Όχι. Λέει ότι δεν έγινε γιατί υπάρχει τάχα μου μίσος στην επιστήμη στην Ελλάδα και δη από τους αριστερούς ή τους αναρχικούς. Έγινε γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι αμφιβόλου ηθικής ποιότητας και έχει κάνει μισάνθρωπες δηλώσεις.Χουργιατς έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:17Highlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:13 Δεν ήταν κανένας τυχαίος επιστήμονας που τον τραμπούκισαν οι σκοταδιστές αναρχικοί επειδή έτσι τους την κάπνισε, όπως επιχειρήσατε να το παρουσιάσετε.
Όποιος και να 'ταν βρε παιδί, δικαιολογείται που ανέβηκε ο άλλος στην ομιλία να τον βαρέσει κατακέφαλα;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξαφάνιση αστροφυσικού στην Ικαρία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Εξαφάνιση αστροφυσικού στην Ικαρία
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Highlander
Ξεμπροστιάζω το ξέπλυμα και το ψέμα ότι οι αναρχικοί μισούν την επιστήμη και είναι σκοταδιστές που τραμπουκίζουν νομπελιστες.Lugozzi έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:21Δικαιολογεις τους τραμπούκους
Αυτό το "αλλά" να το προσέξεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 06 Αύγ 2019, 23:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
είπες 'καταδικάζεις τη βία, αλλά...'
ξες τι λένε για την πρόταση που έρχεται πριν το αλλά
- hellegennes
Αυτό το έγραψες και στο νήμα με τον μπάτσο-τιμωρό και μου ξέφυγε;Lugozzi έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:21Δικαιολογεις τους τραμπούκους
Αυτό το "αλλά" να το προσέξεις
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ποιο νημα?hellegennes έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:23Αυτό το έγραψες και στο νήμα με τον μπάτσο-τιμωρό και μου ξέφυγε;
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Highlander
Τι με νοιάζει τι λένε;Χουργιατς έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:22
είπες 'καταδικάζεις τη βία, αλλά...'
ξες τι λένε για την πρόταση που έρχεται πριν το αλλά![]()
Τϊποτα επί της ουσίας του περιεχομένου του ποστ μου έχεις να σχολιάσεις;
- hellegennes
Αυτό:Lugozzi έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:24Ποιο νημα?hellegennes έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:23Αυτό το έγραψες και στο νήμα με τον μπάτσο-τιμωρό και μου ξέφυγε;
Αστυνομικος vs καγκουρα γκραφιτα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Που έγραψα ότι μισούν την επιστήμη?Highlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:22Ξεμπροστιάζω το ξέπλυμα και το ψέμα ότι οι αναρχικοί μισούν την επιστήμη και είναι σκοταδιστές που τραμπουκίζουν νομπελιστες.
Τραμπούκοι φυσικά και είναι
Φασιστακια του κερατά
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Ναι τι?hellegennes έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:27Αυτό:Lugozzi έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:24Ποιο νημα?hellegennes έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:23
Αυτό το έγραψες και στο νήμα με τον μπάτσο-τιμωρό και μου ξέφυγε;
Αστυνομικος vs καγκουρα γκραφιτα
Δεν το άνοιξα καν, πως να γράψω κιόλας?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Highlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:24
Τι με νοιάζει τι λένε;
Είσαι κατά της βίας;
Ναι
Πάει ο άλλος στον Γουάτσον να τον αφήσει σέκο, 75 χρονών άνθρωπο;
Ναι
Έίναι δικαιολογημένος ο Αντιφάς στην πράξη του;
[απαντάς εδώ]
- Highlander
Έβαλες τη φωτογραφία σαν απάντηση στο συγκεκριμένο ποστ:Lugozzi έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:27Που έγραψα ότι μισούν την επιστήμη?Highlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:22Ξεμπροστιάζω το ξέπλυμα και το ψέμα ότι οι αναρχικοί μισούν την επιστήμη και είναι σκοταδιστές που τραμπουκίζουν νομπελιστες.
Φασιστακια του κερατά
Τραμπούκοι είναι, φασιστάκια όχι.Lugozzi έγραψε: 06 Αύγ 2019, 21:45Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Αύγ 2019, 14:33 Όλοι οι αγράμματοι χωριατελλημπανιοι μισούν τους ξένους επιστήμονες![]()
- Highlander
Πόσες φορές πρέπει να γράψω το ίδιο πράγμα για να καταφέρεις να το εμπεδώσεις;Χουργιατς έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:29Highlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:24
Τι με νοιάζει τι λένε;
Είσαι κατά της βίας;
Ναι
Πάει ο άλλος στον Γουάτσον να τον αφήσει σέκο, 75 χρονών άνθρωπο;
Ναι
Έίναι δικαιολογημένος ο Αντιφάς στην πράξη του;
[απαντάς εδώ]
Ξένος επιστήμονας δεν είναι ο Γουατσον?Highlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:32Έβαλες τη φωτογραφία σαν απάντηση στο συγκεκριμένο ποστ:Lugozzi έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:27Που έγραψα ότι μισούν την επιστήμη?Highlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:22
Ξεμπροστιάζω το ξέπλυμα και το ψέμα ότι οι αναρχικοί μισούν την επιστήμη και είναι σκοταδιστές που τραμπουκίζουν νομπελιστες.
Φασιστακια του κερατάΤραμπούκοι είναι, φασιστάκια όχι.Lugozzi έγραψε: 06 Αύγ 2019, 21:45Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Αύγ 2019, 14:33 Όλοι οι αγράμματοι χωριατελλημπανιοι μισούν τους ξένους επιστήμονες![]()
![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Highlander
Ναι. Δεν του επιτέθηκαν όμως γιατί είναι ξένος επιστήμονας και μισούν τους ξένους επιστήμονες, αλλά επειδή ο τύπος διαδίδει ρατσιστικές ιδέες οι οποίες μπορούν να βλάψουν πολλούς ανθρώπους.Lugozzi έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:33Ξένος επιστήμονας δεν είναι ο Γουατσον?Highlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:32Έβαλες τη φωτογραφία σαν απάντηση στο συγκεκριμένο ποστ:Lugozzi έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:27
Που έγραψα ότι μισούν την επιστήμη?
Φασιστακια του κερατάΤραμπούκοι είναι, φασιστάκια όχι.![]()
Άρα καλά του κάνανε του κωλογερουHighlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:34Ναι. Δεν του επιτέθηκαν όμως γιατί είναι ξένος επιστήμονας και μισούν τους ξένους επιστήμονες, αλλά επειδή ο τύπος διαδίδει ρατσιστικές ιδέες οι οποίες μπορούν να βλάψουν πολλούς ανθρώπους.Lugozzi έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:33Ξένος επιστήμονας δεν είναι ο Γουατσον?Highlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:32
Έβαλες τη φωτογραφία σαν απάντηση στο συγκεκριμένο ποστ:
Τραμπούκοι είναι, φασιστάκια όχι.![]()
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 155 Προβολές
-