!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αστυνομικος vs καγκουρα γκραφιτα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Re: Αστυνομικος vs καγκουρα γκραφιτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Chainis έγραψε: 05 Αύγ 2019, 17:53
Parrot έγραψε: 05 Αύγ 2019, 17:48
Chainis έγραψε: 05 Αύγ 2019, 17:47

Να έχω την καραμπίνα στο μαγαζί και να του κάνω τον κώλο σουρωτήρι.
:smt017
Στην κυριολεξία, να του ρίξω από μακριά στον κώλο για να προλάβουν να ανοίξουν τα σκάγια και να του βγάλουν από εκει καμιά 50ριά στο νοσοκομείο μετά..
Κανε μας την χαρη και κερασου απο εμενα ενα σφηνακι κωνειο να ξεμπερδευεις κ εσυ και ο (υποτιθεμενος) ληστης μια ωρα αρχυτερα.
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Parrot έγραψε: 05 Αύγ 2019, 17:25 Το σωστό ποιό είναι;
Μην απορείς.
Κυκλοφορεί μόνιμα με φουστανέλλα και τσαρούχια.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Juno έγραψε: 05 Αύγ 2019, 17:21
hellegennes έγραψε: 05 Αύγ 2019, 16:59
Juno έγραψε: 05 Αύγ 2019, 16:46
Δηλαδή αν πάει κάποιος να βάψει με σπρέι την Ακρόπολη ο Χέλλης θα τον σταματήσει με:

α. Αγιουβέρδα
β. Τη δύναμη της αγάπης
γ. Χαλαρωτικό μασάζ
δ. Ρεφλεξολογία

Τσεκάρετε το σωστό.

Τηλέφωνο στην αστυνομία. Δεν γουστάρουμε αναρχία σ' αυτήν την χώρα. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας.
Αν κάποιος μπει μέσα στο μαγαζί σου και αρχίσει να τα σπάει, βγει και ξαναμπεί με ένα μπιτόνι βενζίνη, τι κάνεις; Περιμένεις την αστυνομία;
Ειδικά σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός κι αν βλέπεις πολύ Χόλυγουντ, οπότε και θα σε κλαύσουν μανούλες ως "σινεφιλ".
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Papa John έγραψε: 05 Αύγ 2019, 17:51 Κάτι σχετικό και άσχετο ταυτόχρονα : ο Τομ Χανκς διατηρεί έναν λογαριασμό, νομίζω στο ίνσταγκραμ, τον οποίο φορτώνει με κάτι πολύ περίεργες φωτογραφίες, όπως π.χ ένα γάντι κρεμασμένο σε φράχτη στη μέση του πουθενά, ένα παπούτσι που ξέβρασε ένα ποτάμι, ξανά στη μέση του πουθενά, ματωμένα ρούχα πεταμένα σε υπόνομο και λοιπόν κουλά. Κάποιοι πιο παρατηρητικοί έχουν ανακαλύψει πως αυτά τα αντικείμενα -κάποια από αυτά- ανήκαν σε ανθρώπους που έχουν εξαφανιστεί ή και δολοφονηθεί. Το πρόβλημα και το ερώτημα είναι πως ο Τομ έχει πρόσβαση για φωτπγράφηση σε τέτοιες σκηνές εγκλήματος ή, ακόμα χειρότερα, πως έχει προλάβει να φωτογραφήσει πριν τους μπάτσους τα πειστήρια αυτά !
Φυσικά η σπέκουλα στο διαδίκτυο έχει οργιάσει και δεν είναι λίγοι αυτοί που διατείνονται ότι ο Τομ, που παρουσιάζεται ως Χριστιανός Ορθόδοξος, είναι σήριαλ κίλλερ.
Για τους γνωρίζοντες, η περίπτωση αύριο ομοιάζει κατά πολύ μεγάλο βαθμό με την υπόθεση Μπλακ Ντάλια και την πιθανή εμπλοκή σε αυτή των Μαν Ρέι και Σαλβαδόρ Νταλί.

Συνεχίστε, συγγνώμη για την παρέμβαση.
Link; :roll:
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
Pedro

Νανδρε παρτον για κηπουρο ή θυρωρο γιατι σε λιγο δεν θα εχει να φαει.

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Pedro έγραψε: 05 Αύγ 2019, 17:58
Parrot έγραψε: 05 Αύγ 2019, 17:48 :smt017
Στην κυριολεξία, να του ρίξω από μακριά στον κώλο για να προλάβουν να ανοίξουν τα σκάγια και να του βγάλουν από εκει καμιά 50ριά στο νοσοκομείο μετά..
Κανε μας την χαρη και κερασου απο εμενα ενα σφηνακι κωνειο να ξεμπερδευεις κ εσυ και ο (υποτιθεμενος) ληστης μια ωρα αρχυτερα.
Πάντα ανταποδίδω τα κεράσματα ξέρεις.
Κι ένα για το λεβέντη που κερνάει λοιπόν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Pedro έγραψε: 05 Αύγ 2019, 18:02 Νανδρε παρτον για κηπουρο ή θυρωρο γιατι σε λιγο δεν θα εχει να φαει.
Φαντάσου να έρθεις διακοπές στην Ελλάδα, να σου την πέσουν για το πορτοφόλι σου και τα συναφή και παραδίπλα ένας αστυνομικός με πολιτικά να λέει στην παρέα του "πάμε να φύγουμε μην μπλέξω, έχω τρία στόματα να θρέψω". :8) :8) :8) :003: :003: :003: .
True story, αλλά με άλλη ειδικότητα.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Juno έγραψε: 05 Αύγ 2019, 17:58 Όχι ηθικολόγε του WC.
Εγώ αν μπορούσα (αναλόγως σωματικής διάπλασης, αν ήταν άντρας ή γυναίκα και αν ήμουν μόνη μου ή όχι) θα έβγαζα έξω από το μαγαζί αυτό το άτομο ειδικά αφού θα το είχα στις κάμερες να κλέβει. Κανονικά "έξω κλέφτη, σε τράβηξαν οι κάμερες να κλέβεις χθες" μπροστά σε όλους και ας μου έκανε μήνυση για να έχω τα στοιχεία του.
Το ιδανικό θα ήταν να πληρώσει με πιστωτική για να κάνω πάρτι μετά, αλλά όπως τα περιγράφεις δεν θα το έκανε.

Εγώ όμως ρώτησα για βανδαλισμό και όχι για κλοπή, άλλωστε ο βανδαλισμός είναι το θέμα του νήματος.
Πάμε ξανά λοιπόν: έστω ότι έμπαινε στο μαγαζί σου κάποιος που είναι του χεριού σου κρατώντας ένα μπιτόνι βενζίνη και απειλητικές διαθέσεις. Τι θα έκανες;
Δες πόσο χυδαία επιθετική είσαι ακόμα κι εδώ. Σε λέω ηθικολόγο του καναπέ, που αυτό είσαι και απαντάς με «ηθικολόγε του WC» κι αφού θα έπρεπε ήδη να ζητήσεις συγγνώμη που η πραγματικότητα δεν είναι οι ταινίες που βλέπεις στον κινηματογράφο. Εσύ μπορείς να λες όλες αυτές τις χοντρομαλακίες χωρίς συνέπειες, αφού είσαι άεργη. Εμείς που ζούμε στον πραγματικό κόσμο, ζούμε βάσει του νόμου.

Στην ερώτησή σου απάντησα. Ακινητοποιείς τον δράστη και καλείς την αστυνομία. Ούτε τον δέρνεις ούτε τον πυροβολείς ούτε τον μαχαιρώνεις. Αλλιώς ζήσε με τις συνέπειες που θα έχεις απ' τον νόμο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Pedro

Juno έγραψε: 05 Αύγ 2019, 18:07
Pedro έγραψε: 05 Αύγ 2019, 18:02 Νανδρε παρτον για κηπουρο ή θυρωρο γιατι σε λιγο δεν θα εχει να φαει.
Φαντάσου να έρθεις διακοπές στην Ελλάδα, να σου την πέσουν για το πορτοφόλι σου και τα συναφή και παραδίπλα ένας αστυνομικός με πολιτικά να λέει στην παρέα του "πάμε να φύγουμε μην μπλέξω, έχω τρία στόματα να θρέψω". :8) :8) :8) :003: :003: :003: .
True story, αλλά με άλλη ειδικότητα.
Φαντασου να μην πετουσες τετοιες επικες κοτσανες.. :wink :8)

Δεν ειπαμε να μην δρασεις,το θεμα μας ειναι ο τροπος. Θα το καταλαβεις επιτελους;

Επισης δεν κουβαλω ποτε προτοφολι. Οποτε ακυρο αυτο που λες.

Αντ ´αυτου εχω βιωσει τον ρατσισμο απο ενστολους,χωρις να εχω κανει (απολυτως) τιποτα. Περισσοτερο φοβουμε τους ενστολους βλεποντας κατα καιρους τετοιες συμπεριφορες παρα τους πορτοφολαδες.

Γιατι αποφευγεις να απαντησεις; Ε τζουνουλινινι; :hebit:

Άβαταρ μέλους
Pedro

Chainis έγραψε: 05 Αύγ 2019, 18:04
Pedro έγραψε: 05 Αύγ 2019, 17:58

Πάντα ανταποδίδω τα κεράσματα ξέρεις.
Κι ένα για το λεβέντη που κερνάει λοιπόν.
:vp15: :vp01:

Άβαταρ μέλους
Chainis

stavmanr έγραψε: 05 Αύγ 2019, 17:58

Μην απορείς.
Κυκλοφορεί μόνιμα με φουστανέλλα και τσαρούχια.
Κι ένα σφυροδρέπανο κι ένα Α σε κύκλο τατουάζ στ' αρχίδια μου.
Να τα λες όλα σύντροφε αφού με ξέρεις τόσο καλά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Pedro έγραψε: 05 Αύγ 2019, 17:27 Το θεμα εδω ειναι οτι ο αστυνομος ουτε τον ειδε να βαφει,ουτε τον ενημερωσε καποιος,απλα ειδε δυο παρεες να τσακωνονται και ενεπλακη. Απο την στιγμη που ειναι μονος θα επρεπε να καλεσει ενισχυσεις και να τελειωσει το θεμα ομορφα διχως βιαιοπραγιες
Είδε δυο παρέες να τσακώνονται, διάλεξε έναν στην τύχη και άρχισε να τον δέρνει; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Chainis

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2019, 18:29
Pedro έγραψε: 05 Αύγ 2019, 17:27 Το θεμα εδω ειναι οτι ο αστυνομος ουτε τον ειδε να βαφει,ουτε τον ενημερωσε καποιος,απλα ειδε δυο παρεες να τσακωνονται και ενεπλακη. Απο την στιγμη που ειναι μονος θα επρεπε να καλεσει ενισχυσεις και να τελειωσει το θεμα ομορφα διχως βιαιοπραγιες
Είδε δυο παρέες να τσακώνονται, διάλεξε έναν στην τύχη και άρχισε να τον δέρνει; :lol:
Ήταν άσχημος αφού. :lol:

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Juno έγραψε: 05 Αύγ 2019, 18:22 Είπα και πιο πάνω, ξέρω προσωπικώς άτομο που μπορεί να προσφέρει εκτός δουλειάς και μετά από ένα παραλίγο στραπάτσο, δεν το ξανακάνει. Δεν είναι αστυνομικός, ακόμα χειρότερο.
:-? Γιατρός μάλλον
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Juno έγραψε: 05 Αύγ 2019, 18:22 Δηλαδή, αν δεν μπορείς να τον ακινητοποιήσεις, θα κάνεις έρανο για καινούριο μαγαζί. Ok αφού δεν υπάρχει ασυνέπεια λόγου και πράξεων.
Δημοκρατία έχουμε, οι απόψεις όλων είναι σεβαστές.
Δεν είναι άποψη, είναι ο νόμος. Κι αν δεν μπορώ να τον ακινητοποιήσω γιατί είναι πιο σωματώδης, τότε θα είμαι ηλίθιος αν προσπαθήσω και δεν κινδυνεύει η δική μου ζωή. Αλλά η ερώτησή σου δεν αφορούσε νόμιμη άμυνα, αφορούσε άμυνα περιουσίας.

Ας επιστρέψουμε τώρα στον πραγματικό κόσμο. Στον πραγματικό κόσμο δεν είμαστε νταήδες ούτε παράνομοι. Λαμβάνουμε μέτρα ασφαλείας για να προστατευτούμε. Το μέτρο που έχω στο μαγαζί μου είναι κάμερες ασφαλείας και ποτέ δεν μένει μόνο του ένα άτομο στο μαγαζί. Και τα δυο έχουν κόστος. Πληρώνω για να είμαι ασφαλής, δεν αφήνω τον εαυτό μου απροστάτευτο για να έρθει η στιγμή που χρειάζομαι προστασία και να πυροβολήσω κάποιον με την δικαιολογία ότι ήμουν απροστάτευτος. Μεριμνώ και προλαμβάνω, δεν το παίζω καουμπόης και εκδικητής.

Άσε λοιπόν αυτούς που αναλαμβάνουν το πραγματικό κόστος να μιλάνε. Θες να ζεις σε ένα κράτος με νόμους και τάξη; Πλήρωνε. Δεν θα λειτουργούν οι νόμοι και οι αρχές όποτε θες εσύ.

Juno έγραψε: 05 Αύγ 2019, 18:22 Απλώς σκέψου και το ενδεχόμενο, μετά από πιθανή απόταξη του συγκεκριμένου αστυνομικού να βρεθείς σε ανάγκη και να υπάρχει αστυνομικός εκτός υπηρεσίας δίπλα σου που θα κάνει την πάπια.
Κανείς δεν κάνει την πάπια αν μπορεί να βοηθήσει. Δεν χρειάζεται να είναι αστυνομικός. Ούτε χρειάζομαι την συνδρομή αστυνομικού εκτός υπηρεσίας για να κάνει την δουλειά της αστυνομίας. Δεν λειτουργεί έτσι το κράτος και η έννομη τάξη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”