να σου βάλω κι εγώ καμιά ταμπέλα?alexandroso έγραψε: 06 Αύγ 2019, 12:58Μεγάλη κουβέντα αυτή. Εχω αρχίσει να μου θυμίζω τους άγγλους αριστοκράτες που φρίττανε στην ιδέα ότι ο αμαθής λαουτζίκος θα χει μια μέρα δικαίωμα ψήφου. Φάση είναι και θα περάσει (ελπίζω)![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πυροβολισμοί με νεκρούς στο El Paso Texas
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πυροβολισμοί με νεκρούς στο El Paso Texas
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Otto Weininger
Αυτό είναι μια κουβέντα. Εγώ πιστεύω ότι όποιος θέλει να κάνει μακελειό θα το κάνει. Αν δεν έχει όπλο semi auto,θα το κάνει με πιστόλι παντός τύπου. Έχουν γίνει mass shootings με πιστόλι άλλωστε. Αν δεν έχει ούτε αυτό θα φτιάξει βόμβα ή θα τους πατήσει με κάνα αυτοκίνητο κλπ.alexandroso έγραψε: 06 Αύγ 2019, 12:46
Εγώ νομίζω, όπως είπα, ότι το θέμα δεν είναι τα όπλα αλλά η κουλτούρα τους.
Από το 1949 στις ΗΠΑ, οι 25 πιο θανατηφορες mass shootings είχαν συνολικά 498 θύματα.
Στην Ευρώπη, μόνο το Μπατακλαν και ο Μπρειβικ είχαν 200. Και αναφέρω αυτές τις δύο γιατί έγιναν με όπλα όπως στην Αμερική.
Αν προσθέσω βόμβες ή αυτοκίνητα (βλέπε Μαδρίτη, Βέλγιο, Μάντσεστερ, Νίκαια) φτάσαμε τους 536.
Ο άλλος στην Νίκαια με ένα αυτοκίνητο έφαγε 86 άτομα. Σχεδόν όσους νεκρούς είχαν μαζί τα δύο πικ θανατηφόρα mass shootings στην ιστορία της Αμερικής.
Μας λένε κάτι όλα αυτά;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Δεν εχουμε τι να πουμε και λεμε χαζομάρες?alexandroso έγραψε: 06 Αύγ 2019, 12:55Τον Νίξον.perseus έγραψε: 06 Αύγ 2019, 12:54Ο καλύτερος προεδρος μετα τον Αικ.alexandroso έγραψε: 06 Αύγ 2019, 12:46
Εγώ νομίζω, όπως είπα, ότι το θέμα δεν είναι τα όπλα αλλά η κουλτούρα τους. Αν θες τα πολλά καουμπόικα τους έχουν κάψει τον εγκέφαλο. Οχι όπλα δεν τους εμπιστεύομαι να κρατάνε αλλά ούτε να ψηφίσουν. Αλλωστε δεν είδες τι γαμάτο τύπο βγάλανε;
Εσυ ποιον θεωρεις καλύτερο?![]()
zteo έγραψε: 06 Αύγ 2019, 13:10 Με απλα λογια μια συγκεντρωμενη και συσπειρωμενη μειοψηφια απλα επιβαλει τις αποψεις της.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Θυμισε μου λιγο ποιος βγηκε πρωτος σε ψηφους στις τελευταιες εκλογες στην ΗΠΑ?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo έγραψε: 06 Αύγ 2019, 13:10
Το προβλημα ειναι οτι η ψηφος του Βλαχοαμερικανου των κεντρικων πολιτειων μετραει περισσοτερο απο 500 ψηφους Νεουορκεζων η κατοικων του Λος Άντζελες
Για να είμαστε ειλικρινείς φαμ, αυτός ο ένας πληρώνει τους φόρους για τους άλλους εκεί τους 500
Δεν ειναι το ιδιο.Για παραδειγμα οι δραστες του Μπατακλαν δεν αγορασαν τα οπλα τους απο Σ/Μ στο Παριση.Δεν φτανει μονο η ολικη απαγορευση οπλοκατοχης θα πρεπει ακομα και σε εγκληματα που γινοντε με πυροβολα οπλα να υπαρχει στον δραστη και η κατηγορια της παρανομης οπλοκατοχης και οπλοχρησιας και να γινεται ερευνα που βρηκε το οπλο.Ετσι για να αντιμετωπιστη και η μαυρη αγορα οπλων.Otto Weininger έγραψε: 06 Αύγ 2019, 13:10Αυτό είναι μια κουβέντα. Εγώ πιστεύω ότι όποιος θέλει να κάνει μακελειό θα το κάνει. Αν δεν έχει όπλο semi auto,θα το κάνει με πιστόλι παντός τύπου. Έχουν γίνει mass shootings με πιστόλι άλλωστε. Αν δεν έχει ούτε αυτό θα φτιάξει βόμβα ή θα τους πατήσει με κάνα αυτοκίνητο κλπ.alexandroso έγραψε: 06 Αύγ 2019, 12:46
Από το 1949 στις ΗΠΑ, οι 25 πιο θανατηφορες mass shootings είχαν συνολικά 498 θύματα.
Στην Ευρώπη, μόνο το Μπατακλαν και ο Μπρειβικ είχαν 200. Και αναφέρω αυτές τις δύο γιατί έγιναν με όπλα όπως στην Αμερική.
Αν προσθέσω βόμβες ή αυτοκίνητα (βλέπε Μαδρίτη, Βέλγιο, Μάντσεστερ, Νίκαια) φτάσαμε τους 536.
Ο άλλος στην Νίκαια με ένα αυτοκίνητο έφαγε 86 άτομα. Σχεδόν όσους νεκρούς είχαν μαζί τα δύο πικ θανατηφόρα mass shootings στην ιστορία της Αμερικής.
Μας λένε κάτι όλα αυτά;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Αυτο γραφω και εγω οι κανονες της ((δημοκρατιας)) στις ΗΠΑ ειναι οι οργανωμενες μειοψηφιες να κυβερνανε.Οι συνεπειες αυτης της ((δημοκρατιας)) ειναι τα φερετρα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo έγραψε: 06 Αύγ 2019, 13:24Αυτο γραφω και εγω οι κανονες της ((δημοκρατιας)) στις ΗΠΑ ειναι οι οργανωμενες μειοψηφιες να κυβερνανε.Οι συνεπειες αυτης της ((δημοκρατιας)) ειναι τα φερετρα.Lugozzi έγραψε: 06 Αύγ 2019, 13:17viewtopic.php?p=791736#p791736zteo έγραψε: 06 Αύγ 2019, 13:15
Θυμισε μου λιγο ποιος βγηκε πρωτος σε ψηφους στις τελευταιες εκλογες στην ΗΠΑ?![]()
![]()

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Λαθος διοτι οι 500 δεν λαμβανουν καμια κρατικη μεριμνα.Συνεπως οι φοροι του(εαν πληρωνει) πανε καπου αλλου.Απλα εχουν τοσο χαμηλη αντιληψη και κριτικη σκεψη που ευκολα ο καθε λαικιστης τυπου Τραμπ μπορει να τους ξεγελασει με τετοια παραμυθια και να παρει την ψηφο τους.Χουργιατς έγραψε: 06 Αύγ 2019, 13:19zteo έγραψε: 06 Αύγ 2019, 13:10
Το προβλημα ειναι οτι η ψηφος του Βλαχοαμερικανου των κεντρικων πολιτειων μετραει περισσοτερο απο 500 ψηφους Νεουορκεζων η κατοικων του Λος Άντζελες
Για να είμαστε ειλικρινείς φαμ, αυτός ο ένας πληρώνει τους φόρους για τους άλλους εκεί τους 500![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το μπάτα (όπως και μαδρίτη κλπ) είναι πολύ συγκεκριμένο πρόβλημα και όχι δομικό συστατικό της ευρωκουλτούρας. Ο μπρέιβικ (όπως και ο τύπος στη ΝΖ), χρεώνονται σε επα, τραμπ, κεκ κλπ, γιατί από εκεί προέρχονταιOtto Weininger έγραψε: 06 Αύγ 2019, 13:10Αυτό είναι μια κουβέντα. Εγώ πιστεύω ότι όποιος θέλει να κάνει μακελειό θα το κάνει. Αν δεν έχει όπλο semi auto,θα το κάνει με πιστόλι παντός τύπου. Έχουν γίνει mass shootings με πιστόλι άλλωστε. Αν δεν έχει ούτε αυτό θα φτιάξει βόμβα ή θα τους πατήσει με κάνα αυτοκίνητο κλπ.alexandroso έγραψε: 06 Αύγ 2019, 12:46
Μας λένε κάτι όλα αυτά;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ο μπρέιβικ χρεώνεται στον Τραμπ?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 06 Αύγ 2019, 13:31 Ο μπρέιβικ (όπως και ο τύπος στη ΝΖ), χρεώνονται σε επα, τραμπ, κεκ κλπ, γιατί από εκεί προέρχονται
ντουντ, το τερματισες
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Πιουρ (και τοπ) κεκ ήταν η φάση στη νορβηγία
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
alexandroso
Τί θες να πω; Οτι Ο Ρήγκαν ήταν γαμώ τους προέδρους γιατί ξεκώλιασε τους Σοβιετικούς; Ε, δε νομίζω να χεις τέτοιες απαιτήσεις από μένα.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση