!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κουμουνια θα σεβεστε
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Κουμουνια θα σεβεστε
Ευχαριστούμε παναγιά που έδωσες να σκοτωθούν οι γυναίκες που πάτησαν στο ιερό σου άβατο.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Λεγεών έγραψε: 03 Αύγ 2019, 15:17 Ευχαριστούμε παναγιά που έδωσες να σκοτωθούν οι γυναίκες που πάτησαν στο ιερό σου άβατο.
"Άχρι καιρού..."
Δεν έτυχε, πέτυχε κατά 2ο πτυχίο.
Φιλιά στο σκύλο , 1ο πτυχίο κλασικής φιλολογίας, 2ο Θεολογίας.vagabondo έγραψε: 03 Αύγ 2019, 15:13Εκεί πέρασε, 167η επιλογή στο μηχανογραφικό, έτσι έγινε.
Στο επόμενο τοπικ θα ευχαριστούμε τον χριστούλη που κατεύθυνε τις ναπάλμ πάνω σε μια εκκλησία στον Γράμμο, μέσα στην οποία είχαν μαζευτεί γυναικόπαιδα των κομμουνιστών.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
- Ηράκλειτος
- †
Δεύτερο πτυχίο είναι του θεολόγου, το πρώτο του είναι φιλολόγου. Γι' αυτό και απόρησα, μετά από τόσα χρόνια τι του ήρθε, κοθμόθνι άνθρωπος, να γίνει και θεολόγος;vagabondo έγραψε: 03 Αύγ 2019, 15:13Εκεί πέρασε, 167η επιλογή στο μηχανογραφικό, έτσι έγινε.
God.exe is missing. Universe will restart.
Οτιδηποτε εχει να κανει με βλασφημία των ιερων και οσίων τιμωρείται Λεγεων.Λεγεών έγραψε: 03 Αύγ 2019, 15:23Στο επόμενο τοπικ θα ευχαριστούμε τον χριστούλη που κατεύθυνε τις ναπάλμ πάνω σε μια εκκλησία στον Γράμμο, μέσα στην οποία είχαν μαζευτεί γυναικόπαιδα των κομμουνιστών.
"Άχρι καιρού..."
Τα Δεξιά έχουν ρετάρει τόσο πολύ, που σε λίγο θα μας πούνε ότι ο Κούλης είναι ο Ερχόμενος!
Επί του θέματος τώρα, είναι τουλάχιστον αστεία η συσχέτιση που επιχειρείται.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Και είναι βλασφημία να πατήσει το πόδι της γυναίκα στο Άγιο όρος διότι [....]Natasha έγραψε: 03 Αύγ 2019, 15:26
Οτιδηποτε εχει να κανει με βλασφημία των ιερων και οσίων τιμωρείται Λεγεων.
Συμπλήρωσε τη συνέχεια αν θες
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
+ μεταπτυχιακό στη κλασική φιλολογία + διδακτορικό στη λατινική φιλολογία μέχρι τα 35 ..μετά βαρέθηκαΗράκλειτος έγραψε: 03 Αύγ 2019, 15:23Δεύτερο πτυχίο είναι του θεολόγου, το πρώτο του είναι φιλολόγου. Γι' αυτό και απόρησα, μετά από τόσα χρόνια τι του ήρθε, κοθμόθνι άνθρωπος, να γίνει και θεολόγος;
Και συνάδελφε φυσικέ, πρώην διευθυντής γυμνασίου επί 4 συναπτά έτη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 03 Αύγ 2019, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
Όταν απλά θέλεις να ποστάρεις κάτι και τελικά ποστάρεις βλακεία.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Αύγ 2019, 15:29 Τα Δεξιά έχουν ρετάρει τόσο πολύ, που σε λίγο θα μας πούνε ότι ο Κούλης είναι ο Ερχόμενος!
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εικονα πηρες?θα εξαντληθει! 30.07Λεγεών έγραψε: 03 Αύγ 2019, 15:17 Ευχαριστούμε παναγιά που έδωσες να σκοτωθούν οι γυναίκες που πάτησαν στο ιερό σου άβατο.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Το γνώριζες από πριν;Ηράκλειτος έγραψε: 03 Αύγ 2019, 15:23Δεύτερο πτυχίο είναι του θεολόγου, το πρώτο του είναι φιλολόγου. Γι' αυτό και απόρησα, μετά από τόσα χρόνια τι του ήρθε, κοθμόθνι άνθρωπος, να γίνει και θεολόγος;
Εγώ δεν το βρίσκω περίεργο, γιατί δεν το βρίσκω ασυμβίβαστο, τουναντίον.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Θα κάθομαι να τοποθετούμαι σε σοβαρότερο επίπεδο για την κάθε αστήρικτη βλακεία που γράφει ο καθένας;Otto Weininger έγραψε: 03 Αύγ 2019, 15:31Όταν απλά θέλεις να ποστάρεις κάτι και τελικά ποστάρεις βλακεία.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Αύγ 2019, 15:29 Τα Δεξιά έχουν ρετάρει τόσο πολύ, που σε λίγο θα μας πούνε ότι ο Κούλης είναι ο Ερχόμενος!
Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι ο θάνατος των ανταρτισσών είχε σχέση με το Άβατο. Να κλάψω ή να γελάσω;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Με το avatar, όχι με το άβατοΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Αύγ 2019, 15:36 Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι ο θάνατος των ανταρτισσών είχε σχέση με το Άβατο. Να κλάψω ή να γελάσω;

Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει