!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πυροβολισμοί με νεκρούς στο El Paso Texas
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
talaipwros
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Πυροβολισμοί με νεκρούς στο El Paso Texas
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
και στο τουήτερ λένε τον γάζωσαν, άρα μάλλον δεν έχει δημοσιεύσει μανιφέστο
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
https://www.dayssincethelastmassshooting.com/ εδώ δεν το έχουν μηδενίσει, αλλά είναι νύχτα ακόμη στις έπα
- Μαυροβασίλης
ίδια φάση είναι στην τελική, δες τον τεξανόtalaipwros έγραψε: 04 Αύγ 2019, 11:12Αυτο μαλλον ειναι αλλη φασηUnconfirmed eyewitness accounts indicated a person who was denied entry at a bar opened fire.

και ερωτώ:
οι ευθύνες του κουζινοκαπιταλισμού αναδείχθηκαν επαρκώς;
από την άλλη η μουσική των παπυτσούλων δικαιολογεί μέχρι χολοχοξ
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Το ίδιο περιστατικό είναι, την πόρτα την έφαγε επειδή έσκασε μύτη με εξάρτηση και πολυβόλο, αν κατάλαβα καλά.talaipwros έγραψε: 04 Αύγ 2019, 11:12Αυτο μαλλον ειναι αλλη φασηUnconfirmed eyewitness accounts indicated a person who was denied entry at a bar opened fire.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
link talaip έγραψε:Witness James Williams described seeing the shooter arrive with an ‘AR-15 rifle, wearing a vest and ear muffs’, and said he ‘just started blowing bullets everywhere’.
Read more: https://metro.co.uk/2019/08/04/seven-de ... to=cbshare
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Τυπικός χιλαρικός sjw cuck npc etc
Καίρια παρέμβαση, σκάσε τώρα.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Πρεπει να γινει υποχρεωτική η οπλοφορια για να σταματησουν αυτα .
-
talaipwros
Σκατα, τους εχει κανει τα μυαλα πουρε το 8chan, οι inselολαταστασεις και ο τραμπStalker έγραψε: 04 Αύγ 2019, 11:27Το ίδιο περιστατικό είναι, την πόρτα την έφαγε επειδή έσκασε μύτη με εξάρτηση και πολυβόλο, αν κατάλαβα καλά.talaipwros έγραψε: 04 Αύγ 2019, 11:12Αυτο μαλλον ειναι αλλη φασηUnconfirmed eyewitness accounts indicated a person who was denied entry at a bar opened fire.
talaipwros έγραψε: 04 Αύγ 2019, 11:42
Σκατα, τους εχει κανει τα μυαλα πουρε το 8chan, οι inselολαταστασεις και ο τραμπ
τι έκανε όμως ο ίνσελ στο μπαράκι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση