Daje, ναι για ΗΠΑ μιλάω. Πάντως Nando's και UK που ήμουν κάποια περίοδο (και βασικά εκεί τα γνώρισα πρώτα πριν ξαναέρθω ΗΠΑ) ήταν πολύ καλή επιλογή (για την ακρίβεια ίσως ήταν καλύτερη επιλογή εκεί).
perseus, μια χαρά μαγειρεύω και σπίτι, αν και το κάνω περισσότερο το χειμώνα. Καλοκαίρι δεν πολυασχολούμαι. Η λίστα μπορεί να σου φαίνεται μεγάλη, αλλά στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλές αλυσίδες.
Chipotle ας πούμε, πάω συχνά, μπορεί και μια στις 15 μέρες. Αλλά το Chipotle δεν το θεωρώ junk food, είναι αρκετά προσεγμένο φαγητό.
Five guys τρώω μια φορά το τρίμηνο πες.
Shake shack μια φορά το μήνα, ίσως και λίγο πιο σπάνια.
Bojangles παίζει καλύτερα το χειμώνα για εμένα, οπότε υπάρχει μια περίοδος περίπου πέντε μηνών που θα πάω καμιά δεκαριά φορές συνολικά και μετά του χρόνου πάλι.
Σκέψου όμως εσύ, πόσες φορές τρως σουβλάκι μέσα στο χρόνο; Ή κοκορέτσι; Προσωπικά έχω φάει κοκορέτσι τα τελευταία 10-15 χρόνια πες 5 μερίδες συνολικά. Όχι επειδή δε μου αρέσει, αλλά δεν κάθεται. Και τις τελευταίες 3 από τις 5 που έχω φάει κοκορέτσι είναι επειδή πραγματικά το κυνήγησα.
Α, επίσης, ο Μιχαλάκης ρε παιδιά!
Jersey Mike's 
Με εκπληκτικό Philly cheese steak (#99 το οποίο είναι καλύτερη έκδοση του #56 Big Kahuna Cheese Steak κι επιπλέον βάζω μαρούλι και ντοματούλα). Γαμεί απλά. Καλύτερο από ό,τι αυθεντικό έχω δοκιμάσει στη Φιλαδέλφεια.