Οφτοπικ: Λυπάμαι που θα σου σκάσω τη φούσκα αλλά ειδικά σε ότι αφορά το κομμάτι σχετικά με τις φυλές και τη νοημοσύνη τα αποτελέσματα από πιο πρόσφατες έρευνες είναι λίγο... αγχωτικά για την πολιτική ορθότητα γιατί δείχνουν ότι όντως υπάρχει σημαντική απόκλιση... Καμία σχέση με θεωρίες του 19ου αιώνα.Highlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 22:24 Λυπάμαι αγαπητέ Hikikomori αλλά οι ψευδοεπιστημονικές ρατσιστικές θεωρίες του 19ου αιώνα που δημιουργήθηκαν βασικά για να ιδεολογικοποιήσουν την εκμετάλλευση ή στερεώθηκαν πάνω σε υπάρχουσες εμμονές και προκαταλήψεις, και οι οποίες δημιούργησαν τέρατα όπως ο χίτλερ, δεν έχουν θέση στον 21ο αιώνα. Η σοβαρή επιστήμη τις έχει καταρρίψει αναφανδόν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξαφάνιση αστροφυσικού στην Ικαρία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Εξαφάνιση αστροφυσικού στην Ικαρία
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- hellegennes
Να θυμηθούμε ξανά ότι αυτά τα περιστατικά γίνονται είδηση στην Ελλάδα γιατί είναι εξαιρετικά σπάνια. Σε άλλες χώρες ούτε που ασχολούνται, αλλιώς δεν θα είχαν άλλη δουλειά να κάνουν.NewModelArmy έγραψε: 06 Αύγ 2019, 14:36 Η Ελλαδα ειναι χωρα τριτοκοσμικη.Πρεπει να το καταλαβουν οι αλλοδαποι Τουριστες που ερχονται και να λαμβανουν τα μετρα τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ηθικά είναι μεγάλος μαλάκας. Οι απόψεις του σχετικά με τις φυλές δεν είναι απλά επιστημονικά παρωχημένες αλλά εντελώς αντιεπιστημονικές και η άποψή του ότι οι γονείς πρέπει να μπορούν να επιλέγουν αν θα τερματίσουν την εγκυμοσύνη σε περίπτωση που δεν τους αρέσουν τα χαρακτηριστικά του παιδιού (κοντό, ψηλό, ομοφυλόφιλο, ετεροφυλόφιλο, σκουρόχρωμο, ανοιχτόχρωμο, κτλ), είναι ηθικά για τα σκουπίδια.Highlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 22:06Το 1997 σε μια συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera ισχυρίστηκε ότι είναι δικαίωμα των γυναικών να κάνουν άμβλωση εάν προκύπτει από μια γενετική ανάλυση του εμβρύου ότι το παιδί έχει προδιάθεση ομοφυλοφιλίας. Ισχυρίστηκε επίσης ότι οι μαύροι έχουν μια πιο έντονη λίμπιντο από τους λευκούς και ότι είναι λιγότερο ευφυείς σε σχέση με τους λευκούς. Για αυτό ο Watson κατηγορείται συχνά για ρατσισμό, σεξισμό και ομοφοβίαLugozzi έγραψε: 06 Αύγ 2019, 21:45Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 06 Αύγ 2019, 14:33 Όλοι οι αγράμματοι χωριατελλημπανιοι μισούν τους ξένους επιστήμονες![]()
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE ... E%BF%CE%BD
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ΚαταλάβαμεHighlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 22:14Εγώ γενικά δεν επικροτώ τη βία σε καμία περίπτωση.Χουργιατς έγραψε: 06 Αύγ 2019, 22:12
Δηλαδή του άξιζε του παππού να τον τσακίσει ο ελληναντίφας εκεί;![]()
Αλλά
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ξεκινα επειγοντως να βλεπεις CSI
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Highlander
Το παράδειγμα "ξένου επιστήμονα" που έφερες στο τοπικ έχει εξευτελιστεί διεθνώς και του έχουν αφαιρεθεί οι τιμητικοί τίτλοι.Lugozzi έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:10ΚαταλάβαμεHighlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 22:14Εγώ γενικά δεν επικροτώ τη βία σε καμία περίπτωση.Χουργιατς έγραψε: 06 Αύγ 2019, 22:12
Δηλαδή του άξιζε του παππού να τον τσακίσει ο ελληναντίφας εκεί;![]()
Αλλά
- Highlander
hellegennes έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:02Ηθικά είναι μεγάλος μαλάκας. Οι απόψεις του σχετικά με τις φυλές δεν είναι απλά επιστημονικά παρωχημένες αλλά εντελώς αντιεπιστημονικές και η άποψή του ότι οι γονείς πρέπει να μπορούν να επιλέγουν αν θα τερματίσουν την εγκυμοσύνη σε περίπτωση που δεν τους αρέσουν τα χαρακτηριστικά του παιδιού (κοντό, ψηλό, ομοφυλόφιλο, ετεροφυλόφιλο, σκουρόχρωμο, ανοιχτόχρωμο, κτλ), είναι ηθικά για τα σκουπίδια.Highlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 22:06Το 1997 σε μια συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera ισχυρίστηκε ότι είναι δικαίωμα των γυναικών να κάνουν άμβλωση εάν προκύπτει από μια γενετική ανάλυση του εμβρύου ότι το παιδί έχει προδιάθεση ομοφυλοφιλίας. Ισχυρίστηκε επίσης ότι οι μαύροι έχουν μια πιο έντονη λίμπιντο από τους λευκούς και ότι είναι λιγότερο ευφυείς σε σχέση με τους λευκούς. Για αυτό ο Watson κατηγορείται συχνά για ρατσισμό, σεξισμό και ομοφοβία
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE ... E%BF%CE%BD
- Highlander
Δεν ήταν κανένας τυχαίος επιστήμονας που τον τραμπούκισαν οι σκοταδιστές αναρχικοί επειδή έτσι τους την κάπνισε, όπως επιχειρήσατε να το παρουσιάσετε.Χουργιατς έγραψε: 06 Αύγ 2019, 22:34Highlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 22:14
Εγώ γενικά δεν επικροτώ τη βία σε καμία περίπτωση.
Αλλά μη λέμε ότι ήταν και κανένας άσχετος, και τον τραμπούκισαν επειδή έτσι τους την κάπνισε.
'δεν επικροτώ τη βία αλλά κάτι ήξεραν αυτοί και τον τραμπούκισαν'![]()
Α γι αυτό ανέβηκαν τα απλυταρια για να του αφαιρέσουν τους τιμητικους τίτλους.Highlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:11Το παράδειγμα "ξένου επιστήμονα" που έφερες στο τοπικ έχει εξευτελιστεί διεθνώς και του έχουν αφαιρεθεί οι τιμητικοί τίτλοι.
Δεν είσαι φασιστικός, αλλά...
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Highlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:13 Δεν ήταν κανένας τυχαίος επιστήμονας που τον τραμπούκισαν οι σκοταδιστές αναρχικοί επειδή έτσι τους την κάπνισε, όπως επιχειρήσατε να το παρουσιάσετε.
Όποιος και να 'ταν βρε παιδί, δικαιολογείται που ανέβηκε ο άλλος στην ομιλία να τον βαρέσει κατακέφαλα;
- Highlander
Γενικά το να διασπείρεις το μίσος προς άλλους ανθρώπους και να εμπνέεις εγκλήματα ή να ιδεολογικοποιείς την άνιση αντιμετώπιση τους είναι εγκληματικό.Lugozzi έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:15Α γι αυτό ανέβηκαν τα απλυταρια για να του αφαιρέσουν τους τιμητικους τίτλους.Highlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:11Το παράδειγμα "ξένου επιστήμονα" που έφερες στο τοπικ έχει εξευτελιστεί διεθνώς και του έχουν αφαιρεθεί οι τιμητικοί τίτλοι.
Δεν είμαι υπέρ της αυτοδικίας, αλλά όχι να μας τον παρουσιάζετε και σαν τον τυχαίο επιστήμονα που τραμπουκίστηκε από τους... φασίστες αναρχικούς που μισούν την επιστήμη.
- Highlander
Δεν το είπαμε ήδη αυτό πριν μία σελίδα;Χουργιατς έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:17Highlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:13 Δεν ήταν κανένας τυχαίος επιστήμονας που τον τραμπούκισαν οι σκοταδιστές αναρχικοί επειδή έτσι τους την κάπνισε, όπως επιχειρήσατε να το παρουσιάσετε.
Όποιος και να 'ταν βρε παιδί, δικαιολογείται που ανέβηκε ο άλλος στην ομιλία να τον βαρέσει κατακέφαλα;![]()
Το ξανακανες φίλεHighlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:18Δεν είμαι υπέρ της αυτοδικίας, αλλάLugozzi έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:15Α γι αυτό ανέβηκαν τα απλυταρια για να του αφαιρέσουν τους τιμητικους τίτλους.Highlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:11
Το παράδειγμα "ξένου επιστήμονα" που έφερες στο τοπικ έχει εξευτελιστεί διεθνώς και του έχουν αφαιρεθεί οι τιμητικοί τίτλοι.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Highlander
Τι ξαναέκανα;Lugozzi έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:19Το ξανακανες φίλεHighlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:18Δεν είμαι υπέρ της αυτοδικίας, αλλάLugozzi έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:15
Α γι αυτό ανέβηκαν τα απλυταρια για να του αφαιρέσουν τους τιμητικους τίτλους.
Δικαιολογεις τους τραμπούκουςHighlander έγραψε: 06 Αύγ 2019, 23:19Τι ξαναέκανα;
Αυτό το "αλλά" να το προσέξεις
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις