Φέτος καθόλου Ελλάδα.
Καταλανικές ακτές μόνο
Φέτος καθόλου Ελλάδα.
Θα έχει ωραία μυρωδιά!Μηχανικός έγραψε: 02 Αύγ 2019, 11:32 Μια παρατήρηση.
Δεν νομίζω οι γάιδαροι να ενδιαφέρονται πως είναι τα καπούλια ή τα βυζιά της γαϊδούρας.
Μόνο η μυρωδιά της έχει σημασία.
Εμενα μια φορα που κοιταζα καπουλια με ειπαν γαιδαρο.Μηχανικός έγραψε: 02 Αύγ 2019, 11:32 Μια παρατήρηση.
Δεν νομίζω οι γάιδαροι να ενδιαφέρονται πως είναι τα καπούλια ή τα βυζιά της γαϊδούρας.
Μόνο η μυρωδιά της έχει σημασία.
Σε ευχαριστώ φίλε μου.phorumaster έγραψε: 02 Αύγ 2019, 17:51 Σεισμικ ιδού και το παλιό σου τοπικ στο phorum.gr, έχουν διασωθεί αρκετές σελίδες.Σε 3 μέρες συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε.
![]()
https://web.archive.org/web/20121116052 ... 9&t=159967
Πάνε στον βρόντο μερικές χιλιάδες ευρώ ακόμα.seismic έγραψε: 04 Αύγ 2019, 21:34 Κατασκευάζω τον μηχανισμό με ισχυρά μέταλλα για να δοκιμαστεί σε έλξη στην πράξη, και να μετρηθεί με δυναμόμετρο σε διάφορα βάθη μέσα στο έδαφος.![]()
Μετά no problem
Μερικά χιλιάρικα για τον seismic, μερικά μεγάλα βήματα για την ανθρωπότητα!Μηχανικός έγραψε: 04 Αύγ 2019, 23:36Πάνε στον βρόντο μερικές χιλιάδες ευρώ ακόμα.seismic έγραψε: 04 Αύγ 2019, 21:34 Κατασκευάζω τον μηχανισμό με ισχυρά μέταλλα για να δοκιμαστεί σε έλξη στην πράξη, και να μετρηθεί με δυναμόμετρο σε διάφορα βάθη μέσα στο έδαφος.![]()
Μετά no problem
Δεν θα σου μείνει τίποτα για τα γεράματα.
Ειλικρινα τωρα τον λυπαμαι.Μηχανικός έγραψε: 04 Αύγ 2019, 23:36Πάνε στον βρόντο μερικές χιλιάδες ευρώ ακόμα.seismic έγραψε: 04 Αύγ 2019, 21:34 Κατασκευάζω τον μηχανισμό με ισχυρά μέταλλα για να δοκιμαστεί σε έλξη στην πράξη, και να μετρηθεί με δυναμόμετρο σε διάφορα βάθη μέσα στο έδαφος.![]()
Μετά no problem
Δεν θα σου μείνει τίποτα για τα γεράματα.