Α και ένα άλλο που εγώ έχω βρει πολύ χρήσιμο. Τις επιφάνειες κοπής τις τρίβω με μισό λεμόνι και χοντρό αλάτι. Και μετά κανονικά πλύσιμο με σαπουνάδα και καυτό νερό.
Το υπόλοιπο μισό λεμόνι και αλάτι το καταναλώνεις με τεκίλα. Κατά προτίμηση μετά τις δουλειές.
Naida έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 21:10
Για τα άλατα στις βρύσες του μπάνιου επίσης ξύδι λευκό ψεκάζεις και αφήνεις. Παίρνεις και οδοντόβουρτσα παλιά για πιο εύκολο τρίψιμο και ακριβείας.
Naida έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 21:10
Για τα άλατα στις βρύσες του μπάνιου επίσης ξύδι λευκό ψεκάζεις και αφήνεις. Παίρνεις και οδοντόβουρτσα παλιά για πιο εύκολο τρίψιμο και ακριβείας.
Κάμψεις παίρνεις πριν ή μετά, τύπισσα;
Ή που θα το καθαρίσεις ή που θα το αφήσεις όπως είναι. Δηλαδή να λάμπει η υπόλοιπη βρύση και σε μερικά σημεία να είναι θολο;
Μηχανικός έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 19:03
Θα πάρω πλυστικό υψηλής πίεσης.
Λέω να το δοκιμάσω για πλύσιμο κατσαρόλας χωρίς απορρυπαντικό.
Στην βεράντα και με το μαγιό.
δοκιμασε το και σε καθαρισμα ψαριων. αριστη δουλεια, αλλα σπερνει τα λεπια σε μια περιμετρο 10 μετρων.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Μηχανικός έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 19:03
Θα πάρω πλυστικό υψηλής πίεσης.
Λέω να το δοκιμάσω για πλύσιμο κατσαρόλας χωρίς απορρυπαντικό.
Στην βεράντα και με το μαγιό.
... και θα ψάχνεις τις κατσαρόλες, Καλαμάτα είσαι;
Στα Κύθηρα.
Μια συμβουλή και μια απορια.
Κάηκα αρκετά από τον ήλιο και πήραν φύλλο αλοε βέρα από την γλάστρα το άνοιξε και μου το έτριψε στα μούτρα. Άμεση ανακούφιση, αμεσότατη όμως. Εξαιρετικό φαρμακο.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν το συνέχισα και πάει για ξεφλούδισμα και δεν πρέπει να ξεφλουδισω.
Καμιά ιδέα να το αποφύγω;