!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πυροβολισμοί με νεκρούς στο El Paso Texas

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Hikikomori

Re: Πυροβολισμοί με νεκρούς στο El Paso Texas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hikikomori »

ΓΕΣΑΡ έγραψε: 05 Αύγ 2019, 00:28 Αστοχη γενίκευση. O ΒΤ, ο μπρειβικ και ο Bowers δεν ήταν άγαμοι.
Όλοι οι δολοφόνοι δεν είναι παρθένοι, όμως όλοι οι παρθένοι είναι εν δυνάμει δολοφόνοι αν έχουν περάσει κάποια συγκεκριμένη ηλικία ;)
hellegennes έγραψε: 05 Αύγ 2019, 00:42 Κάπου χωλαίνει ο συλλογισμός σου. Είναι νόμιμη η οπλοκατοχή στην Ελλάδα.
Αν είναι έτσι να πάω στο τοπικό υποκατάστημα Σκλαβενίτη και να αγοράσω ένα αυτόματο πυροβόλο όπλο (assault rifle) όπως θα έκανε ένας Αμερικάνος redneck στη Walmart.
Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue »

Hikikomori έγραψε: 05 Αύγ 2019, 10:52
ΓΕΣΑΡ έγραψε: 05 Αύγ 2019, 00:28 Αστοχη γενίκευση. O ΒΤ, ο μπρειβικ και ο Bowers δεν ήταν άγαμοι.
Όλοι οι δολοφόνοι δεν είναι παρθένοι, όμως όλοι οι παρθένοι είναι εν δυνάμει δολοφόνοι αν έχουν περάσει κάποια συγκεκριμένη ηλικία ;)
hellegennes έγραψε: 05 Αύγ 2019, 00:42 Κάπου χωλαίνει ο συλλογισμός σου. Είναι νόμιμη η οπλοκατοχή στην Ελλάδα.
Αν είναι έτσι να πάω στο τοπικό υποκατάστημα Σκλαβενίτη και να αγοράσω ένα αυτόματο πυροβόλο όπλο (assault rifle) όπως θα έκανε ένας Αμερικάνος redneck στη Walmart.
Είπε μια βλακεία -ως συνήθως- ο Χελλε, είπες και εσύ δεύτερη, τα αυτόματα είναι παράνομα στις ΗΠΑ. Το λεγόμενο "assault rifle" δεν σημαίνει τίποτα απόλυτος.
Hikikomori

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hikikomori »

SuperRogue έγραψε: 05 Αύγ 2019, 10:56 Είπε μια βλακεία -ως συνήθως- ο Χελλε, είπες και εσύ δεύτερη, τα αυτόματα είναι παράνομα στις ΗΠΑ. Το λεγόμενο "assault rifle" δεν σημαίνει τίποτα απόλυτος.
Άκου να δεις αγόρι μου δεν θα κάτσω να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας. Όλοι βλέπουμε τι είδους όπλα χρησιμοποιούν οι σουτερς και σίγουρα αυτά δεν είναι μικρά handguns.

Εικόνα
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Χουργιατς έγραψε: 05 Αύγ 2019, 10:22
lonelyrider έγραψε: 04 Αύγ 2019, 14:48 Τέτοια περιστατικά πλέον θα γίνονται εσαεί. Μπορείς μόνο να τα περιορίσεις όχι να τα εξαλείψεις. Άλλος με όπλο, άλλος με φορτηγό πάνω σε πλήθη, άλλος με μπόμπα,άλλος με μαχαίρι κτλ κτλ.

:-?

παραφράζοντας τον δήμαρχο του Ισλαμαμπάντ επί του Τάμεση, 'η τρομοκρατία είναι αναπόσπαστη σε μια σύγχρονη μεγαλούπολη'.
Η επαγρύπνηση, όχι η τρομοκρατία. Μας έχετε ζαλίσει τα παπάρια με αυτή την επαναλαμβανόμενη ψευτιά.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Χουργιατς έγραψε: 05 Αύγ 2019, 10:18

χμμμμ, αυτό εδώ το γούτσου κοριτσάκι

Εικόνα

ηγείται PAC (*) η οποία συλλέγει χρήματα ώστε να εκλέγονται Δημοκρατικοί υποψήφιοι

Εικόνα

oπότε ο ΣΕς έχει απόλυτο δίκιο όταν λέει πως το θέμα είναι πολιτικό.

(*)πιστεύω αυτοί οι οργανισμοί διέπονται απο καθεστώς PAC, μπορεί να κάνω λάθος και να ειναι σκέτη NGO
Τίποτε για την ταμπακιέρα;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
SuperRogue

Hikikomori έγραψε: 05 Αύγ 2019, 11:04
SuperRogue έγραψε: 05 Αύγ 2019, 10:56 Είπε μια βλακεία -ως συνήθως- ο Χελλε, είπες και εσύ δεύτερη, τα αυτόματα είναι παράνομα στις ΗΠΑ. Το λεγόμενο "assault rifle" δεν σημαίνει τίποτα απόλυτος.
Άκου να δεις αγόρι μου δεν θα κάτσω να αποδείξω πως δεν είμαι ελέφαντας. Όλοι βλέπουμε τι είδους όπλα χρησιμοποιούν οι σουτερς και σίγουρα αυτά δεν είναι μικρά handguns.

