!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αιώνια π@υστροβαζελιακός
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Αιώνια π@υστροβαζελιακός
Όχι ρε ΟΑΚΑ μπάσκετ έπαιξαν ήταν να παίξουν λεωφόρο .
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Rocco Siffredi
ε και τι θες να πεις μαυτοSid Vicious έγραψε: 02 Αύγ 2019, 19:06Εκεί που βρισκόταν οι της 13 στο ΟΑΚΑ, μην κάνεις ότι δεν καταλαβαινεις πράσινε φίλε μου. Το ματς ήταν με τη Τρίπολη, είχε δεν είχε δύο χιλιάδες κόσμο, πάλι καλά που ήρθα να σας στηρίξω κι εγώ, να προσθέσω τη δυναμική ενός παραπάνω ατόμου. Όχι όχι δεν χρειάζεται ευχαριστώ!Rocco Siffredi έγραψε: 02 Αύγ 2019, 18:56η 13 ειναι στην Λεωφορο επαρχιωτηSid Vicious έγραψε: 02 Αύγ 2019, 18:28 Κάποια στιγμή φέτος πήγα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στην 13 μάλιστα (μην ρωτάτε πως συνέβη, παρασυρομαι εύκολα). Ένιωθα ως οπαδός μεγάλης ομάδας που κατέβηκε στην επαρχία και μαζί με τους ντόπιους παρακολουθουσε αυτή την πράσινη τοπική ομάδα ως φολκλορ φάση.
τον αρη φτασατε στα πρωταθληματα και εχετε βγαλει γλωσσα
Λεωφόρος είναι εκείνο το γυμναστήριο στο οποίο παίξανε οι Slayer ; Συμπαθητικό μέρος.
(Αμπελόκηποι btw είναι από τις αγαπημένες μου γειτονιές εκεί κάτω στην Αττική επαρχία της Τούμπας)
δεν ειχε φετος κοσμο η 13 σε 2-3 ματς μαζεψε
δηλ αν ερθω στην τουμπα στα κατω σας με τον φουφουτο αντιπαλο τι συμπερασμα θα βγαλω
Μη δώσει φράγκοzteo έγραψε: 02 Αύγ 2019, 18:54 Η ΕΡΤ θα δωσει τα χρηματα που εχει συμφωνησει στις ομαδες χωρις περικοπες αλλιως δεν ξεκιναει το πρωταθλημα.
Ο ΠΑΟΚ έχει 22000 διαρκείας φέτος με 28000 χωρητικότητα γιατί βάλαμε φραγήRocco Siffredi έγραψε: 02 Αύγ 2019, 19:20ε και τι θες να πεις μαυτοSid Vicious έγραψε: 02 Αύγ 2019, 19:06Εκεί που βρισκόταν οι της 13 στο ΟΑΚΑ, μην κάνεις ότι δεν καταλαβαινεις πράσινε φίλε μου. Το ματς ήταν με τη Τρίπολη, είχε δεν είχε δύο χιλιάδες κόσμο, πάλι καλά που ήρθα να σας στηρίξω κι εγώ, να προσθέσω τη δυναμική ενός παραπάνω ατόμου. Όχι όχι δεν χρειάζεται ευχαριστώ!Rocco Siffredi έγραψε: 02 Αύγ 2019, 18:56
η 13 ειναι στην Λεωφορο επαρχιωτη
Λεωφόρος είναι εκείνο το γυμναστήριο στο οποίο παίξανε οι Slayer ; Συμπαθητικό μέρος.
(Αμπελόκηποι btw είναι από τις αγαπημένες μου γειτονιές εκεί κάτω στην Αττική επαρχία της Τούμπας)
δηλ αν ερθω στην τουμπα στα κατω σας με τον φουφουτο αντιπαλο τι συμπερασμα θα βγαλω
Αν έρθεις στα κάτω μας και πάλι θα γίνεται της πουτανας
Συμφωνω απολυτα μαζι σου.Ρωτα ομως τον πατερουλη εαν θελει να δινει ενα σκασμο χρηματα στην μπιζνα που λεγεται ΠΑΟΚ και να βλεπει καθε χρονο τα εσοδα της να μειωνοντε.Ποσο θεωρεις οτι θα αντεξει?
Το ιδιο βεβαια ισχυει και για τον Μαρινακη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι στην ερτ και ο γαύρος είναι στη νοβα
Κόψτε όλα τους κρατικοδίαιτους αρη, ατρόμητο, παναιτωλικό, ξανθη, βαζελο
-
arisordeath
ναι αλλα και συ κρατικοδιαιτος ηθελες να γινεις τρεις μερες πριν τις εκλογες αλλα δεν σου κατσε,βεβαια μεχρι τωρα ο λαθρεμπορας εκανε μπιζνες με συριζα και τωρα με κουλη θα γελασει ο καθε πικραμενος με σας..ερχεται και το λουκανικο του αιαντα και θα ειναι και μεγαλο..jason έγραψε: 02 Αύγ 2019, 20:09 Ο ΠΑΟΚ δεν είναι στην ερτ και ο γαύρος είναι στη νοβα
- Sid Vicious
To θέμα είναι όμως ότι η Τούμπα δεν είναι στα κάτω της, ο ΠΑΟΚ είναι στα πολύ επάνω του, τόσο που ολόκληρη η πόλη αλλά και ολόκληρη η Μακεδονία κινείται σε ρυθμούς ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει πάρα πολύ κόσμος που ασχολείται με την ομάδα.Rocco Siffredi έγραψε: 02 Αύγ 2019, 19:20ε και τι θες να πεις μαυτοSid Vicious έγραψε: 02 Αύγ 2019, 19:06Εκεί που βρισκόταν οι της 13 στο ΟΑΚΑ, μην κάνεις ότι δεν καταλαβαινεις πράσινε φίλε μου. Το ματς ήταν με τη Τρίπολη, είχε δεν είχε δύο χιλιάδες κόσμο, πάλι καλά που ήρθα να σας στηρίξω κι εγώ, να προσθέσω τη δυναμική ενός παραπάνω ατόμου. Όχι όχι δεν χρειάζεται ευχαριστώ!Rocco Siffredi έγραψε: 02 Αύγ 2019, 18:56
η 13 ειναι στην Λεωφορο επαρχιωτη
Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό (που παρεμπιπτόντως με είναι η συμπαθέστερη από αυτές του Λεκανοπεδίου, χρωστάω να πάω να τον δω και σε μπασκετικό αγώνα
Πάλι καλά που έχει και το μπάσκετ ο Παναθηναικος και κρατάει κάποιο κόσμο αλλά το ξες ότι η ουσία βρίσκεται στο ποδόσφαιρο. Πάντως και στο μπάσκετ ακόμη με εκανε εντύπωση ότι ο κόσμος του Παναθηναικου με εδωσε την εντυπωση πως δεν ειχε τον ογκο και τον παλμό που ειχε την περασμενη δεκαετια. Τον τελικό κυπέλου με τον ΠΑΟΚ τον παρακολούθησα σε κεντρικότατο καφέ επάνω στην Πανόρμου, πόσο πιο παναθηναική περιοχη δηλαδή και οκ ειχε κοσμο αλλά δεν έλεγες πως γινοταν και πανικός.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
κάτσε κάτω ρε ρούλη εδώ μιλάνε οπαδοί σημαντικων ομαδων μεταξυ των, πανε να πιασεις κουβεντα με καναν παναιτωλικο ή ξάνθη, αμανarisordeath έγραψε: 02 Αύγ 2019, 20:17ναι αλλα και συ κρατικοδιαιτος ηθελες να γινεις τρεις μερες πριν τις εκλογες αλλα δεν σου κατσε,βεβαια μεχρι τωρα ο λαθρεμπορας εκανε μπιζνες με συριζα και τωρα με κουλη θα γελασει ο καθε πικραμενος με σας..ερχεται και το λουκανικο του αιαντα και θα ειναι και μεγαλο..jason έγραψε: 02 Αύγ 2019, 20:09 Ο ΠΑΟΚ δεν είναι στην ερτ και ο γαύρος είναι στη νοβα
Κόψτε όλα τους κρατικοδίαιτους αρη, ατρόμητο, παναιτωλικό, ξανθη, βαζελο![]()
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
-
arisordeath
ειπε αυτος που δηλωνει παοκ και ηρακλης και ειναι εθνικιστης με ψευδωνυμο μελους των sex pistolsSid Vicious έγραψε: 02 Αύγ 2019, 20:21κάτσε κάτω ρε ρούλη εδώ μιλάνε οπαδοί σημαντικοι ομαδων μεταξυ των, πανε να πιασεις κουβεντα με καναν παναιτωλικο ή ξάνθη, αμανarisordeath έγραψε: 02 Αύγ 2019, 20:17ναι αλλα και συ κρατικοδιαιτος ηθελες να γινεις τρεις μερες πριν τις εκλογες αλλα δεν σου κατσε,βεβαια μεχρι τωρα ο λαθρεμπορας εκανε μπιζνες με συριζα και τωρα με κουλη θα γελασει ο καθε πικραμενος με σας..ερχεται και το λουκανικο του αιαντα και θα ειναι και μεγαλο..jason έγραψε: 02 Αύγ 2019, 20:09 Ο ΠΑΟΚ δεν είναι στην ερτ και ο γαύρος είναι στη νοβα

ο πρεζεμπορας; Ή δεν σε καίει ;arisordeath έγραψε: 02 Αύγ 2019, 20:17ναι αλλα και συ κρατικοδιαιτος ηθελες να γινεις τρεις μερες πριν τις εκλογες αλλα δεν σου κατσε,βεβαια μεχρι τωρα ο λαθρεμπορας εκανε μπιζνες με συριζα και τωρα με κουλη θα γελασει ο καθε πικραμενος με σας..ερχεται και το λουκανικο του αιαντα και θα ειναι και μεγαλο..jason έγραψε: 02 Αύγ 2019, 20:09 Ο ΠΑΟΚ δεν είναι στην ερτ και ο γαύρος είναι στη νοβα
-
arisordeath
και οι δυο γαυροι,μηπως νομιζεις οτι εχετε καμια διαφορα;πρεζεμπορας με λαθρεμπορα,και οι δυο εμπορες..jason έγραψε: 02 Αύγ 2019, 20:26ο πρεζεμπορας; Ή δεν σε καίει ;arisordeath έγραψε: 02 Αύγ 2019, 20:17ναι αλλα και συ κρατικοδιαιτος ηθελες να γινεις τρεις μερες πριν τις εκλογες αλλα δεν σου κατσε,βεβαια μεχρι τωρα ο λαθρεμπορας εκανε μπιζνες με συριζα και τωρα με κουλη θα γελασει ο καθε πικραμενος με σας..ερχεται και το λουκανικο του αιαντα και θα ειναι και μεγαλο..jason έγραψε: 02 Αύγ 2019, 20:09 Ο ΠΑΟΚ δεν είναι στην ερτ και ο γαύρος είναι στη νοβα
Τα είπε όλα ο sid για όποιον δεν είναι η Αθηνών- Κορίνθου τα μονα διόδια που έχει πληρώσειSid Vicious έγραψε: 02 Αύγ 2019, 20:18To θέμα είναι όμως ότι η Τούμπα δεν είναι στα κάτω της, ο ΠΑΟΚ είναι στα πολύ επάνω του, τόσο που ολόκληρη η πόλη αλλά και ολόκληρη η Μακεδονία κινείται σε ρυθμούς ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει πάρα πολύ κόσμος που ασχολείται με την ομάδα.Rocco Siffredi έγραψε: 02 Αύγ 2019, 19:20ε και τι θες να πεις μαυτοSid Vicious έγραψε: 02 Αύγ 2019, 19:06
Εκεί που βρισκόταν οι της 13 στο ΟΑΚΑ, μην κάνεις ότι δεν καταλαβαινεις πράσινε φίλε μου. Το ματς ήταν με τη Τρίπολη, είχε δεν είχε δύο χιλιάδες κόσμο, πάλι καλά που ήρθα να σας στηρίξω κι εγώ, να προσθέσω τη δυναμική ενός παραπάνω ατόμου. Όχι όχι δεν χρειάζεται ευχαριστώ!
Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό (που παρεμπιπτόντως με είναι η συμπαθέστερη από αυτές του Λεκανοπεδίου, χρωστάω να πάω να τον δω και σε μπασκετικό αγώνα). Είναι πραγματικά ατοπη και εκτός χρόνου η συγκριση που επιχειρείται εδώ, Παναθηναϊκοι όπως ο under που έγραψε πριν θυμούνται έναν αλλον Παναθηναϊκο με άλλη δυναμική, παλιά, τι να κάνουμε αυτή είναι η αληθεια.
Πάλι καλά που έχει και το μπάσκετ ο Παναθηναικος και κρατάει κάποιο κόσμο αλλά το ξες ότι η ουσία βρίσκεται στο ποδόσφαιρο. Πάντως και στο μπάσκετ ακόμη με εκανε εντύπωση ότι ο κόσμος του Παναθηναικου με εδωσε την εντυπωση πως δεν ειχε τον ογκο και τον παλμό που ειχε την περασμενη δεκαετια. Τον τελικό κυπέλου με τον ΠΑΟΚ τον παρακολούθησα σε κεντρικότατο καφέ επάνω στην Πανόρμου, πόσο πιο παναθηναική περιοχη δηλαδή και οκ ειχε κοσμο αλλά δεν έλεγες πως γινοταν και πανικός.
Έγραψες ποτέ κάτι για τον πρεζεμπορα αφεντικό σου και δεν το είδα ;arisordeath έγραψε: 02 Αύγ 2019, 20:29και οι δυο γαυροι,μηπως νομιζεις οτι εχετε καμια διαφορα;πρεζεμπορας με λαθρεμπορα,και οι δυο εμπορες..jason έγραψε: 02 Αύγ 2019, 20:26ο πρεζεμπορας; Ή δεν σε καίει ;arisordeath έγραψε: 02 Αύγ 2019, 20:17
ναι αλλα και συ κρατικοδιαιτος ηθελες να γινεις τρεις μερες πριν τις εκλογες αλλα δεν σου κατσε,βεβαια μεχρι τωρα ο λαθρεμπορας εκανε μπιζνες με συριζα και τωρα με κουλη θα γελασει ο καθε πικραμενος με σας..ερχεται και το λουκανικο του αιαντα και θα ειναι και μεγαλο..![]()
Στείλε αν θες λινκ να ζητήσω συγνώμη
Άντε περιμένω τσατσακι του πρεζεμπορα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 944 Προβολές
-