Τζιν πανταλονι γιατί;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στην υγειά μας
Re: Στην υγειά μας
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ναι, την ίδια γνώμη θα είχαν σχηματίσει και όλα τα υπόλοιπα μέλη που το είχαν διαβάσειροδες united έγραψε: 06 Αύγ 2019, 21:36 δευτερον
εχω κανει ενα σωρο αφιερωσεις σε φιλους μου, αν ηθελα να πω κατι θα το ελεγα ξεκαθαρα, το βιδεο που νομιζεις οτι ηταν υπονοουμενο ητανε σχολιο για τις σχεσεις των 2 φυλων, εγω φιδι δεν υπηρξα ποτε, οτι ηθελα το ελεγα παντελονατα
αυτό είναι το πρόβλημά σου, ότι για σένα δε σε νοιάζει, αλλά οι άλλοι σταρχίδια σου
ουστ λέμε, σίχαμα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- ροδες united
- Phorum.gr user: Γενική Γραμματεία Κλωνοποιίας
τριτον δεν με νοιαζει ποιος ητανε ο λογος της επιθεσης, αυτα ειναι δικα σου εσωτερικα προβληματα
με νοιαζει που ειπες εναν χαρακτηρισμο, ειχες να τον στηριξεις μονο σε πραγματα που κανονικα ειναι προσωπικα δεδομενα (και αυτα τα αλλοιωσες οπως γουσταρες) και δεν ζητησες ποτε συγγνωμη
και ερχεσαι μετα απο ολο αυτο, ενω εγω απαντω λεγοντας σε δεν εισαι και η κικη δημουλα, να με πεις εμμονικο αρχιδακι
οχι φιλε μου, εσυ εισαι και το εμμονικο και το αρχιδακι
με νοιαζει που ειπες εναν χαρακτηρισμο, ειχες να τον στηριξεις μονο σε πραγματα που κανονικα ειναι προσωπικα δεδομενα (και αυτα τα αλλοιωσες οπως γουσταρες) και δεν ζητησες ποτε συγγνωμη
και ερχεσαι μετα απο ολο αυτο, ενω εγω απαντω λεγοντας σε δεν εισαι και η κικη δημουλα, να με πεις εμμονικο αρχιδακι
Ορέστης 35 έγραψε: 11 Αύγ 2019, 09:31 Εσεις νομιζετε οτι μια ζωη καθομαι και διασκεδαζω. Στα καλοκαιρια που δεν εζησα.
ροδες united έγραψε: 06 Αύγ 2019, 21:38 τριτον δεν με νοιαζει ποιος ητανε ο λογος της επιθεσης, αυτα ειναι δικα σου εσωτερικα προβληματα
μαλάκα μ έχεις για τόσο κομπλεξικό που θα θύμωνα αν μ έλεγες Δημουλά;
είσαι με τα καλά σου;
εδώ έχεις κάνει τέρατα
άντε, σύνελθε
και προπαντώς, πρετοιμάσου όπως προείπα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- ροδες united
τεταρτον δεν εμπλεξα ποτε κανεναν
οταν εσυ λες ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο κ αγις, δικαιουμαι και γω να πω ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο κ αγις
τις εξυπναδες σου αλλου λοιπον
ο τριτος που υπαινισσεσαι, ειναι το καλυτεροτερο παιδι του φορουμ,δεν εχει ενοχλησει μυγα, και δεν εχω πει ποτε τιποτα κακο για αυτον, ουτε θα ειχα κανεναν λογο
τον εχω πειραξει πολλες φορες αλλα αυτο ειναι ασχετο με σενα και παντα για να τον τσιγκλισω να γραψει
οτι λεω για σενα, αφορα εσενα και οσα υπονοουμενα αφησα για σενα ηρθαν αφοτου με συκοφαντησες πολλακις
οταν εσυ λες ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο κ αγις, δικαιουμαι και γω να πω ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο κ αγις
τις εξυπναδες σου αλλου λοιπον
ο τριτος που υπαινισσεσαι, ειναι το καλυτεροτερο παιδι του φορουμ,δεν εχει ενοχλησει μυγα, και δεν εχω πει ποτε τιποτα κακο για αυτον, ουτε θα ειχα κανεναν λογο
τον εχω πειραξει πολλες φορες αλλα αυτο ειναι ασχετο με σενα και παντα για να τον τσιγκλισω να γραψει
οτι λεω για σενα, αφορα εσενα και οσα υπονοουμενα αφησα για σενα ηρθαν αφοτου με συκοφαντησες πολλακις
Ορέστης 35 έγραψε: 11 Αύγ 2019, 09:31 Εσεις νομιζετε οτι μια ζωη καθομαι και διασκεδαζω. Στα καλοκαιρια που δεν εζησα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
- ροδες united
δεν εχω τιποτα για σενα προσωπικα ποτε, οποτε μαζεψε τα υπονοουμενα που ξεκινησεις, να μαζεψω τα δικα μου
διοτι εγω για κικη δημουλα εγραψα, προτου μου επιτεθεις, τιποτα αλλο
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
Αν μπούμε σε mood για αμαρτίες κ. Περσέα μου, δε μας σώζει το τζιν
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Εχω βαλει στο νου μου να φτιαξω κοκτεηλ μπυρας. Μπυρα 0% και χυμοι φρουτων.Gherschaagk έγραψε: 01 Αύγ 2019, 01:28 Αν και έχω κάμποσα χρόνια που έκοψα το αλκοόλ, φρονώ πως έχω την υποχρέωση να ανοίξω εκ νέου νήμα για πόσιμα όπως έκανα και στο παλιό.
Τι πίνουμε σήμερα αγαπητά πχορουμάκια;
Κάνε το ανάποδο ρε τύπε. Τρύπα με μια σήραγγα ότι φρούτο θέλεις με ποτό 70% αλκοόλ. Μετά φάτα κι αφού γίνεις ντίρλα, χτύπα και καμμιά μπύρα να στανιάρεις.Ορέστης 35 έγραψε: 06 Αύγ 2019, 21:46Εχω βαλει στο νου μου να φτιαξω κοκτεηλ μπυρας. Μπυρα 0% και χυμοι φρουτων.Gherschaagk έγραψε: 01 Αύγ 2019, 01:28 Αν και έχω κάμποσα χρόνια που έκοψα το αλκοόλ, φρονώ πως έχω την υποχρέωση να ανοίξω εκ νέου νήμα για πόσιμα όπως έκανα και στο παλιό.
Τι πίνουμε σήμερα αγαπητά πχορουμάκια;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Αδερφή σου για κόρη σου είναι ρε τύπε;
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις