!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Εμπεδοκλής

Re: Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Naida έγραψε: 03 Αύγ 2019, 17:18
Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Αύγ 2019, 17:12
Naida έγραψε: 03 Αύγ 2019, 17:05

Πανακριβο παγωτο να βγαλεις τα πσιδια σου μια Κυριακή να πάρουν μια καμιναδα με 3,5€-4€ ;
Δεν ξέρω. Εσύ πες μου. Εγώ ξέρω ότι το οικογενειακό παγωτό στα σούπερ μάρκετ της Νίκαιας, του Ρέντη, των Καμινίων, του Ασπροπύργου και των Λιοσίων έχει γύρω στα 4 ευρώ. Εσύ μου λες ότι ο άλλος θα φορτώσει την οικογένεια του στο λεωφορείο για να πάει να πάρει 3,5 με 4 το ένα σε μία τουριστική περιοχή με τσιμπημένες τιμές...

Μου λες ότι επειδή είναι φτωχός είναι λογικό να φορτώσει την οικογένεια στο λεωφορείο για να πάει στον εθνικό κήπο τζάμπα αντί να πάει στο πάρκο Τρίτση δίπλα του...
Ο τρόπος σκέψης σου είναι ακριβώς ότι χρειάζονται οι κυβερνήσεις μνημονικού τύπου.
Το αντίθετο θα έλεγα. Είμαι κατά της σπατάλης, υπέρ των δημοσίων συγκοινωνιών και κατά της σπατάλης και της ασυδοσίας που μας έκανε να πρακαλάμε και να ξεπουλάμε...

Φυσικά δεν φτάνει μόνο η πάταξη της φοροδιαφυγής. Νοοτροπίες κατασπατάλησης όπως οι σχεδόν 30.000 ευρώ για leasing αυτοκινήτων στα golden boys της ΣΤΑΣΥ θα πρέπει να σταματήσουν...
https://diavgeia.gov.gr/doc/6776%CE%9F% ... nline=true

Πόσες κάρτες αντιστοιχούν στο τζάμπα αυτοκίνητο για τα golden boys της ΣΤΑΣΥ; Πόσα ανταλλακτικά για να κυκλοφορήσει ένα παραπάνω τραίνο;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Αύγ 2019, 17:27
Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Αύγ 2019, 17:12

Δεν ξέρω. Εσύ πες μου. Εγώ ξέρω ότι το οικογενειακό παγωτό στα σούπερ μάρκετ της Νίκαιας, του Ρέντη, των Καμινίων, του Ασπροπύργου και των Λιοσίων έχει γύρω στα 4 ευρώ. Εσύ μου λες ότι ο άλλος θα φορτώσει την οικογένεια του στο λεωφορείο για να πάει να πάρει 3,5 με 4 το ένα σε μία τουριστική περιοχή με τσιμπημένες τιμές...

Μου λες ότι επειδή είναι φτωχός είναι λογικό να φορτώσει την οικογένεια στο λεωφορείο για να πάει στον εθνικό κήπο τζάμπα αντί να πάει στο πάρκο Τρίτση δίπλα του...
Ο τρόπος σκέψης σου είναι ακριβώς ότι χρειάζονται οι κυβερνήσεις μνημονικού τύπου.
Το αντίθετο θα έλεγα. Είμαι κατά της σπατάλης, υπέρ των δημοσίων συγκοινωνιών και κατά της σπατάλης και της ασυδοσίας που μας έκανε να πρακαλάμε και να ξεπουλάμε...

Φυσικά δεν φτάνει μόνο η πάταξη της φοροδιαφυγής. Νοοτροπίες κατασπατάλησης όπως οι σχεδόν 30.000 ευρώ για leasing αυτοκινήτων στα golden boys της ΣΤΑΣΥ θα πρέπει να σταματήσουν...

Πόσες κάρτες αντιστοιχούν στο τζάμπα αυτοκίνητο για τα golden boys της ΣΤΑΣΥ; Πόσα ανταλλακτικά για να κυκλοφορήσει ένα παραπάνω τραίνο;
Άμα σου λέω εγώ.
Έχεις αποδεχθεί πλήρως την ταξική και κοινωνική ανισότητα ως κάτι φυσιολογικό. Όχι ως κάτι που επιβλήθηκε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man »

Εικόνα
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man »

Εικόνα
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

sibylic έγραψε: 03 Αύγ 2019, 18:05 Εικόνα
Άμα κλέβεις είσαι αποβρασμα (πχ όταν χρησιμοποιεις την υπηρεσία του μετρό χωρίς να έχεις εισιτήριο), όχι "άμα δεν πληρώνεις".
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Naida έγραψε: 03 Αύγ 2019, 17:36 Άμα σου λέω εγώ.
Έχεις αποδεχθεί πλήρως την ταξική και κοινωνική ανισότητα ως κάτι φυσιολογικό. Όχι ως κάτι που επιβλήθηκε.
Καλώ τον χρηστη ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ να κυκλοφορησει τη Naida σε διεθνη χλιδατα καπιταλιστικα ανακτορα και να τη σωσει απο την κομμουνιστικη πλυση εγκεφαλου που εμποδιζει την ψυχη της να φτασει στην πολυποθητη λυτρωση.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Naida έγραψε: 03 Αύγ 2019, 17:36
Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Αύγ 2019, 17:27

Άμα σου λέω εγώ.
:smt018 ΄

Δεν μιλάμε για ταξική ανισότητα αλλά για εγκληματική αντικοινωνικότητα. Όποιος με ενέργειες του επιβαρύνει το κοινωνικό σύνολο είναι εχθρός του...
Και ναι, μπορούμε να βρούμε πολλές φανταστικές περιπτώσεις με 12 μελείς οικογένειες και εισόδημα 200 ευρώ το μήνα που διεκδικούν το δικαίωμα να πάνε στο Θησείο να χαζέψουν κάτι μαύρους με ταμ-ταμ που νομίζουν ότι είναι μουσικοί...
alamo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alamo »

Ρε πούστη μου έχει και αλλο Κώστα; Πε μου ότι μένει και αυτό Ραφήνα να πάω να φύγω Ευρώπη , το δορυφόρο Ευρώπη ,εννοώ να κλανω μέσα στο υγρό μεθάνιο και να με χειροκροτάνε .
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

under έγραψε: 03 Αύγ 2019, 18:14
Καλώ τον χρηστη ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ να κυκλοφορησει τη Naida σε διεθνη χλιδατα καπιταλιστικα ανακτορα και να τη σωσει απο την κομμουνιστικη πλυση εγκεφαλου που εμποδιζει την ψυχη της να φτασει στην πολυποθητη λυτρωση.
Δυστυχώς, αυτά που διαβάζομε δεν επιτρέπουν την αισιοδοξία :roll:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
alamo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alamo »

Αχ παναιτσα μου το μητσοκακεικο το ξέραμε το καραμληδικο το ίδιο και το παπανδρεϊκό .... constipation blues
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Αύγ 2019, 19:07Δυστυχώς, αυτά που διαβάζομε δεν επιτρέπουν την αισιοδοξία :roll:
Υπαρχει ο εξης διπολισμος : μεσα της ποθει τον καπιταλισμο,την ευμαρεια,ναι,τη χλιδη.
Η κομμουνιστικη πλυση εγκεφαλου ομως καταπιεζει το ειναι της,τον εσωτερικο της κοσμο.
Καπως πρεπει να τη βοηθησομε.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Στύγιος έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:47
talaipwros έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:37
BILLO έγραψε: 03 Αύγ 2019, 00:36

Με κατω απο χιλιαρικο αξιζει να γραφτω στο κομμα η ακομα δεν πληρω τις προδιαγραφες των αριστων;
αμα κλεβεις πνευματικα δικαιωματα και τον κοπο της σκεψης του δημιουργου, εννοειται οτι δικαιουσαι να παραμεινεις κουμουνιστης
Άμα γράφεις μλκίες στο ίντερνετ ανεξέλεγκτα, δικαιούσαι να παραμένεις ο μόνος μαλάκας ;
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

under έγραψε: 03 Αύγ 2019, 18:14
Να τ' αφήσει αυτά ο σύντροφός σου ΣΕ και να έρθει να τον κυκλοφορήσω(περπατητό κιολας) και να τον κεράσω μπύρα και πασατέμπος.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

under έγραψε: 03 Αύγ 2019, 19:19
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 03 Αύγ 2019, 19:07Δυστυχώς, αυτά που διαβάζομε δεν επιτρέπουν την αισιοδοξία :roll:
Υπαρχει ο εξης διπολισμος : μεσα της ποθει τον καπιταλισμο,την ευμαρεια,ναι,τη χλιδη.
Η κομμουνιστικη πλυση εγκεφαλου ομως καταπιεζει το ειναι της,τον εσωτερικο της κοσμο.
Καπως πρεπει να τη βοηθησομε.
Κανένας διπολισμος, αυτά τα έχουμε λύσει από τα μικρά μας χρόνια κύριε.

Que Sera, Sera...
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Θέλω πιο σοβαρούς για μπαγκράουντ ,όχι λέτσους τύπου Ρέμπελ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”