!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
- καβουροδεινοσαυράκι
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
εχω ωραιες πατατες ναξου για τηγανι αλλα τωρα κανω διαιτα και τις προτιμω κατσαρολατες
τι ποικιλια να προτιμησω κ αγι και λοιποι φτωχοι συγγενεις;
τι ποικιλια να προτιμησω κ αγι και λοιποι φτωχοι συγγενεις;
-
- Casper -
Εμένα μου αρέσει σαν χομπυ και δημιουργία. Έρωτας με την καμία. Άσε που δεν το έχω. Τσουρέκια, κρουασάν και σίναμον εννοείται θα έφτιαχνα με πολλύ χαρά!! Χαχαχαχα. Σίναμον έφτιαξα μια φορά αλλά με καθοδήγηση -και επίβλεψη- από την θεία μου και βγήκαν πολύ ωραία. Μόνη μου θα τα έκανα χάλια. Θα σου έδινα μόνο αν μου έμεναν. Δηλαδή, χλωμό.Gherschaagk έγραψε: 01 Αύγ 2019, 23:53
Δεν είναι έρωτας η κουζίνα, δεν με τραβάει όπως κάποτε. Η σχέση μας έχει τελματώσει. Ίσως τώρα που αρχίζει να καταλαβαίνει καλύτερα ο μικρός να της δώσω μια ακόμη ευκαιρία αλλά δεν είμαι σίγουρη πως θα προχωρήσει.
Δεν θα σε υιοθετήσω. Θα σου μάθω να αγαπάς τη μυρωδιά της μαγιάς, είναι εθισμός, και μετά αφού θα κάνεις για σένα, τσουρέκια, ψωμιά, cinnamon rolls, monkey breads, κρουασάν με δική σου γέμιση, θα δίνεις και σε μένα.
Μην το αφήσεις πάντως. Πειραματίσου, φτιάξε καινούριες συνταγές και δίδαξε και τα παιδιά σου
- καβουροδεινοσαυράκι
δεν ειμαι αλλα μ αρεσει
να πηγαινω απο πισω
οσο η μαγειρισσα
φοραει ποδιά
- καβουροδεινοσαυράκι
μια τυχαία μαγείρισσα λέω όχι εσυ
τζαμπα μου εσβησες 2 φορες το ποστ λολ
τζαμπα μου εσβησες 2 φορες το ποστ λολ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν ο άλλος θέλει να μάθει, θα μάθει. Να διδάξω χλωμό. Άσε που άλλοι το έχουν πολύ περισσότερο από μένα, οπότε τι να διδάξω; Αν μου ζητήσουν συνταγή για γεμιστά ναι οκ, θα δώσω και θα αρέσει.- Casper - έγραψε: 02 Αύγ 2019, 00:06Εμένα μου αρέσει σαν χομπυ και δημιουργία. Έρωτας με την καμία. Άσε που δεν το έχω. Τσουρέκια, κρουασάν και σίναμον εννοείται θα έφτιαχνα με πολλύ χαρά!! Χαχαχαχα. Σίναμον έφτιαξα μια φορά αλλά με καθοδήγηση -και επίβλεψη- από την θεία μου και βγήκαν πολύ ωραία. Μόνη μου θα τα έκανα χάλια. Θα σου έδινα μόνο αν μου έμεναν. Δηλαδή, χλωμό.Gherschaagk έγραψε: 01 Αύγ 2019, 23:53
Δεν είναι έρωτας η κουζίνα, δεν με τραβάει όπως κάποτε. Η σχέση μας έχει τελματώσει. Ίσως τώρα που αρχίζει να καταλαβαίνει καλύτερα ο μικρός να της δώσω μια ακόμη ευκαιρία αλλά δεν είμαι σίγουρη πως θα προχωρήσει.
Δεν θα σε υιοθετήσω. Θα σου μάθω να αγαπάς τη μυρωδιά της μαγιάς, είναι εθισμός, και μετά αφού θα κάνεις για σένα, τσουρέκια, ψωμιά, cinnamon rolls, monkey breads, κρουασάν με δική σου γέμιση, θα δίνεις και σε μένα.![]()
Μην το αφήσεις πάντως. Πειραματίσου, φτιάξε καινούριες συνταγές και δίδαξε και τα παιδιά σου![]()
Αν θες να μου σπάσεις τα νεύρα, well done, το κατάφερες.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 02 Αύγ 2019, 00:10δεν ειμαι αλλα μ αρεσει![]()
να πηγαινω απο πισω![]()
οσο η μαγειρισσα![]()
φοραει ποδιά![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- καβουροδεινοσαυράκι
- καβουροδεινοσαυράκι
κανενα μυστικο υλικο υπαρχει ή να βαλω τα κλασσικα που λενε τα ιντερνετς;
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Αγαπη και λαρδι
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Είχα δωσει στο παλιό η Hope μια συνταγή για cinnamon rolls τέλεια, την έκανα και πετύχαινε πάντα.Gherschaagk έγραψε: 01 Αύγ 2019, 23:53
Δεν θα σε υιοθετήσω. Θα σου μάθω να αγαπάς τη μυρωδιά της μαγιάς, είναι εθισμός, και μετά αφού θα κάνεις για σένα, τσουρέκια, ψωμιά, cinnamon rolls, monkey breads, κρουασάν με δική σου γέμιση, θα δίνεις και σε μένα.
Αλλά δεν την αποθήκευσα γμτ και οι άλλες που κάνω μου φαίνονται υποδεέστερεσ.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ που έδωσα στη γειτόνισσα cinnamon rolls με baking powder κι έπαθε την πλάκα της αλλά επειδή συτοσχεδίασα, δεν θυμόμουν δοσολογίες και δεν μπόρεσα να τα ξανακάνω, τι να πω;Belladonna έγραψε: 02 Αύγ 2019, 11:09Είχα δωσει στο παλιό η Hope μια συνταγή για cinnamon rolls τέλεια, την έκανα και πετύχαινε πάντα.Gherschaagk έγραψε: 01 Αύγ 2019, 23:53
Αλλά δεν την αποθήκευσα γμτ και οι άλλες που κάνω μου φαίνονται υποδεέστερεσ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Τρωγατε και στα χωριας σας σινναμον ρολς?
- Highlander
Σουτζουκάκια με ρύζι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 489 Προβολές
-