Θα το πω πάρα πολύ απλά:wooded glade έγραψε: 02 Αύγ 2019, 13:13Σωστά.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Αύγ 2019, 22:56 Υπό το ανωτέρω κριτήριο οι άνθρωποι θα γίνουν ρατσιστές άμα έχουν συμφέρον από αυτό και θα πάψουν να είναι όταν αυτό το συμφέρον πάψει να υπάρχει
Όπως μας λέγανε παλιά "γήπεδο εκκλησία η λεωφόρος - υποδειγματική η συμπεριφορά των φιλάθλων".
Αλλά ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει 3-0 και την άλλη Κυριακή που στράβωνε και ερχόταν 1-1 τα έκαναν γης μαδιάμ.
Υπάρχουν όμως διαφορετικές φυλές ; Εγώ με το φίλο μου τον Ομάρ Αλ Αμπντουαϊ που παίζουμε μπιρίμπα, τώρα στα γεράματα θα θυμηθούμε ότι είμαστε διαφορετικές φυλές επειδή ... το λες εσύ ;
Εγώ επισημαίνω βέβαια και ότι είμαστε στο τσακ να αντιστραφεί η πορεία του civilization, λόγω νερού, πετρελαίου, κοιτασμάτων ουρανίου που εξαντλούνται.
Όσο υπάρχουν τα χρήματα, υπάρχουν οι αντιρατσιστές, οι σοσιαλιστές και γενικά οι αιθεροβάμονες...
Μόλις το χρήμα πάψει να ρέει, τότε αρχίζει η αντιστροφή.
Πάρτε για παράδειγμα την Ελλάδα του 2000 και του σήμερα.
Ακόμα και το 2010 η σκατοτυπία έβλεπε "φασιστικά σταγονίδια" στις ένοπλες δυνάμεις.
Σήμερα δεν υπάρχει η σκατοτυπία!!! Ακόμα και ο διάδοχος της - η εφημερίδα των σκατών - δεν μπορεί να πιάσει μία αξιοπρεπή κυκλοφορία...
Με λίγα λόγια, η Ελλάδα του 2019 έχει κινηθεί προς τα δεξιά. Το πόσο ακόμα προς τα δεξιά θα κινηθεί είναι ένα ζήτημα που θα βγει μετά την επόμενη οικονομική κρίση που έρχεται...
.