!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αστυνομικος vs καγκουρα γκραφιτα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Αστυνομικος vs καγκουρα γκραφιτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Αύγ 2019, 11:10 μου κάνει μεγάλη εντύπωση που κάποιοι για να αντιταχθούν στον αστυνομικό απλα και μόνο επειδή είναι αστυνομικός υποστηρίζουν τον αλητήριο που είχε σκοπό να βανδαλίσει με τη δικαιολογία πως δεν είχε κανένα δικαιώμα κανείς να τον ακουμπήσει
και πως θα τον σταματήσουν ρε μάγκες;
Κανείς δεν υποστηρίζει την παράνομη πράξη του. Πού το είδες αυτό στο νήμα; Θέλω link από το ποστ κάποιου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

hellegennes έγραψε: 05 Αύγ 2019, 14:19
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Αύγ 2019, 11:10 μου κάνει μεγάλη εντύπωση που κάποιοι για να αντιταχθούν στον αστυνομικό απλα και μόνο επειδή είναι αστυνομικός υποστηρίζουν τον αλητήριο που είχε σκοπό να βανδαλίσει με τη δικαιολογία πως δεν είχε κανένα δικαιώμα κανείς να τον ακουμπήσει
Κανείς δεν υποστηρίζει την παράνομη πράξη του. Πού το είδες αυτό στο νήμα; Θέλω link από το ποστ κάποιου.
Ασε ρε χελη. Τι ψαχνεις; Οι τυποι ζουν σε παραλληλα συμπαντα και σαν να μην φτανει αυτο βγαζουν και πραγματα απο την φαντασια τους.
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Parrot έγραψε: 05 Αύγ 2019, 14:06 Το σωστό είναι όταν ο ύποπτος πέφτει στο έδαφος για κάποιο λόγο (είτε επειδή έχασε την ισορροπία του, είτε από λάκτισμα κλπ.),
να ακινητοποιήται με τις σωστές λαβές, ώστε οποιαδήποτε απόπειρα να αντιδράσει και να αντισταθεί να καθίσταται αδύνατη,
και στη συνέχεια περνάς τις χειροπέδες στον ύποπτο. Ο,τιδήποτε άλλο είναι υπερβολική χρήση βίας.
Στο συγκεκριμένο περιστατικό, ο αστυνομικός, εφόσον είχε κάνει γνωστή στον ύποπτο την ιδιότητα του, έπρεπε να ζητήσει
βοήθεια και από άλλο πολίτη ώστε να κρατηθεί ακινητοποιημένος ο δράστης στο έδαφος μέχρι να έρθουν οι συνάδελφοί του,
και να προχωρήσουν στη σύλληψη.
Απ' την σύλληψη και μετά, η βία κατά του υπόπτου θεωρείται δικαιολογημένη μόνον εφόσον ο ύποπτος συνεχίζει να προβάλλει αντίσταση.

Δηλαδή, η χρήση βίας θεωρείται και δικαιολογημένη και επιβεβλημένη μόνο μέχρι να ακινητοποιηθεί ο ύποπτος εφόσον αρνείται
να συμμορφωθεί στις εντολές του αστυνομικού και όταν συνεχίζει να προβάλει αντίσταση μετά την σύλληψη.
Ξέρεις πολλούς αστυνομικους που να γνωρίζουν τζούντο καράτε κουνγκ φου και να ξέρουν να πολεμούν σαν Νινζα προκειμένου να ακινητοποιήσουν η αφοπλίσουν με ασφάλεια έναν αντίπαλο χωρίς να χρησιμοποιήσουν περισσότερη βία από ότι χρειάζονται
; :smt005:
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Αύγ 2019, 14:22
Parrot έγραψε: 05 Αύγ 2019, 14:06 Το σωστό είναι όταν ο ύποπτος πέφτει στο έδαφος για κάποιο λόγο (είτε επειδή έχασε την ισορροπία του, είτε από λάκτισμα κλπ.),
να ακινητοποιήται με τις σωστές λαβές, ώστε οποιαδήποτε απόπειρα να αντιδράσει και να αντισταθεί να καθίσταται αδύνατη,
και στη συνέχεια περνάς τις χειροπέδες στον ύποπτο. Ο,τιδήποτε άλλο είναι υπερβολική χρήση βίας.
Στο συγκεκριμένο περιστατικό, ο αστυνομικός, εφόσον είχε κάνει γνωστή στον ύποπτο την ιδιότητα του, έπρεπε να ζητήσει
βοήθεια και από άλλο πολίτη ώστε να κρατηθεί ακινητοποιημένος ο δράστης στο έδαφος μέχρι να έρθουν οι συνάδελφοί του,
Απ' την σύλληψη και μετά, η βία κατά του υπόπτου θεωρείται δικαιολογημένη μόνον εφόσον ο ύποπτος συνεχίζει να προβάλλει αντίσταση.

Δηλαδή, η χρήση βίας θεωρείται και δικαιολογημένη και επιβεβλημένη μόνο μέχρι να ακινητοποιηθεί ο ύποπτος εφόσον αρνείται
να συμμορφωθεί στις εντολές του αστυνομικού και όταν συνεχίζει να προβάλει αντίσταση μετά την σύλληψη.
Ξέρεις πολλούς αστυνομικους που να γνωρίζουν τζούντο καράτε κουνγκ φου και να ξέρουν να πολεμούν σαν Νινζα προκειμένου να ακινητοποιήσουν η αφοπλίσουν με ασφάλεια έναν αντίπαλο χωρίς να χρησιμοποιήσουν περισσότερη βία από ότι χρειάζονται
Κανονικά πρέπει.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

hellegennes έγραψε: 05 Αύγ 2019, 14:19
Όλοι σας τον παραβάτη υποστηρίζετε από κεκτημένη αντί αστυνομική νοοτροπία και μισός απέναντι στους αστυνομικούς
Ότι και να είχε κάνει ο αστυνομικός θα τον βριζατε
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Highlander έγραψε: 05 Αύγ 2019, 14:23
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 05 Αύγ 2019, 14:22

Κανονικά πρέπει.
Αναδιοργάνωση της ελληνικής αστυνομίας με τα αμερικανικά η κινέζικα πρότυπα;
Η μήπως να ακολουθήσουμε τα πρότυπα της ρωσικής αστυνομίας ;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Αύγ 2019, 13:52 Το ότι δεν κάνει μήνυση ο τυπάκος που τις έφαγε, λέει πολλά πάντως
Και να του κάνει μήνυση θα την χάσει, γιατί υπάρχουν μάρτυρες που λένε ότι έριξε το πρώτο χτύπημα. Αυτό σημαίνει ότι αυτομάτως δεν έχει σημασία πόσες μάζεψε. Ακόμη κι αν έμενε ανάπηρος δεν θα είχε σημασία γιατί αυτός το προκάλεσε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Βρίσκω πιο ενδιαφέρον από όλα το ότι δεν έκανε μήνυση στον "μπάτσο-γουρούνι-δολοφόνο" ο ξυλοδαρμένος αντιφά καλλιτέχνης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Pedro έγραψε: 05 Αύγ 2019, 14:11
panos291 έγραψε: 05 Αύγ 2019, 14:05
Pedro έγραψε: 05 Αύγ 2019, 13:54

Εδω συζηταμε την αντιδραση του ενστολου και οχι εαν ειναι σωστο η οχι το γκραφιτι σε ιστορικο μνημειο.

Ειναι δυο διαφορετικα πραγματα.
Γκραφιτι σε ιστορικο μνημειο και σαν να μην εφτανε αυτο πουλαει και τσαμπουκα στους ανθρώπους που του τη λενε.
Το "ενστολος" για μενα δεν παίζει καμια σημασια. Οποιος και να τον εδερνε ανεξαρτήτως ιδιοτητας, θα ελεγα καλα του εκανε.Τετοια ζωα μονο απο ξυλο καταλαβαινουν.
Αγκα ουγκα. Οποτε ποιο το προβλημα σας πχ με τον ρουβικωνα που χαστουκιζει απατεωνες ιατρους; Ή οποτε μας συμφερει να χρησιμοποιειται η βια;

Επισης αλλο να τον εδερνε ενας πολιτης που δεν ειναι οργανο και αλλο οργανο. Γιατι ρε τα συγχεεται ολα; Και οι τρεις περιπτωσεις ειναι διαφορετικες και πρεπει να τις βλεπουμε ετσι. Διαφορετικα οποιος γουσταρει,οποιον γουσταρει τον δερνει.

