξέρασμα που είναι προϊστάμενος ή εργοδότης, πως μπορείς να το πετάξεις από πάνω σου;
.