!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι ο ρατσισμός το παρελθόν ή το μέλλον της ανθρωπότητας ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Είναι ο ρατσισμός το παρελθόν ή το μέλλον της ανθρωπότητας ;
Μεταξύ του Γαλλικού και Γερμανικού λαού κατά την διάρκεια του μεσοπολέμου μεταξύ πρώτου και δεύτερου παγκόσμιου πολέμου ήταν ανεπτυγμένες οι κοινωνικές εμπορικές και άλλου είδους σχέσεις
Αυτό δεν τους εμπόδισε να πολεμήσουν ξανά μεταξύ τους
Η Ρωσία του Πούτιν άνετα συμμαχεί με την Τουρκία του Ερντογάν άσχετα με τα εχθρικά συναισθήματα μεταξύ των δύο αυτών λαών
Αλήθεια
Πιστεύει κανείς ότι ο λαός της Νοτίου Κορέας με τον λαό της Βορείου Κορέας έχουν αναμεταξυ τους εχθρικά συναισθήματα ;
Αυτό δεν θα τους εμποδίσει όμως να πολεμήσουν αναμεταξύ τους αν χρειαστεί
Όσο και να μισούμε τους Τούρκους , αν το συμφέρον μας είναι να γίνει ελληνοτουρκική προσέγγιση αυτή θα γίνει
Όσο και αν αγαπάμε τους Τούρκους αν το συμφέρον μας απαιτεί να τους πολεμήσουμε , θα το κάνουμε
Αυτό δεν τους εμπόδισε να πολεμήσουν ξανά μεταξύ τους
Η Ρωσία του Πούτιν άνετα συμμαχεί με την Τουρκία του Ερντογάν άσχετα με τα εχθρικά συναισθήματα μεταξύ των δύο αυτών λαών
Αλήθεια
Πιστεύει κανείς ότι ο λαός της Νοτίου Κορέας με τον λαό της Βορείου Κορέας έχουν αναμεταξυ τους εχθρικά συναισθήματα ;
Αυτό δεν θα τους εμποδίσει όμως να πολεμήσουν αναμεταξύ τους αν χρειαστεί
Όσο και να μισούμε τους Τούρκους , αν το συμφέρον μας είναι να γίνει ελληνοτουρκική προσέγγιση αυτή θα γίνει
Όσο και αν αγαπάμε τους Τούρκους αν το συμφέρον μας απαιτεί να τους πολεμήσουμε , θα το κάνουμε
Και κάτι άλλο
Η απαίτηση για φυλετική καθαρότητα έχει πρακτικό υλικό συμφεροντολογικο αντίκρυσμα
Εμποδίζουμε το να φύγουν τα υλικά αγαθά μας η περιουσία μας η η εξουσία μας σε άτομα ξένα από την κλίκα μας η τον οικογενειακό φυλετικό μας κύκλο
Εμποδίζουμε πχ εμείς οι Άρχοντες να ανέβει στον κύκλο μας και να μοιραστεί την εξουσία μας Κάιντα πλούτη μας άτομα που δεν έχουν συγγενική προέλευση από εμάς
Η απαίτηση για φυλετική καθαρότητα έχει πρακτικό υλικό συμφεροντολογικο αντίκρυσμα
Εμποδίζουμε το να φύγουν τα υλικά αγαθά μας η περιουσία μας η η εξουσία μας σε άτομα ξένα από την κλίκα μας η τον οικογενειακό φυλετικό μας κύκλο
Εμποδίζουμε πχ εμείς οι Άρχοντες να ανέβει στον κύκλο μας και να μοιραστεί την εξουσία μας Κάιντα πλούτη μας άτομα που δεν έχουν συγγενική προέλευση από εμάς
Για τους ανωτέρω λόγους στον Μεσαίωνα αλλά και στην αρχαιότητα οι ευγενείς και οι πρίγκηπες έκαναν γάμους μόνο ανά μεταξύ τους και κατάντησαν να είναι όλοι συγγενείς και έτσι εκφυλιστηκαν απο πλευράς επιμειξίας
- Highlander
Προφανώς εσύ είσαι άσχετος για να λες ότι έχει οποιαδήποτε σχέση η αριστερά με τη θεωρία σου ότι όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω μπροστά στο συμφέρον μου, είμαι ισχυρότερος και συνεπώς κάνω ό,τι θέλω, δίνω λεφτά στις γειτόνισσες να πάνε στο σουπερ μαρκετ για να με αφήσουν να τις πηδήξω.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Αύγ 2019, 23:49Είσαι άσχετος με την μαρξιστική υλική θεωρίαHighlander έγραψε: 03 Αύγ 2019, 23:35Οι απόψεις που εκφράζω εγώ φυσικά και έχουν.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Αύγ 2019, 01:44
Αν νομιζεις οτι οι αποψεις που εκφραζεις εδω μεσα εχουν σχεση με αυτο που λεγεται Αριστερα![]()
Οι ιδέες του τύπου "κοιτάω μόνο το προσωπικό μου συμφέρον και χέστηκα για τους άλλους" και " ως ανώτεροι μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε", δεν έχουν καμία σχέση με την αριστερά.
Οι κομουνιστες η η αριστερά δεν είναι χριστιανική ηθική και αλτρουισμός και ουτε αριστερά σημαίνει.ανιδιοτελης απάρνηση του πλούτου και αυτοθυσία
Αυτά είναι ένα κράμα νεοφιλελευθερισμού, ναζισμού και κοινωνικού δαρβινισμού.
Αριστερός είναι ο εργάτης που φροντίζει τα ταξικά του συμφέροντα της εργατικής τάξης όπου μέσα στα συνολικά συμφέροντα βρίσκονται και τα προσωπικά του συμφέρονταHighlander έγραψε: 04 Αύγ 2019, 00:11Προφανώς εσύ είσαι άσχετος για να λες ότι έχει οποιαδήποτε σχέση η αριστερά με τη θεωρία σου ότι όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω μπροστά στο συμφέρον μου, είμαι ισχυρότερος και συνεπώς κάνω ό,τι θέλω, δίνω λεφτά στις γειτόνισσες να πάνε στο σουπερ μαρκετ για να με αφήσουν να τις πηδήξω.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Αύγ 2019, 23:49Είσαι άσχετος με την μαρξιστική υλική θεωρίαHighlander έγραψε: 03 Αύγ 2019, 23:35
Οι απόψεις που εκφράζω εγώ φυσικά και έχουν.
Οι ιδέες του τύπου "κοιτάω μόνο το προσωπικό μου συμφέρον και χέστηκα για τους άλλους" και " ως ανώτεροι μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε", δεν έχουν καμία σχέση με την αριστερά.
Οι κομουνιστες η η αριστερά δεν είναι χριστιανική ηθική και αλτρουισμός και ουτε αριστερά σημαίνει.ανιδιοτελης απάρνηση του πλούτου και αυτοθυσία
Αριστερός η κομουνιστής ΔΕΝ είναι κάποιος που θυσιάζει το προσωπικό του συμφέρον η λειτουργεί σαν αγιος της χριστιανικής θρησκείας
Επίσης η Αριστερά ΔΕΝ έχει σχέση με μεταφυσικού τύπου αγιοποιηαεις η δαιμονοποιησεις που δείχνεις εδώ μέσα όταν μιλάς για ρατσισμους και τα συναφή ,αυτά τα κοινωνικά φαινόμενα τα αναλύεις με βάση τις υλικές οικονομικές συνθήκες
Δεν έχεις σχέση με μαρξιστική σκέψη
Ποιος είπε ότι οι ήρωες του παγκόσμιου κομμουνιστικού κινήματος εδώ και διακόσια χρόνια ήταν κάποιοι ... καλοκάγαθοι ηθικά αμεμπτοι άνθρωποι που σαν άγγελοι του φωτός πολεμούσαν τους δαίμονες του σκότους που ήταν οι ...κακοί φασίστες ρατσιστές καπιταλιστές ;Highlander έγραψε: 04 Αύγ 2019, 00:11Προφανώς εσύ είσαι άσχετος για να λες ότι έχει οποιαδήποτε σχέση η αριστερά με τη θεωρία σου ότι όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω μπροστά στο συμφέρον μου, είμαι ισχυρότερος και συνεπώς κάνω ό,τι θέλω, δίνω λεφτά στις γειτόνισσες να πάνε στο σουπερ μαρκετ για να με αφήσουν να τις πηδήξω.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Αύγ 2019, 23:49Είσαι άσχετος με την μαρξιστική υλική θεωρίαHighlander έγραψε: 03 Αύγ 2019, 23:35
Οι απόψεις που εκφράζω εγώ φυσικά και έχουν.
- Highlander
Η αριστερά προωθεί τα ίσα δικαιώματα για όλους σε επιβίωση, αλλά και καλό επίπεδο ζωής... Την κοινωνική, πολιτική, οικονομική ισότητα γενικότερα. Εναντιώνεται στην εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο. Πες μου τώρα τι σχέση έχουν αυτά με τις ιδέες που πρεσβεύεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Αύγ 2019, 00:45Αριστερός είναι ο εργάτης που φροντίζει τα ταξικά του συμφέροντα της εργατικής τάξης όπου μέσα στα συνολικά συμφέροντα βρίσκονται και τα προσωπικά του συμφέρονταHighlander έγραψε: 04 Αύγ 2019, 00:11Προφανώς εσύ είσαι άσχετος για να λες ότι έχει οποιαδήποτε σχέση η αριστερά με τη θεωρία σου ότι όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω μπροστά στο συμφέρον μου, είμαι ισχυρότερος και συνεπώς κάνω ό,τι θέλω, δίνω λεφτά στις γειτόνισσες να πάνε στο σουπερ μαρκετ για να με αφήσουν να τις πηδήξω.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Αύγ 2019, 23:49
Είσαι άσχετος με την μαρξιστική υλική θεωρία
Αριστερός η κομουνιστής ΔΕΝ είναι κάποιος που θυσιάζει το προσωπικό του συμφέρον η λειτουργεί σαν αγιος της χριστιανικής θρησκείας
Επίσης η Αριστερά ΔΕΝ έχει σχέση με μεταφυσικού τύπου αγιοποιηαεις η δαιμονοποιησεις που δείχνεις εδώ μέσα όταν μιλάς για ρατσισμους και τα συναφή ,αυτά τα κοινωνικά φαινόμενα τα αναλύεις με βάση τις υλικές οικονομικές συνθήκες
Η αριστερά και το παγκόσμιο κομμουνιστικό κίνημα τα τελευταία διακόσια χρόνια παλεύουν για το συμφέρον της εργατικής τάξηςHighlander έγραψε: 04 Αύγ 2019, 00:49Η αριστερά προωθεί τα ίσα δικαιώματα για όλους σε επιβίωση, αλλά και καλό επίπεδο ζωής... Την κοινωνική, πολιτική, οικονομική ισότητα γενικότερα. Εναντιώνεται στην εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο. Πες μου τώρα τι σχέση έχουν αυτά με τις ιδέες που πρεσβεύεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Αύγ 2019, 00:45Αριστερός είναι ο εργάτης που φροντίζει τα ταξικά του συμφέροντα της εργατικής τάξης όπου μέσα στα συνολικά συμφέροντα βρίσκονται και τα προσωπικά του συμφέρονταHighlander έγραψε: 04 Αύγ 2019, 00:11
Προφανώς εσύ είσαι άσχετος για να λες ότι έχει οποιαδήποτε σχέση η αριστερά με τη θεωρία σου ότι όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω μπροστά στο συμφέρον μου, είμαι ισχυρότερος και συνεπώς κάνω ό,τι θέλω, δίνω λεφτά στις γειτόνισσες να πάνε στο σουπερ μαρκετ για να με αφήσουν να τις πηδήξω.
Και οί εργάτες η οι επαναστάτες που συμμετέχουν στα κινήματα της αριστεράς παλεύουν για το δικό τους συμφέρον μέσα από το συμφέρον των διεκδικήσεων της τάξης τους
- Highlander
Παλεύουν για το συμφέρον της εργατικής τάξης και όλων όσων ανήκουν στις κατώτερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις... Γιατί πρεσβεύουν την ισότητα και το τέλος της εκμετάλλευσης, την οποία εσύ αποθεώνεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Αύγ 2019, 00:54Η αριστερά και το παγκόσμιο κομμουνιστικό κίνημα τα τελευταία διακόσια χρόνια παλεύουν για το συμφέρον της εργατικής τάξηςHighlander έγραψε: 04 Αύγ 2019, 00:49Η αριστερά προωθεί τα ίσα δικαιώματα για όλους σε επιβίωση, αλλά και καλό επίπεδο ζωής... Την κοινωνική, πολιτική, οικονομική ισότητα γενικότερα. Εναντιώνεται στην εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο. Πες μου τώρα τι σχέση έχουν αυτά με τις ιδέες που πρεσβεύεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Αύγ 2019, 00:45
Αριστερός είναι ο εργάτης που φροντίζει τα ταξικά του συμφέροντα της εργατικής τάξης όπου μέσα στα συνολικά συμφέροντα βρίσκονται και τα προσωπικά του συμφέροντα
Και οί εργάτες η οι επαναστάτες που συμμετέχουν στα κινήματα της αριστεράς παλεύουν για το δικό τους συμφέρον μέσα από το συμφέρον των διεκδικήσεων της τάξης τους
Highlander έγραψε: 04 Αύγ 2019, 00:57 Παλεύουν για το συμφέρον της εργατικής τάξης και όλων όσων ανήκουν στις κατώτερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις... Γιατί πρεσβεύουν την ισότητα και το τέλος της εκμετάλλευσης, την οποία εσύ αποθεώνεις.