Πχ εγω μπορω να σε δειρω επειδη εισαι υπερ του να δερνουν ,ξυλοκοπουν καποιον που γραφει σε αρχαια,ενω εγω εχω αλλη προταση για τον καθε τυπο που το πρατει. Τελεια! Ουγκ ουγκ!
Πρωτον, δεν γνωρίζω για το γιατρο του ρουβικωνα τι άνθρωπος ειναι. Αυτο που ειδα, ηταν κατι τυπους να τραμπουκιζουν ενα γιατρο, ο οποιος εκεινη τη στιγμη δεν εκανε τιποτα. Εαν επαιρνε εκβιαστικα (πολυ σημαντικό αυτο) φακελακια, καλα του το κανανε. Btw υπάρχουν κάποιες αποδείξεις για την συμπεριφορά αυτη του γιατρου, ή πρεπει να δεχτουμε τους ισχυρισμους των μπαχαλων?

Δευτερον ο αστυνομικός δεχτηκε επίθεση. Εαν ο αλλος ριξει 2 μπουνιες σε αστυνομικο, ο αστυνομικός δεν θα του ριξει 2 μπουνιες και η τριτη θα θεωρείται υπερβολικη βια. Θα τον κανει μαυρο και καλα θα του το κανει.

Τριτον εγω ειμαι υπερ του ξυλου σε βανδαλους αρχαιων αλλα η γνωμη μου δεν δικαιολογεί το να δοκιμασεις να με δειρεις. Επισης στην περίπτωση αυτη και εαν φυσικα μπορω, δεν θα υπάρχει ιση βια αλλα θα προσπαθήσω να σε φερω σε κατάσταση να μην μπορείς να ξαναδοκιμασεις. Και χωρίς ουγκ. :)
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2019, 14:28 Βρίσκω πιο ενδιαφέρον από όλα το ότι δεν έκανε μήνυση στον "μπάτσο-γουρούνι-δολοφόνο" ο ξυλοδαρμένος αντιφά καλλιτέχνης.
Θα του κανει ο Χελης :lol:
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2019, 14:28 Βρίσκω πιο ενδιαφέρον από όλα το ότι δεν έκανε μήνυση στον "μπάτσο-γουρούνι-δολοφόνο" ο ξυλοδαρμένος αντιφά καλλιτέχνης.
Διάβασε τι έγραψα από πάνω. Αν συμβουλεύτηκε δικηγόρο, κατά πάσα πιθανότητα τού είπε ότι θα χάσει την δίκη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Parrot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Parrot »

Δεν ξέρετε τί μπορεί να παίχτηκε, από ένα βίντεο δεν μπορούν να βγούν και πολλά ξεκάθαρα συμπεράσματα.
Μπορεί ο τύπος να ήταν πιωμένος και μετά όταν συνήλθε να ζήτησε συγγνώμη απ' τον αστυνομικό.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

:smt017
under έγραψε: 05 Αύγ 2019, 14:29
Θα του κανει ο Χελης :lol:
Δεν έχω διαβάσει όλες τις απαντήσεις, μόνον τις πρώτες δύο σελίδες. Μετά βαρέθηκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

hellegennes έγραψε: 05 Αύγ 2019, 14:29
Διάβασε τι έγραψα από πάνω. Αν συμβουλεύτηκε δικηγόρο, κατά πάσα πιθανότητα τού είπε ότι θα χάσει την δίκη.
Δηλαδη θα εχανε τη δικη για μια υποθεση για την οποια εσυ ηθελες την τιμωρια του αστυνομικου :lol:
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

hellegennes έγραψε: 05 Αύγ 2019, 14:29
Ε, κάτι τέτοιο υπέθεσα κι εγώ. :lol:

Οπότε, που ακριβώς είναι το πρόβλημα;

Αν ο νόμος στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν αποδέχεται το φερόμενο θύμα ως θύμα για τον χ ή ψ λόγο, τότε δεν υφίσταται και θύτης.

Το θέτω τελείως γενικά, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”