!!! DEVELOPMENT MODE !!!

"Μεσαιωνικά" βασανιστήρια σε μαθητευόμενο μαγειρικής σε γνωστό εστιατόριο στην Κέρκυρα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Nero

Re: "Μεσαιωνικά" βασανιστήρια σε μαθητευόμενο μαγειρικής σε γνωστό εστιατόριο στην Κέρκυρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Κάτι έχω ακούσει. Παραλίγο να με χάσει όταν πήγε τον γύρο 2,5 και θυσίασε τις δικές του πατάτες αλλά επειδή κράτησε το γαμηστερό ζυμάρι και συνέχισε να μου τον δίνει 2 επειδή ήμουν πελάτης αποφάσισα ότι φταίει ο Τσίπρας και συνέχισα να τον τιμάω
Άβαταρ μέλους
ροδες united
Phorum.gr user: Γενική Γραμματεία Κλωνοποιίας

Re: "Μεσαιωνικά" βασανιστήρια σε μαθητευόμενο μαγειρικής σε γνωστό εστιατόριο στην Κέρκυρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ροδες united »

Nero έγραψε: 05 Αύγ 2019, 23:40 Κάτι έχω ακούσει. Παραλίγο να με χάσει όταν πήγε τον γύρο 2,5 και θυσίασε τις δικές του πατάτες αλλά επειδή κράτησε το γαμηστερό ζυμάρι και συνέχισε να μου τον δίνει 2 επειδή ήμουν πελάτης αποφάσισα ότι φταίει ο Τσίπρας και συνέχισα να τον τιμάω
εχει σουβλατζιδικο ο μποτρινι τυπε;
Ορέστης 35 έγραψε: 11 Αύγ 2019, 09:31 Εσεις νομιζετε οτι μια ζωη καθομαι και διασκεδαζω. Στα καλοκαιρια που δεν εζησα.
Nero

ροδες united έγραψε: 05 Αύγ 2019, 23:44
Nero έγραψε: 05 Αύγ 2019, 23:40 Κάτι έχω ακούσει. Παραλίγο να με χάσει όταν πήγε τον γύρο 2,5 και θυσίασε τις δικές του πατάτες αλλά επειδή κράτησε το γαμηστερό ζυμάρι και συνέχισε να μου τον δίνει 2 επειδή ήμουν πελάτης αποφάσισα ότι φταίει ο Τσίπρας και συνέχισα να τον τιμάω
εχει σουβλατζιδικο ο μποτρινι τυπε;
Σιγά μην μπορούσε να κρατήσει σουβλατζίδικο ο μυρωδιάς. Για τον Μπούζη τον Μερακλή λέμε, για πραγματικό γκουρμέ εστιατόριο δηλαδή, τύπε.

Αλβανός ιδιοκτήτης που μαλώνει μονίμως με τους ψήστες σημαιάκια της ΑΕΚ στους τοίχους, βαζάκι με δωρεές στήριξης στον ΑΟΚ και εντελώς χαοτική κατάσταση-μου έχει τύχει αρκετές φορές να πληρώσω για 2 πίτες χοιρινό και να φύγω καταλάθος με 4 κοτόπουλο γιατί σταρχίδια τους- λούμπεν ντόπιοι πελάτες κλπ. Όνειρο λέμε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τότες που περίμενα στην ουρά μπροστά απο μια οικογένεια απο Ινδούς τουρίστες απο το Δελχί που πρέπει να ένοιωθαν σαν το σπίτι τους και τον ψήστη να τους πιάνει κουβέντα σε αγγλικά χάου ντου γιου μπου :')

#Cavaliere

#Γιωργης
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Ο Μπούζης ήταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, ο Αλβανός απλώς κράτησε το όνομα. Έχω καιρό να φάω από το μαγαζί, θυμάμαι όταν έτρωγες σουβλάκι χοιρινό, υπήρχε πιθανότητα να σε πιάσει κόψιμο.
Nero

