!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Μεσαιωνικά" βασανιστήρια σε μαθητευόμενο μαγειρικής σε γνωστό εστιατόριο στην Κέρκυρα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Re: "Μεσαιωνικά" βασανιστήρια σε μαθητευόμενο μαγειρικής σε γνωστό εστιατόριο στην Κέρκυρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Γραφικός έγραψε: 07 Αύγ 2019, 13:39 Από την μία σκέφτεσαι "κάτσε, κάθε ιστορία έχει δύο πλευρές".
Από την άλλη βλέπεις τον τρόπο που υπερασπίζονται τον Μποτρίνι οι συνάδελφοί του, που θα μπορούσε να μεταφραστεί και σε "πού βαδίζουμε; αύριο θα απαιτούνε να παρέχουμε και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας" και καταλαβαίνεις ότι η σαπίλα στην εστίαση είναι πολύ πιο βαθιά από έναν σαδιστή αρχιμάγειρα. Τα βασανιστήρια τα θεωρούν αναγκαίο δικαίωμα μέσα στην κουζίνα τους.
Γιαυτό το προλεταριάτο πρέπει να οργανωθεί, η εργατική αριστοκρατία τα έχει κάνει πλακάκια με τους αστούς
και σε πολλές περιπτώσεις γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: "Μεσαιωνικά" βασανιστήρια σε μαθητευόμενο μαγειρικής σε γνωστό εστιατόριο στην Κέρκυρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

perseus έγραψε: 07 Αύγ 2019, 12:36
Ασέβαστος έγραψε: 07 Αύγ 2019, 12:15
alexandroso έγραψε: 07 Αύγ 2019, 11:33
Τρίχες. Οι φωνές είναι στην καθημερινότητα των Ελληνικών επιχειρήσεων. Είχαμε έναν Εγγλέζο τεχνικό διευθυντή που δεν μπόρεσε να καταλάβει ποτέ πως λειτουργούσαμε φωνάζοντας. Βέβαια το να τον πετύχεις ξεμέθυστο μετά το μεσημεριανό διάλλειμα ήταν από χλωμό μέχρι αδύνατο αλλά τουλάχιστον ποτέ δεν φώναζε.
οχι, δεν ειναι.

εφαγα τα νιατα μου σε δουλειες εστιασης, και ακομη και μικρες ωρες με ολο το προσωπικο και εργοδοτες και πελατες σουρωμενους, στην πρεσσα του νυχτομαγαζου με πορτιερηδες και λοιπα ζωντανα, δε θυμαμαι υστεριες παρα μονο απο τους πελατες.
Τι δουλειες εστιασης μωρο μου?
σερβιτορος, μπαρμαν.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Υδράργυρος έγραψε: 07 Αύγ 2019, 13:14 Ρωτάς όλα τα μικρά "τι θα γίνεις?" και σου λένε "Σεφ" από τις κωλοεκπομπές που δείχνουν τα σκατοκάναλα. Και δε διαβάζουν γιατί σου λένε μόλις βγάλω το λύκειο με 10 θα πληρώσει ο πατέρας μου στη σχολή κάποιου @@ που δείχνει το κωλοκάναλο για να γίνω σεφ. Ρε άντε στο διάολο με τα πρότυπα που προβάλλουν
Συγγνώμη το πρόβλημα είναι το επάγγελμα ή οι συνθήκες εργασίας; Υπάρχουν κακά επαγγέλματα;
ή μήπως υπάρχουν γκρινιάρηδες γέροι; Just a thought.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

dotcom έγραψε: 07 Αύγ 2019, 11:46
perseus έγραψε: 07 Αύγ 2019, 11:25 Που ξέρεις εσύ μωρε παλλακιδα τι δουλεια κανει ο ντοτκομ?

Προγραμματιστής είμαι , έχω δουλέψει σε διάφορα Project μικρού μεγέθους αλλά και 100+ ατόμων.

Οι φωνακλάδες είναι ανοργάνωτοι μανατζαρέοι που υπόσχονται μη-ρεαλιστικά deadlines και κομπλεξικοί - συνήθως χωρισμένοι ή στα πρόθυρα χωρισμού (σαραντάρο-πενηντάρηδες).

Επί του θέματος γιατι στα open-kitchen μαγαζιά δεν υπάρχουν οι φωνές στο "πρόγραμμα";
Μανμου!
Επιβεβαιώνω, η δουλειά βγαίνει και χωρίς φωνές, ή μάλλον μόνο χωρίς φωνές. Ευτυχώς μέχρι τώρα έχω χαλαρά άτομα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Ασέβαστος έγραψε: 07 Αύγ 2019, 14:23

οχι, δεν ειναι.

εφαγα τα νιατα μου σε δουλειες εστιασης, και ακομη και μικρες ωρες με ολο το προσωπικο και εργοδοτες και πελατες σουρωμενους, στην πρεσσα του νυχτομαγαζου με πορτιερηδες και λοιπα ζωντανα, δε θυμαμαι υστεριες παρα μονο απο τους πελατες.
σερβιτορος, μπαρμαν.
ημουν σιφ\γουρος ,λαμογιο γκαρσονι,θανατος στα γκαρσονια!
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

dotcom έγραψε: 07 Αύγ 2019, 11:46 Επί του θέματος γιατι στα open-kitchen μαγαζιά δεν υπάρχουν οι φωνές στο "πρόγραμμα";

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

οχι, δεν ειναι.

σερβιτορος, μπαρμαν.
Πρέπει να είσαι από τους μοναδικούς που δεν έχεις πετύχει τέτοιες συμπεριφορές.
Οι περισσότεροι Ελ εργοδότες είναι κομπλεξικοί που νομίζουν έχουν εξουσία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 07 Αύγ 2019, 15:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
perseus

Ακου Μπουμπυ ,εαν στο επομενο μαστερ σεφ ειναι υποψηφιος ειχε δικιο ο μαγειρας ,εαν δεν ειναι εχει δικιο ο καταγγελων ,παει?

αν κερδισεις θα βαλω αβαταρ το σφυροδρεπανο ,αν κερδισω θα βαλεις αβαταρ για ενα μηνα (με συνεχη παρουσια) τον στρατιωτη που αναγενναται απο τις σταχτες.
Άβαταρ μέλους
perseus

Naida έγραψε: 07 Αύγ 2019, 15:16

σερβιτορος, μπαρμαν.
Πρέπει να είσαι από τους μοναδικούς που έχεις πετύχει τέτοιες συμπεριφορές.
σερβιτοροι μπαρμαν ,τα πουτανακια του αφεντικου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

perseus έγραψε: 07 Αύγ 2019, 15:18
Naida έγραψε: 07 Αύγ 2019, 15:16

σερβιτορος, μπαρμαν.
Πρέπει να είσαι από τους μοναδικούς που έχεις πετύχει τέτοιες συμπεριφορές.
σερβιτοροι μπαρμαν ,τα πουτανακια του αφεντικου.
Διαφωνώ κάθετα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
perseus

Τελο παντων πες την γνωμη σου
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Πάντως έναν σερβιτόρο που έχω τον λέω , 1,90 είσαι, καλοφτιαγμενος είσαι, αντε ψησου να κάνουμε μπίζνες θα είσαι συνοδός και θα αναλάβω εγώ μάνατζερ, 15% εσύ 85% εγώ, αντε επειδή είμαι και καλός θα σε βοηθήσω και λίγο στη δουλειά στην αρχη, κυρίες 17-57 αντε να κάνω κι εγώ κάτι, κυρίες 57-97 εσύ, θυσία θα γίνω πάλι. Μην γίνεσαι χαζός ευκαιρία είναι, σε λίγα χρόνια θα γεράσεις και θα μετανοιώσεις που δε το έκανες. Αλλά δεν με ακούει.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

perseus έγραψε: 07 Αύγ 2019, 15:22 Τελο παντων πες την γνωμη σου
Σίγουρα ;επιτρέπεται να διαφωνήσω;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

Naida έγραψε: 07 Αύγ 2019, 15:16 Οι περισσότεροι Ελ εργοδότες είναι κομπλεξικοί που νομίζουν έχουν εξουσία.
Ήμουν για ενάμιση χρόνο σε μία εταιρεία που την είχαν δύο ψυχασθενείς συνεταίροι - και αυτό γιατί δεν έβρισκα άλλη δουλειά για να την κάνω από το πρώτο εξάμηνο... Τελικά έφυγα χωρίς να έχω βρει δουλειά γιατί θα τους σκότωνα εάν έμενα...
Οι ψυχασθενείς και οι δήθεν είναι πάρα πολλοί στον ελληνικό εργασιακό χώρο...

.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”