Εικόνα
Οπότε είσαι εξίσου άσχετος. Όρισε μου το assault rifle και όρισε μου το handgun.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Αύγ 2019, 10:01 Κομάντο του πέους περσέους σε τριάντα δεύτερα έγινε, λέει, το τιρινίνι στο ντέιτον. Μέχρι να βρεις το περίστροφο στην τσάντα σου ανάμεσα σε ταμπόν, κραγιόν και ντίλντο, θα σε είχανε κάνει κιμά ψιλοκομμένο
Τι ειμαι εγω σατανικουλα ,να εχω τσαντες και κραγιον? του ειχα καρφωσει το μαχαίρι στην καρωτιδα πριν απασφαλισει.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Hikikomori έγραψε: 05 Αύγ 2019, 11:04 Εικόνα
Αυτό επιβεβαιώνει ότι οι έπα που γνωρίζει και θαυμάζει η υπόλοιπη υφήλιος είναι στην πραγματικότητα τα κάλι και νυ. Το υπόλοιπο είναι ένα δυστοπικό φλάιοβερ κάντρι
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Σιγουρα δεν ειναι για πουστρες ,μην πας
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

perseus έγραψε: 05 Αύγ 2019, 11:11
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Αύγ 2019, 10:01 Κομάντο του πέους περσέους σε τριάντα δεύτερα έγινε, λέει, το τιρινίνι στο ντέιτον. Μέχρι να βρεις το περίστροφο στην τσάντα σου ανάμεσα σε ταμπόν, κραγιόν και ντίλντο, θα σε είχανε κάνει κιμά ψιλοκομμένο
Τι ειμαι εγω σατανικουλα ,να εχω τσαντες και κραγιον? του ειχα καρφωσει το μαχαίρι στην καρωτιδα πριν απασφαλισει.
Ακόμη και αν υποθέσομε ότι μέσα στην ταραχή σου θα έβρισκες τη λίμα για τα νύχια στο τσαντάκι σου, μέχρι να τονε πλησίασεις θα σε είχε γαζώσει. Ειδικά, δε, αν ήσουνα με τίποτε δωδεκάποντα
dotcom
Phorum.gr user: dotcom

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dotcom »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Αύγ 2019, 11:21
Ακόμη και αν υποθέσομε ότι μέσα στην ταραχή σου θα έβρισκες τη λίμα για τα νύχια στο τσαντάκι σου, μέχρι να τονε πλησίασεις θα σε είχε γαζώσει. Ειδικά, δε, αν ήσουνα με τίποτε δωδεκάποντα

Επίσης πολύ πιθανόν αν βγάλεις όπλο σε τέτοια περίπτωση να σε θεωρήσουν κομμάτι της επίθεσης και να σε γαζώσει και εσένα η αστυνομία
Άβαταρ μέλους
SuperRogue

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Αύγ 2019, 11:12 Αυτό επιβεβαιώνει ότι οι έπα που γνωρίζει και θαυμάζει η υπόλοιπη υφήλιος είναι στην πραγματικότητα τα κάλι και νυ. Το υπόλοιπο είναι ένα δυστοπικό φλάιοβερ κάντρι
Η πραγματική Αμερική. Μέρη για συνετούς family men.
Επίσης κανείς δεν θαυμάζει κάλι και νυ.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

dotcom έγραψε: 05 Αύγ 2019, 11:22
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Αύγ 2019, 11:21

Επίσης πολύ πιθανόν αν βγάλεις όπλο σε τέτοια περίπτωση να σε θεωρήσουν κομμάτι της επίθεσης και να σε γαζώσει και εσένα η αστυνομία
Είναι αστείοι οι αθρώποι ρε. Οραματίζονται φασούλες τύπου MW3 team deathmatch με ταγκαρισμένους καλούς και κακούς. Παραμένει το ερώτημα εάν έστω ένας από αυτούς έχει βγει από το υπόγειο γκέιμ ρουμ στο σπίτι των γονιών του, να δει πώς είναι ο έξω κόσμος
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Οι στατιστικές λένε ότι πολύ λίγο έχουν βοηθήσει άνθρωποι που οπλοφορούν σε μια επίθεση. Τα παραδείγματα της τελευταίας δεκαετίας είναι μετρημένα στα δάκτυλα. Την ίδια ώρα στις ΗΠΑ έχουν τον απίστευτο αριθμό των 40.000 περίπου θυμάτων τον χρόνο από όπλα.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Γιάννης έγραψε: 05 Αύγ 2019, 11:06 Η επαγρύπνηση, όχι η τρομοκρατία. Μας έχετε ζαλίσει τα παπάρια με αυτή την επαναλαμβανόμενη ψευτιά.

Εικόνα

προσωπικώς Κύριε, δεν είχα ποτέ υπόψιν τους ανδρικούς αδένες σας πριν πατήσω υποβολή :102:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”