!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εξαφάνιση αστροφυσικού στην Ικαρία

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Re: Εξαφάνιση αστροφυσικού στην Ικαρία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Αύγ 2019, 10:33 Δεν εννοούσα την οδό αθηνάς
Από εκεί προέρχεται και η θεωρία σου της μαύρης Αθηνάς προφανώς.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Antares έγραψε: 07 Αύγ 2019, 10:42
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Αύγ 2019, 10:33 Δεν εννοούσα την οδό αθηνάς
Από εκεί προέρχεται και η θεωρία σου της μαύρης Αθηνάς προφανώς.
Είναι όντως ΓΤΠΚ θεωρία
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Υποψιάζομαι φαινόμενο μιμητισμού του περιστατικού της Κρήτης από κάποιον άλλο ανώμαλο. Αυτό βέβαια αν δεν εμπλέκεται ο σύντροφός..

Ψάχνουν τώρα τα τηλέφωνα και τις κλήσεις του συντρόφου.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Μπίστης έγραψε: 07 Αύγ 2019, 10:32
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Αύγ 2019, 10:31 Ε τότε πώς ξέρεις τόσα πολλά για τη λιμπίντο των αράπηδων;
Ρε συ γιατί να με βγάλεις γκέι ή βιασμένο, υπάρχουν και αραπίνες ώστε να με δείξεις μπουρδελιάρη
Είναι ωραίες οι μαυρούλες, μυρίζουν λίγο αλλά τίποτε τραγικό μην τον ακούς τον πίνκυ, μπορεί να τον γάζωσαν, μπορεί στο τέλος να μην ήθελε, ποιος ξέρει, αν έχει φάει καμία τριαντάποντη και την μαύρη Αθηνά φαντάρο μπορεί να είδε.
Πίνκυ σε στηρίζω κρητικά, κάνε ότι θες με το πωπό σου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Παει καταξεφτυλιστηκαμε τελειως
Άβαταρ μέλους
sys3x

perseus έγραψε: 07 Αύγ 2019, 10:49 Παει καταξεφτυλιστηκαμε τελειως
Γιατί το λες αυτό;
Επειδή δεν έχει βρεθεί ακόμα;

.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

sys3x έγραψε: 07 Αύγ 2019, 10:52
Γιατί το λες αυτό;
Πρέπει να τι έχουν αναλάβει χαλαροί καριώτες μπάτσοι. Γιά στείλτε ομοσπονδιακούς!
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Οκ έχω κοιμηθεί κανά 4ωρο, το κεφάλι μου πονάει, παραδέχομαι ψιλοηπια χθες, έχω φτιάξει καφε, ανάψει τσιγάρο, μπαίνω στο τόπικ να δω τι παίζει με αυτή την υπόθεση στην Ικαρία, βλέπω fosci να γραφει περι validity, σατανικ και μπιστη να μιλανε για μαυρους και μαυρες, ξανακοιτω το τιτλο του νηματος, εξαφανιση αστροφυσικου λεει στην Ικαρια, ωχ δεν είμαι καλα σκέφτομαι, Παοκαρα μας πηρες τα μυαλα,μάλλον φανταζομαι ότι ο τιτλος είναι εξαφανιση αστροφυσικου. Ξανακοιτω, τελικά σωστός είναι ο τιτλος, ρε σεις δεν ξαναπινω γιατί μετά εσείς μεθάτε
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

sys3x έγραψε: 07 Αύγ 2019, 10:52
Γιατί το λες αυτό;
Και για αυτό αλλα πιθανότατα ειναι νεκρη,στην ικαρια δεν εκρεμει και μια περιπτωση με ενα πιτσιρικα με το ποδήλατο?
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Εξαφάνιση αστροφυσικρητικάκού στην Ικαρία

sys3x έγραψε: 07 Αύγ 2019, 10:48
Μπίστης έγραψε: 07 Αύγ 2019, 10:32
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Αύγ 2019, 10:31 Ε τότε πώς ξέρεις τόσα πολλά για τη λιμπίντο των αράπηδων;
Ρε συ γιατί να με βγάλεις γκέι ή βιασμένο, υπάρχουν και αραπίνες ώστε να με δείξεις μπουρδελιάρη
Είναι ωραίες οι μαυρούλες, μυρίζουν λίγο αλλά τίποτε τραγικό μην τον ακούς τον πίνκυ, μπορεί να τον γάζωσαν, μπορεί στο τέλος να μην ήθελε, ποιος ξέρει, αν έχει φάει καμία τριαντάποντη και την μαύρη Αθηνά φαντάρο μπορεί να είδε.
Πίνκυ σε στηρίζω κρητικά, κάνε ότι θες με το πωπό σου.
:lol:

:bravo: Σωστόις
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Sid Vicious έγραψε: 07 Αύγ 2019, 10:56 Οκ έχω κοιμηθεί κανά 4ωρο, το κεφάλι μου πονάει, παραδέχομαι ψιλοηπια χθες, έχω φτιάξει καφε, ανάψει τσιγάρο, μπαίνω στο τόπικ να δω τι παίζει με αυτή την υπόθεση στην Ικαρία, βλέπω fosci να γραφει περι validity, σατανικ και μπιστη να μιλανε για μαυρους και μαυρες, ξανακοιτω το τιτλο του νηματος, εξαφανιση αστροφυσικου λεει στην Ικαρια, ωχ δεν είμαι καλα σκέφτομαι, Παοκαρα μας πηρες τα μυαλα,μάλλον φανταζομαι ότι ο τιτλος είναι εξαφανιση αστροφυσικου. Ξανακοιτω, τελικά σωστός είναι ο τιτλος, ρε σεις δεν ξαναπινω γιατί μετά εσείς μεθάτε
:smt005:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
sys3x

Sid Vicious έγραψε: 07 Αύγ 2019, 10:56 Οκ έχω κοιμηθεί κανά 4ωρο, το κεφάλι μου πονάει, παραδέχομαι ψιλοηπια χθες, έχω φτιάξει καφε, ανάψει τσιγάρο, μπαίνω στο τόπικ να δω τι παίζει με αυτή την υπόθεση στην Ικαρία, βλέπω fosci να γραφει περι validity, σατανικ και μπιστη να μιλανε για μαυρους και μαυρες, ξανακοιτω το τιτλο του νηματος, εξαφανιση αστροφυσικου λεει στην Ικαρια, ωχ δεν είμαι καλα σκέφτομαι, Παοκαρα μας πηρες τα μυαλα,μάλλον φανταζομαι ότι ο τιτλος είναι εξαφανιση αστροφυσικου. Ξανακοιτω, τελικά σωστός είναι ο τιτλος, ρε σεις δεν ξαναπινω γιατί μετά εσείς μεθάτε
Φέρατε ισοπαλία με την παλιά αγαπημένη μου ομάδα, οκ, αλλά, μπάλα για κάνα εικοσάλεπτο παίξατε μόνο, ίσως εικοσπεντάλεπτο, ο Αίας ήταν πραγματικός νικητής σε αυτόν τον αγώνα.

.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Η καμαριέρα στην κατάθεση της υποστήριξε ότι άκουσε φωνές από το δωμάτιο το προηγούμενο βράδυ.
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Εντωμεταξυ το κινητό χθες έδωσε ξανά σήμα από κεραία των Φούρνων Ικαρίας, που είναι απέναντι από την περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκου όπου γίνονται οι βασικές έρευνες.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Philip Mortimer έγραψε: 07 Αύγ 2019, 11:14 Η καμαριέρα στην κατάθεση της υποστήριξε ότι άκουσε φωνές από το δωμάτιο το προηγούμενο βράδυ.
Το θέμα είναι που μπορεί να την έκρυψε το χαλούμι κ δεν την βρίσκουν.

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”