ακριβως αυτους πρεπει να περιγελαμε. αφου η ορθοδοξια ειναι μια απατη και η αγιοτητα ενα ψεμμα.lonelyrider έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 23:11
Εγώ δε λέω μπορεί να μην ισχύουν ορισμένες τοποθετήσεις του (ίσως) αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να περιγελάτε έναν άνθρωπο του Θεού που αγωνίζεται για την Ορθοδοξία και την αγιότητα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μητροπολίτης Μόρφου: Οι ομοφυλόφιλοι... βρωμάνε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μητροπολίτης Μόρφου: Οι ομοφυλόφιλοι... βρωμάνε
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
η ψυχη δεν υπαρχει, επειδη και ο τριαδικος (και οποιοσδηποτε αλλος) θεος δεν υπαρχει. οταν ερθει η ωρα μας δε θα μαθουμε τιποτα, απλως θα πεθανουμε.lonelyrider έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 00:00
Η ύπαρξη ψυχής ή όχι δεν δύναται να αποδειχθεί μέσω της επιστήμης βρε πανέξυπνε. Δεν γίνεται με κτιστές μεθόδους (επιστήμη) να αποδείξουμε την ύπαρξη της ψυχής η οποία υπάρχει λόγω άκτιστου δημιουργικής ενέργειας του Τριαδικού Θεού. Όταν θα ρθει η ώρα σου και όλων μας τότε θα μάθουμε για τα καλά αν υπάρχει ψυχή ή όχι. Τότε όμως πρέπει να φροντίσουμε να μην είναι αργά..
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Πως είμαι η ίδια η κόλαση ρε Σκεπτικέ της πλάκας αφού με τα γραφόμενά μου εδώ προσπαθώ όσο μπορώ να κάνω συνανθρώπους μου να μην διαπράττουν πονηρές πράξεις που θα τους οδηγήσουν σε αυτήν?ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 22:15lonelyrider έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 18:49Αυτό είναι έλεγχος με σκοπό την ωφέλειά σας. Δηλαδή ο Χριστός που στηλίτευε την αμαρτία ήταν τοξικός?
.
Σαδιστικά Τοξικοί ήταν όλοι αυτοί πού μετά τόν Πλατωνικό μύθο τού Ήρώς βλέπουν σάν ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.....
τόν ΑΙΩΝΙΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ τού 90% τών ανθρώπων......
Δέν ξέρω καί αν υπάρχει αλλού στόν κόσμο αυτό το σενάριο......
Καί σν το αποδέχεσαι σαν ΔΙΚΑΙΟ...... είσαι η ίδια η ΚΟΛΑΣΗ......
.
Επίσης το αν θα είναι 90% δεν το γνωρίζουμε.
Επίσης οι πράξαντες τα πονηρά και έργα καταστροφής θα εισπράξουν επίσης καταστροφή ενώ οι πράξαντες τα αγαθά και θεάρεστα την αιώνια ευφροσύνη.
Βλέπεις κάτι περίεργο σ αυτό?
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Nandros έγραψε: 03 Αύγ 2019, 22:59 '
Άρχισαν τα όργανα, το μπουζούκι εργάζεται!:
Μητροπολίτης Μόρφου: Ποινική έρευνα μετά τις δηλώσεις του για την ομοφυλοφιλία
01 Αυγούστου 2019
Με σημερινή επιστολή του προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας ο Γενικός Εισαγγελέας έχει ήδη δώσει οδηγίες για την έναρξη διερεύνησης του ενδεχομένου διάπραξης οποιουδήποτε ποινικού αδικήματος σε σχέση με τις πρόσφατες δηλώσεις του πανιερώτατου Μητροπολίτη Μόρφου σε σχέση με ομοφυλοφίλους και συναφή θέματα
Μητροπολίτης Κυρηνείας Χρυσόστομος
03 Αυγούστου 2019
«ο κληρικός δεν πρέπει να ανακατεύεται στις κρεβατοκάμαρες των ζευγαριών»
Εκ των ένδον τα βέλη!
Η θέση της κυβέρνησης για τις δηλώσεις του Μόρφου
Παρά το ότι η Κυβέρνηση δεν αναμειγνύεται σε ζητήματα της Εκκλησίας, δεν μπορεί να μείνουν ασχολίαστες εκφράσεις δημοσίου λόγου που συγκρούονται με αρχές ίσων δικαιωμάτων και σεβασμού της αξιοπρέπειας όλων των πολιτών και προκαλούν το κοινό αίσθημα.
Είναι με πολύ προβληματισμό, αλλά και θλίψη που ακούσαμε τις πολύκροτες δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεόφυτου σχετικά με την ομοφυλοφιλία. Δυσάρεστη έκπληξη προξενεί και η απόπειρα να «ερμηνευτεί» αυτή με βάση συνήθειες και πρακτικές της ιδιωτικής ζωής των γονέων.
Σε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα, η οποία πέραν των κοινωνικών ηθών της διαθέτει και νομοθεσία που προστατεύει τα δικαιώματα κάθε πολίτη και υπηρετεί τις αρχές τις ισότητας και την αξιοπρέπεια των πολιτών, ανάλογες τοποθετήσεις έρχονται σε αντίθεση με τη νομοθεσία, καθώς και τις γενικές αρχές ίσων δικαιωμάτων των πολιτών.
Η συγκεκριμένη παρέμβαση έχει προφανώς προκαλέσει αναστάτωση, αφού θίγει την υπόληψη και αξιοπρέπεια ενός μεγάλου αριθμού πολιτών, ενώ επενεργεί και ως εστία αναίτιας έντασης. Εξάλλου, ήδη εγκαλείται από την Επίτροπο Διοικήσεως και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ως ρατσιστική αναφορά και για αυτό θεωρούμε ότι θα πρέπει να αναιρεθεί με τρόπο που να αποκατασταθεί και ο σεβασμός στα δικαιώματα και την αξιοπρέπεια όλων των πολιτών.
Δώστε πόνο στα ταλιμπάνια!
Μητροπολίτης Μόρφου: Κατηγορείται για ρατσιστικά αδικήματα
3 Αυγούστου 2019
Η έρευνα για την υπόθεση και ό,τι άλλο τυχόν προκύψει και αναδείξει τυχόν αδικήματα, θα κινηθεί στη βάση της νομοθεσίας που αφορά την υποκίνηση βίας ή μίσους λόγω γενετήσιου προσανατολισμού (***) και φύλου και τη νομοθεσία που αφορά την καταπολέμηση μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας.
(***)
Το μεγεθυμένο για να ξεστραβώνονται κάποιοι που πήγαν να μου κάνουν μαθήματα Ελληνικής γλώσσας.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Εμπεδοκλής
Αρκετά λογικό. Η διάμετρος του πρωκτού παίζει ρόλο στα αερία που εκλύονται.
μια φιλική συμβουλήΕμπεδοκλής έγραψε: 03 Αύγ 2019, 23:30 Αρκετά λογικό. Η διάμετρος του πρωκτού παίζει ρόλο στα αερία που εκλύονται.
απόφυγε τέτοιου είδους χιούμορ στον έξω κόσμο
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Εμπεδοκλής
Σε πολύ εκτίμηση έχεις τον έξω κόσμο. Κατά τα λοιπά. Καθόλου παράλογος δεν είναι ο ισχυρισμός του...νύχτα έγραψε: 04 Αύγ 2019, 07:06μια φιλική συμβουλήΕμπεδοκλής έγραψε: 03 Αύγ 2019, 23:30 Αρκετά λογικό. Η διάμετρος του πρωκτού παίζει ρόλο στα αερία που εκλύονται.
-
Γιάννης
Κι εγώ, κι εγώ, βάλε μου κι εμένα!LEONAS έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 23:29Gherschaagk έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 23:27Θα σου βάλω πιπέρι.vantono έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 18:50 Α Σ Τ Α Μ Α Τ Η Τ Ο Σ !
Μέγας μύστης ο Μητροπολίταρος, σας πονάει! Είμαι περίεργος πώς να μυρίζει η πουστίλα, πάντως. Έχουμε κανα' μοναχό πρόχειρο να ρωτήσομε?
Και εγώ θέλω
-
Γιάννης
Δεν είναι χιούμορ, ξέρει από κώλους και πορδές αυτός, τα λέει σοβαρά (κρίνει εξ ιδίων).νύχτα έγραψε: 04 Αύγ 2019, 07:06μια φιλική συμβουλήΕμπεδοκλής έγραψε: 03 Αύγ 2019, 23:30 Αρκετά λογικό. Η διάμετρος του πρωκτού παίζει ρόλο στα αερία που εκλύονται.
ας κάνει ό,τι θέλειΓιάννης έγραψε: 04 Αύγ 2019, 12:38
Δεν είναι χιούμορ, ξέρει από κώλους και πορδές αυτός, τα λέει σοβαρά (κρίνει εξ ιδίων).
οι εκφράσεις αυτές είναι άσχημες όπως και να χει
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
Εμπεδοκλής
Φυσικά. Ως εντερολόγος τα αναφέρω.Γιάννης έγραψε: 04 Αύγ 2019, 12:38Δεν είναι χιούμορ, ξέρει από κώλους και πορδές αυτός, τα λέει σοβαρά (κρίνει εξ ιδίων).νύχτα έγραψε: 04 Αύγ 2019, 07:06μια φιλική συμβουλήΕμπεδοκλής έγραψε: 03 Αύγ 2019, 23:30 Αρκετά λογικό. Η διάμετρος του πρωκτού παίζει ρόλο στα αερία που εκλύονται.
Συγνώμη που δεν χωράει κατοστάρικ,ο από τα παλιά, στον δικό μου πρωκτό και δεν μυρίζει. Συγνώμη που η επιστημονική άποψη σας ξυνίζει...
Σε λίγο θα μου απαγορεύσεις να λέω ότι ένα και ένα κάνει δύο επειδή προσβάλλονται οι αγράμματοι...
lonelyrider έγραψε: 03 Αύγ 2019, 22:41Πως είμαι η ίδια η κόλαση ρε Σκεπτικέ της πλάκας αφού με τα γραφόμενά μου εδώ προσπαθώ όσο μπορώ να κάνω συνανθρώπους μου να μην διαπράττουν πονηρές πράξεις που θα τους οδηγήσουν σε αυτήν?ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 22:15lonelyrider έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 18:49
Αυτό είναι έλεγχος με σκοπό την ωφέλειά σας. Δηλαδή ο Χριστός που στηλίτευε την αμαρτία ήταν τοξικός?
.
Σαδιστικά Τοξικοί ήταν όλοι αυτοί πού μετά τόν Πλατωνικό μύθο τού Ήρώς βλέπουν σάν ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.....
τόν ΑΙΩΝΙΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ τού 90% τών ανθρώπων......
Δέν ξέρω καί αν υπάρχει αλλού στόν κόσμο αυτό το σενάριο......
Καί σν το αποδέχεσαι σαν ΔΙΚΑΙΟ...... είσαι η ίδια η ΚΟΛΑΣΗ......
.
Επίσης το αν θα είναι 90% δεν το γνωρίζουμε.
Επίσης οι πράξαντες τα πονηρά και έργα καταστροφής θα εισπράξουν επίσης καταστροφή ενώ οι πράξαντες τα αγαθά και θεάρεστα την αιώνια ευφροσύνη.
Βλέπεις κάτι περίεργο σ αυτό?
.
Αν καί ο ίδιος ο Τζίζας όταν τού απεύθυναν στά ίσια τήν ερώτηση* σιώπησε.......!!!!!!?????
Παρότι σέ άλλες στιγμές λέει ότι.....Στενή η Πύλη καί λίγοι θά περάσουν.....
καί όλοι είναι καλεσμένοι στό τραπέζι τού Πατέρα αλλά λίγοι θά φάνε.....
Οταν πιστεύεις ότι είναι Δίκαιος ό Αιώνιος βασανισμός είσαι Κόλαση.....σού είναι οικείο καί λογικό.....
Αν βλέπω κάτι περίεργο σ αυτό καί στό σενάριο τής μετά ζωής σου ;;;
Τσαρλατάνους καί Σχιζοφρενείς Σαδιστές.....
Η Αυτοκρατορία τού Φόβου.....
.
* Δάσκαλε πού θά πάνε οι περισσότεροι....στήν Κόλαση ή στόν Παράδεισο ;;;
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
alamo
Τώρα για φυσιολογική διευρευνηση από το 1978 σε διάφορες συνευρέσεις μου έτυχαν δυο θυληκα του είδους μας με οσμή κατά τον οργασμο , φρικιαστική , άνοιγα παράθυρα και σκαρφάλωνα στο δώμα, η οσμή δεν κρατούσε παρά μόνο τρία με εφτά λεπτά, με το ρολόι. Το φαινόμενο από άποψη εξελικτική, ανεξήγητο, τόσα χρόνια τώρα. Παρακαλώ τους θηλυκούς βιολόγους του είδους μας για θέση
-
Γιάννης
Βγάζει και εντερολόγους τώρα το ΕΜΠ, ή απλά πουλάς τόσα φίδια ένθεν κακείθεν που έχεις χάσει πλέον το λογαριασμό;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 223 Απαντήσεις
- 5167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από exiledd
-
- 0 Απαντήσεις