Αν υποθέσουμε ότι έχεις δίκιο και απλά υπηρέτησες 499.635 μέρες παραπάνω, εσύ, σαν ΑΙΝΕΙΑΝ06 τι κερδίζεις χαρίζοντας τέτοια γνώση - σοφία;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Αύγ 2019, 13:45Ταξικός φυλετικός Εθνικός η αλλου είδους εχθρός είναι εκείνος που απειλεί τα συμφέροντα μαςwooded glade έγραψε: 03 Αύγ 2019, 12:48 Λέτε κουταμάρες εκτός θέματος.
Ο ταξικός εχθρός θα πάει στους θαλάμους αερίων. Ισχύει.
Μέχρι πρότινος ταξικός εχθρός ήταν ο ζαίος.
Τώρα μετά τη νίκη έρχεται το μανίκι, αλλά εν πάσει περιπτώσει ήταν ο ζαίος.
Αυτό που λέτε είναι όμως εκτός θέματος διότι μου λέτε ότι ντε και καλά και αλλοιώτικα και πασαλιμανιώτικα ο ταξικός εχθρός σου είναι αυτός που λέμε εμείς, ο negro (ή αν είμαι negro, oι white honkey). Αυτό πως θεμελιούται συζητάμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Highlander
Εντάξει, σύγκρινε με τη ΝΔ κι άσε τα σάπια.Χουργιατς έγραψε: 04 Αύγ 2019, 01:03Highlander έγραψε: 04 Αύγ 2019, 00:57 Παλεύουν για το συμφέρον της εργατικής τάξης και όλων όσων ανήκουν στις κατώτερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις... Γιατί πρεσβεύουν την ισότητα και το τέλος της εκμετάλλευσης, την οποία εσύ αποθεώνεις.
![]()
όταν στριμώχνεσαι, ετεροπροσδιορίζεσαι
ψάξου
Ο κομμουνισμός δεν είναι ...προσωπικό σύστημα ηθικών αξιών η προσωπικής ηθικής αυτοβελτιωσης είναι πολιτικό κινημα για να αλλάξει τον κόσμο προς το συμφέρον της έργατικης τάξης
Λειτουργούμε μέσα σε καπιταλιστικές συνθήκες μέχρι να πέσει ο καπιταλισμός και να αλλάξουν οι κοινωνικές συνθήκεςHighlander έγραψε: 04 Αύγ 2019, 00:57Παλεύουν για το συμφέρον της εργατικής τάξης και όλων όσων ανήκουν στις κατώτερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις... Γιατί πρεσβεύουν την ισότητα και το τέλος της εκμετάλλευσης, την οποία εσύ αποθεώνεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Αύγ 2019, 00:54Η αριστερά και το παγκόσμιο κομμουνιστικό κίνημα τα τελευταία διακόσια χρόνια παλεύουν για το συμφέρον της εργατικής τάξηςHighlander έγραψε: 04 Αύγ 2019, 00:49
Η αριστερά προωθεί τα ίσα δικαιώματα για όλους σε επιβίωση, αλλά και καλό επίπεδο ζωής... Την κοινωνική, πολιτική, οικονομική ισότητα γενικότερα. Εναντιώνεται στην εκμετάλλευση του ανθρώπου από άνθρωπο. Πες μου τώρα τι σχέση έχουν αυτά με τις ιδέες που πρεσβεύεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Portia
-
- 20 Απαντήσεις