!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αστυνομικος vs καγκουρα γκραφιτα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
alexandroso

Re: Αστυνομικος vs καγκουρα γκραφιτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2019, 15:20
alexandroso έγραψε: 07 Αύγ 2019, 14:38
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2019, 14:29

Πρώτο δείγμα, μηχανικής αντίδρασης. Αναμένονται και τα υπόλοιπα.
Το ποιός έχει μηχανικές αντιδράσεις το αποδεικνύουμε με τα ποστ μας Γαλή. Δε νομίζω ότι είσαι σε θέση να μου κουνάς το δάχτυλο.
Δεν κουνάω δάκτυλο, αυτό που σκέπτομαι γράφω.
Δάκτυλο θα κούναγα αν θεωρούσα τη δική μου άποψη ως συλλογικό ζητούμενο.
Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν πάσχω από το σύνδρομο του μελό ροβεσπιερισμού που είναι εμφανέστατος ΚΑΙ σε αυτό το θέμα. :)

Γενικώς, πάσα κριτική δεκτή.
Το κατά πόσον η χ ή ψ κριτική θα επηρεάσει την άποψη μου, είναι άλλο θέμα.
Καλά, σε αυτό που γράφεις τώρα συμφωνούμε. Στο τι θεωρείται μηχανική αντίδραση διαφωνούμε. Για μένα μηχανική αντίδραση είναι το να μιλήσεις για μηχανική αντίδραση στην αποτυχημένη μου προσπάθεια να κάνω χιούμορ.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

alexandroso έγραψε: 07 Αύγ 2019, 15:23
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2019, 15:20
alexandroso έγραψε: 07 Αύγ 2019, 14:38

Το ποιός έχει μηχανικές αντιδράσεις το αποδεικνύουμε με τα ποστ μας Γαλή. Δε νομίζω ότι είσαι σε θέση να μου κουνάς το δάχτυλο.
Δεν κουνάω δάκτυλο, αυτό που σκέπτομαι γράφω.
Δάκτυλο θα κούναγα αν θεωρούσα τη δική μου άποψη ως συλλογικό ζητούμενο.
Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν πάσχω από το σύνδρομο του μελό ροβεσπιερισμού που είναι εμφανέστατος ΚΑΙ σε αυτό το θέμα. :)

Γενικώς, πάσα κριτική δεκτή.
Το κατά πόσον η χ ή ψ κριτική θα επηρεάσει την άποψη μου, είναι άλλο θέμα.
Καλά, σε αυτό που γράφεις τώρα συμφωνούμε. Στο τι θεωρείται μηχανική αντίδραση διαφωνούμε. Για μένα μηχανική αντίδραση είναι το να μιλήσεις για μηχανική αντίδραση στην αποτυχημένη μου προσπάθεια να κάνω χιούμορ.
alexandroso, μπορεί να μη με πολυχωνεύεις αλλά εγώ σε θεωρώ πολύ καλό άνθρωπο. Ειλικρινά.

Και αυτό που με εκνευρίζει αλλά και με θλίβει συγχρόνως στη φάση, είναι ότι είσαι από τους πρώτους που θα έχαναν το κεφάλι τους όταν οι διαφωτισμένοι αναλάμβαναν δράση. :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.
alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2019, 15:28 alexandroso, μπορεί να μη με πολυχωνεύεις αλλά εγώ σε θεωρώ πολύ καλό άνθρωπο. Ειλικρινά.

Και αυτό που με εκνευρίζει αλλά και με θλίβει συγχρόνως στη φάση, είναι ότι είσαι από τους πρώτους που θα έχαναν το κεφάλι τους όταν οι διαφωτισμένοι αναλάμβαναν δράση. :wink
Μα από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι δεν σε πολυχωνεύω βρε Γαλή μου; Επειδή διαφωνούμε; Εγώ και με τον εαυτό μου διαφωνώ, έτσι έχω μάθει να σκέφτομαι, αμφισβητώντας τα πάντα. Κάποιες απ τις απόψεις σου δεν πολυχωνεύω και μπορεί να δημιουργείται αυτή η αίσθηση αλλά σε διαβεβαιώνω ότι πάντα σε θεωρούσα και σε θεωρώ αξιόλογη σαν άνθρωπο και φυσικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί σου.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Το να μη χωνεύει κάποιον ο alexandroso μου φαίνεται σαν να είναι ο λέοντας χορτοφάγος. Παραείναι καλός, δεν κρατά κακία σε κανέναν. Σε αντίθεση με μένα, που είμαι σαν την γκαμήλα (Καζάκος).
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
geospun
Phorum.gr user: geospun

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από geospun »

hellegennes έγραψε: 05 Αύγ 2019, 01:11
ST48410 έγραψε: 05 Αύγ 2019, 01:09 Εγώ δεν ζητάω την αποπομπή του αστυνομικού.
Εγώ την ζητώ, με βάση το βίντεο. Ξεκάθαρα ο αστυνομικός δεν είχε φόβο για την σωματική του ακεραιότητα, ήταν ανάμεσα σε μεγάλο πλήθος που ήταν ικανό να συγκρατήσει και να ακινητοποιήσει τον φερόμενο ως δράστη. Δουλειά του ήταν να καλέσει την αστυνομία, όχι να πλακωθεί στο ξύλο μαζί του.
Δηλαδή εσένα άμα πλακώσεις στο ξύλο κάποιον, θα σου απαγορέψουν να έχεις ψιλικατζίδικο;
Που κολλάει η δουλειά που κάνει και το αν την κάνει σωστά με κάτι που συνέβη εκτός δουλειάς του.
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

sys3x έγραψε: 07 Αύγ 2019, 11:39

Υπάρχουνε φόρα με πολύ αυστηρό συντονισμό που γίνονται αυτά που ζητάς, μπορείς να γίνεις κ εκεί μέλος, πουλάνε κ μεταχειρισμένες κάρτες γραφικών κτρ, εμείς εδώ είμαστε αλάνια, ανάρχες, τύποι και του αλωνιού κ του σαλονιού, γαμάμε γενικά.
Βρε ούτε ζητάω τίποτα,ούτε έχω παράπονα απ`τον συντονισμό.Παράπονο (και καλά) απ`τους συνομιλητές ήταν αυτό που έγραψα.
Να για παράδειγμα η πίπα που είπα παραπάνω:
Αν άνοιγα στο Περί Ανέμων θέμα για το πλυντήριο που χάλασε,100% θα είχα απάντηση "στη Σοβιετία δεν θα είχες πλυντήριο,οπότε εβλογημένος καπιταλισμός κλπ".
Κατά τ`άλλα,μιά χαρά!
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

alexandroso έγραψε: 07 Αύγ 2019, 15:30
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Αύγ 2019, 15:28 alexandroso, μπορεί να μη με πολυχωνεύεις αλλά εγώ σε θεωρώ πολύ καλό άνθρωπο. Ειλικρινά.

Μα από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι δεν σε πολυχωνεύω βρε Γαλή μου; Επειδή διαφωνούμε; Εγώ και με τον εαυτό μου διαφωνώ, έτσι έχω μάθει να σκέφτομαι, αμφισβητώντας τα πάντα. Κάποιες απ τις απόψεις σου δεν πολυχωνεύω και μπορεί να δημιουργείται αυτή η αίσθηση αλλά σε διαβεβαιώνω ότι πάντα σε θεωρούσα και σε θεωρώ αξιόλογη σαν άνθρωπο αιλουροειδές και φυσικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί σου.
fixed
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

geospun έγραψε: 07 Αύγ 2019, 17:37
Εγώ την ζητώ, με βάση το βίντεο. Ξεκάθαρα ο αστυνομικός δεν είχε φόβο για την σωματική του ακεραιότητα, ήταν ανάμεσα σε μεγάλο πλήθος που ήταν ικανό να συγκρατήσει και να ακινητοποιήσει τον φερόμενο ως δράστη. Δουλειά του ήταν να καλέσει την αστυνομία, όχι να πλακωθεί στο ξύλο μαζί του.
Δηλαδή εσένα άμα πλακώσεις στο ξύλο κάποιον, θα σου απαγορέψουν να έχεις ψιλικατζίδικο;
Ναί, υπάρχει νόμος που λέει ότι οι ψιλικατζήδες που συμπλέκονται σε καυγά χάνουν την άδεια του καταστήματός τους.
Πειθαρχικός κώδικας ψιλικατζήδων, άρθρο 3 παράγραφος γ. :rtfm:

"Έννοια πειθαρχικού παραπτώματος ψιλικατζή
Πειθαρχικό παράπτωμα αποτελεί κάθε υπαίτια και καταλογιστή παράβαση του υπηρεσιακού καθήκοντος με πράξη (ενέργεια ή παράλειψη).
Το υπηρεσιακό καθήκον προσδιορίζεται από τις υποχρεώσεις που επιβάλλονται στον ψιλικατζή από τις διατάξεις του Συντάγματος, των νόμων, των κανονισμών του Σωματείου, καθώς και από τη συμπεριφορά, που πρέπει να τηρεί ο ψιλικατζής εντός και εκτός χώρου εργασίας λόγω της ιδιότητάς του.
Τα πειθαρχικά παραπτώματα τιμωρούνται ακόμη και αν τελέσθηκαν εκτός του εδάφους της επικράτειας."

Να σκεφτείς ότι πέρυσι ο Χελ ψιλοβρίστηκε με κάποιον στο φόρουμ και πέρασε ΕΔΕ στο σωματείο...
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

stavmanr έγραψε: 07 Αύγ 2019, 08:32
Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Αύγ 2019, 01:11 Από πότε δύο κατακέφαλα, δικαίως ρηγμένα, είναι ποινικό αδίκημα;
Κάθε βιαιοπραγία συνιστά έγκλημα εκτός των περιπτώσεων που προβλέπει ο νόμος (άμυνα κλπ).
Η αυτοδικία απαγορεύεται αυστηρά.
Αυτό το συμπαίρανες εσύ από την ανάγνωση του ποινικού κώδικα ή στο είπε κάποιος; Η επιτκουρική τήρηση του νόμου φυσικά και δεν είναι ποινικό αδίκημα...
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

waldorf έγραψε: 07 Αύγ 2019, 18:07
sys3x έγραψε: 07 Αύγ 2019, 11:39

Υπάρχουνε φόρα με πολύ αυστηρό συντονισμό που γίνονται αυτά που ζητάς, μπορείς να γίνεις κ εκεί μέλος, πουλάνε κ μεταχειρισμένες κάρτες γραφικών κτρ, εμείς εδώ είμαστε αλάνια, ανάρχες, τύποι και του αλωνιού κ του σαλονιού, γαμάμε γενικά.
Βρε ούτε ζητάω τίποτα,ούτε έχω παράπονα απ`τον συντονισμό.Παράπονο (και καλά) απ`τους συνομιλητές ήταν αυτό που έγραψα.
Να για παράδειγμα η πίπα που είπα παραπάνω:
Αν άνοιγα στο Περί Ανέμων θέμα για το πλυντήριο που χάλασε,100% θα είχα απάντηση "στη Σοβιετία δεν θα είχες πλυντήριο,οπότε εβλογημένος καπιταλισμός κλπ".
Κατά τ`άλλα,μιά χαρά!
Το ξέρω ρε αλάνι, όλα τα υπόλοιπα που λες ισχύουν, γι' αυτό κάνουμε λογκίν άλλωστε.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Αύγ 2019, 20:01
stavmanr έγραψε: 07 Αύγ 2019, 08:32
Εμπεδοκλής έγραψε: 07 Αύγ 2019, 01:11 Από πότε δύο κατακέφαλα, δικαίως ρηγμένα, είναι ποινικό αδίκημα;
Κάθε βιαιοπραγία συνιστά έγκλημα εκτός των περιπτώσεων που προβλέπει ο νόμος (άμυνα κλπ).
Η αυτοδικία απαγορεύεται αυστηρά.
Αυτό το συμπαίρανες εσύ από την ανάγνωση του ποινικού κώδικα ή στο είπε κάποιος; Η επιτκουρική τήρηση του νόμου φυσικά και δεν είναι ποινικό αδίκημα...
Δεν υπάρχει "επικουρική τήρηση του νόμου". Υπάρχει απλά "εφαρμογή του νόμου".
Η βοήθεια προς τρίτο άτομο που κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα εμπίπτει στην εφαρμογή του νόμου. Δεν είναι κάποια "επικουρική τήρηση του νόμου". Είναι ο νόμος.
Η βοήθεια έχει παραμέτρους και περιορισμούς σύμφωνα με το νόμο. Δεν είναι ό,τι του καπνίσει του τρελοθόδωρα...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Που κολλάει η δουλειά που κάνει και το αν την κάνει σωστά με κάτι που συνέβη εκτός δουλειάς του.
Η δουλειά του είναι να τηρεί τον νόμο, γι' αυτό για ό,τι παράνομο κάνει είναι υπόλογος και γι' αυτό διατάσσονται ΕΔΕ. Εμένα είναι υποχρέωσή μου να τηρώ τον νόμο, όπως κάθε πολίτης, αλλά δεν προκύπτει θέμα με την δουλειά μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

stavmanr έγραψε: 07 Αύγ 2019, 18:40

Ναί, υπάρχει νόμος που λέει ότι οι ψιλικατζήδες που συμπλέκονται σε καυγά χάνουν την άδεια του καταστήματός τους.
Πειθαρχικός κώδικας ψιλικατζήδων, άρθρο 3 παράγραφος γ. :rtfm:

"Έννοια πειθαρχικού παραπτώματος ψιλικατζή
Πειθαρχικό παράπτωμα αποτελεί κάθε υπαίτια και καταλογιστή παράβαση του υπηρεσιακού καθήκοντος με πράξη (ενέργεια ή παράλειψη).
Το υπηρεσιακό καθήκον προσδιορίζεται από τις υποχρεώσεις που επιβάλλονται στον ψιλικατζή από τις διατάξεις του Συντάγματος, των νόμων, των κανονισμών του Σωματείου, καθώς και από τη συμπεριφορά, που πρέπει να τηρεί ο ψιλικατζής εντός και εκτός χώρου εργασίας λόγω της ιδιότητάς του.
Τα πειθαρχικά παραπτώματα τιμωρούνται ακόμη και αν τελέσθηκαν εκτός του εδάφους της επικράτειας."

Να σκεφτείς ότι πέρυσι ο Χελ ψιλοβρίστηκε με κάποιον στο φόρουμ και πέρασε ΕΔΕ στο σωματείο...
:smt005:
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Sid Vicious έγραψε: 07 Αύγ 2019, 14:03 Ο ίδιος ο γκραφιτας είπε "παίδες εγώ φταίω, εγώ άρχισα να τον χτυπώ πρώτος, συγγνώμη " και ο χελης και ο σταβναμαρ επιμένουν "όκχι όκχι κακό αυτό αστυνομικό, σατανάς,μπου, ντεν κζερει νόμο, μόνο εμείς κζέρουμε "
Ρε καλε μου ανθρωπε. Οσο δεν καταλαβαινεις την λεπτη ,αυτη διαφορα. Δηλαδη,ακομη και αν σε προκαλεσει ενας πολιτης,απο την στιγμη που εχεις τον ρολο του αστυνομου που φερνει την ταξη και ασφαλεια,σε δημοκρατια δεν νοειται η βιαιη πραξη του συγκεκριμενου. Για αυτο,αλλωστε υπαρχουν οι νομοι (κανονες) και πρεπει πρωτα απο ολα να τηρουνται απο τους που τον πρεσβευουν.

Το καταλαβενετε αυτο; Η να αρχισουμε παλι απο τη την αρχη;

Φαντασου εναν δικαστη να βριζει εναν κατηγορουμενο επειδη πχ τον εβρισε ή τον προκαλεσε ,τελος παντως ,λεκτικα.
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”