Bipsco έγραψε: 06 Αύγ 2019, 00:22 Ο Μπούζης ήταν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, ο Αλβανός απλώς κράτησε το όνομα. Έχω καιρό να φάω από το μαγαζί, θυμάμαι όταν έτρωγες σουβλάκι χοιρινό, υπήρχε πιθανότητα να σε πιάσει κόψιμο.
και αυτό το έχω ξανακούσει αλλά δεν μπορώ να επιβεβαιώσω. Τόσα χρόνια πελάτης, ακόμα δυσκοίλιος είμαι γμτ
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 05 Αύγ 2019, 17:14
Δεν μιλάω για βασικό μισθό...με τα κυαλιά τον βλέπουν.
δεν υπαρχει μαγειρας που να παιρνει βασικο, ακομη και αρχαριος, ξεκινα με κατι κοντα στο διπλασιο του βασικου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Ο μπουζης ηταν αυτος που το ειχε στην ανηφοριτσα μετα το πηρε ο αλβανος και πηρε και το μαγαζι διπλα στο προπατζιδικο γυρω στο 13 πρεπει να ηταν
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Οι Κερκυραίοι είναι χειρότερη φάρα κι από τους Πυργιώτες
Nero

Maspoli έγραψε: 06 Αύγ 2019, 09:50 Οι Κερκυραίοι είναι χειρότερη φάρα κι από τους Πυργιώτες
Δεν ισχύει απόλυτα. Ισχύει σε ο,τι έχει να κάνει με χρήματα. Είναι εξαιρετικά ειδικευμένοι καράμπαμπες
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Nero έγραψε: 06 Αύγ 2019, 09:54 Δεν ισχύει απόλυτα. Ισχύει σε ο,τι έχει να κάνει με χρήματα. Είναι εξαιρετικά ειδικευμένοι καράμπαμπες
Tέτοια ρουφιανιά σε τόπο (ακόμα και τον αδερφό για ένα μέτρο γης, για ένα δέντρο ελιάς) δεν έχω απαντήσει
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Nero έγραψε: 05 Αύγ 2019, 21:36
perseus έγραψε: 05 Αύγ 2019, 14:46 αμα δεν πει σε ποιο μπουρδελο δουλευε #δεν υπαρχει
Μποτρίνι
Επιβεβαιωμένα το Ετρούσκο ή υποθέτουμε το πιο γνωστό;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Nero

Maspoli έγραψε: 06 Αύγ 2019, 09:50 Οι Κερκυραίοι είναι χειρότερη φάρα κι από τους Πυργιώτες
το καλό είναι ότι δε χρειάζεται αν να φτάσεις στο νησί για να το δεις. Μπαίνεις στην υπερμαούνα του 1800, την Αγία Θεοδώρα, τον κόσμο να βλαστημάει με την παντόφλα που σέρνεται στα κύματα επι ένα 2ωρο αι το πλήρωμα να απαντάει ότι "τέτοια γουστάρουνε οι Κερκυραίοι, τέτοια θέννε: παντόφλες και 10ε το εισιτήριο" :smt005:
Λεγεών έγραψε: 06 Αύγ 2019, 10:03
Nero έγραψε: 05 Αύγ 2019, 21:36
perseus έγραψε: 05 Αύγ 2019, 14:46 αμα δεν πει σε ποιο μπουρδελο δουλευε #δεν υπαρχει
Μποτρίνι
Επιβεβαιωμένα το Ετρούσκο ή υποθέτουμε το πιο γνωστό;
Επιβεβαιωμένα. Βγαίνει ο Μποτρίνι στα κανάλια
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Δεν έχω εμπειρία απο Κερκυραίους. Δεν έχω πάει ποτέ,και μόνο ενα ατομο έχω γνωρίσει παλιότερα, στη σχολή. Κομπλέ ήταν σαν χαρακτήρας, αλλά με φουλ περίεργη προφορά, μιλούσε σαν αλβανός ράπερ. Ελπίζω να μην ειναι ολοι έτσι.
Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler »

vantono έγραψε: 06 Αύγ 2019, 10:10 Δεν έχω εμπειρία απο Κερκυραίους. Δεν έχω πάει ποτέ,και μόνο ενα ατομο έχω γνωρίσει παλιότερα, στη σχολή. Κομπλέ ήταν σαν χαρακτήρας, αλλά με φουλ περίεργη προφορά, μιλούσε σαν αλβανός ράπερ. Ελπίζω να μην ειναι ολοι έτσι.
Και το παιζουν ιταλοτραφεις.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Το πρόβλημα τους ειναι η αμορφωσια ειναι τεραστιο το ποσοστό αυτων που δεν εχουν τελειωσει το σχολειο ,ασε την αιμομιξια...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”