!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Από 24% στο 13% ο ΦΠΑ για τα κράνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Οργισμένος
Re: Από 24% στο 13% ο ΦΠΑ για τα κράνη
Πηζετε;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ποιο κάτω από τα μηδέν μαγαζιά που έλεγξε ο ΣΥΡΙΖΑ για κερδοσκοπία, δεν γίνεταιΟργισμένος έγραψε: 01 Αύγ 2019, 22:11
- ονόματα.
Οχι δεν θα καταφερει να φτασει τα θαυμαστα επιπεδα συριζα...enterprise-psi έγραψε: 01 Αύγ 2019, 19:32 Ελέγχους στα μαγαζιά που θα κερδοσκοπισουν πάνω στην διάφορα ΦΠΑ θα κάνει;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
επιτέλους θα ανασάνουν οι μαγαζάτορες απο τη δυσβάσταχτη φορολογία
Σοβαρό μέτρο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εξαιρετικά περίεργο το πώς επιθυμείτε να σωθούν ζωές φορώντας κράνη, αλλά ταυτόχρονα ποθείτε βομβαρδισμό ολάκερων περιοχών και ποινές θανατικής ποινής μετά βασανιστηρίων για εγκληματίες.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
talaipwros
καλα, να το παμε 35% τοτε να χαρει και ο πουτινdna replication έγραψε: 01 Αύγ 2019, 22:40 επιτέλους θα ανασάνουν οι μαγαζάτορες απο τη δυσβάσταχτη φορολογία
Δεν τα θυμόσαστε καλά.Orion22 έγραψε: 01 Αύγ 2019, 18:45enterprise-psi έγραψε: 01 Αύγ 2019, 18:36 Αυτά που ζητάμε χρόνια. Κρατάω πισινή μέχρι να επιβεβαιωθεί.![]()
γιατί τελευτάια φορά που είχε ακουστεί κάτι αντίστοιχο ήταν επί κουρασμένου το '04, τότε που έλεγε οτι θα βγάλει τα κράνη από το καθεστώς φόρου πολυτελείας που τα είχαν οι πασόκοι
Όταν πρωτομπήκε ο ΦΠΑ επί Ανδρέα, υπήρχε και η κατηγορία των ειδών πολυτελείας με 36% ΦΠΑ.
Στην αρχή τα κράνη είχαν μπεί σε αυτή την κατηγορία του 36%, μετά είχαν κατέβει στην τότε κατηγορία του 18% που μετά έγινε 19%, μετά 21%, μετά 22% και επί Σύριζα 24%.
- hellegennes
Καλύτερο φορολογικό κίνητρο θα ήταν ο μηδενισμός του ΦΠΑ και η επιδότηση κράνους. Ό,τι πάρεις, όμως, καλό είναι.vantono έγραψε: 01 Αύγ 2019, 18:35 Ωραίος ο Κούλης.Ανακοινώθηκε το φορολογικό κίνητρο που είχε προαναγγείλει ο πρωθυπουργός.
Δεν χρειάστηκε να περάσουν παρά ελάχιστες ώρες για να ανακοινωθεί και επίσημα κάτι που είχε προαναγγελθεί από τον πρωθυπουργό. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο υπουργείο Μεταφορών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ανακοινώσει ότι έρχονται φορολογικά κίνητρα για την αγορά κράνους, προκειμένου να εκλείψει το φαινόμενο οδήγησης δικύκλου χωρίς το προστατευτικό κράνος.
Τελικά το φορολογικό κίνητρο ήταν η μείωση του ΦΠΑ στην αγορά κράνους, κάτι που ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη:
«Υστερα από συνεννόηση του Πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και σε συνέχεια της δέσμευσής του για τη χορήγηση φορολογικών κινήτρων που αφορούν τη χρήση κράνους από τους δικυκλιστές, γίνεται γνωστό ότι ο ΦΠΑ για τα κράνη μειώνεται από το 24% στο 13%. Η σχετική διάταξη θα ενταχθεί στο δεύτερο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης
https://www.huffingtonpost.gr/entry/apo ... eIgea-ZZnk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 01 Αύγ 2019, 23:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ο πανηλιθιος που βγαλανε πρωθυπουργο αντι να απαγορευσει τα κωλομηχανακια που σκοτωνουν κοσμο ,διευκολυνει τους μαλακες να σκοτωθουν ,τι ζωα θεοι.
- hellegennes
Γιατί να απαγορεύσει τα μηχανάκια; Τι είδους λογική είναι αυτή; Μήπως να απαγορεύσει και τα αυτοκίνητα, που σκοτώνουν περισσότερο κόσμο;perseus έγραψε: 01 Αύγ 2019, 23:09 ο πανηλιθιος που βγαλανε πρωθυπουργο αντι να απαγορευσει τα κωλομηχανακια που σκοτωνουν κοσμο ,διευκολυνει τους μαλακες να σκοτωθουν ,τι ζωα θεοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ευνοεί και του κρανιοφόρους μπαχαλάκηδες.
- perseus
δεν ειναι κακη ιδεα ,ας αρχισει με οριο ταχυτητος 40 χλμ και κοφτες κινητων .hellegennes έγραψε: 01 Αύγ 2019, 23:10Γιατί να απαγορεύσει τα μηχανάκια; Τι είδους λογική είναι αυτή; Μήπως να απαγορεύσει και τα αυτοκίνητα, που σκοτώνουν περισσότερο κόσμο;perseus έγραψε: 01 Αύγ 2019, 23:09 ο πανηλιθιος που βγαλανε πρωθυπουργο αντι να απαγορευσει τα κωλομηχανακια που σκοτωνουν κοσμο ,διευκολυνει τους μαλακες να σκοτωθουν ,τι ζωα θεοι.
- hellegennes
Να καταργήσουμε και την ζάχαρη και το αλάτι.perseus έγραψε: 01 Αύγ 2019, 23:13δεν ειναι κακη ιδεα ,ας αρχισει με οριο ταχυτητος 40 χλμ και κοφτες κινητων .hellegennes έγραψε: 01 Αύγ 2019, 23:10Γιατί να απαγορεύσει τα μηχανάκια; Τι είδους λογική είναι αυτή; Μήπως να απαγορεύσει και τα αυτοκίνητα, που σκοτώνουν περισσότερο κόσμο;perseus έγραψε: 01 Αύγ 2019, 23:09 ο πανηλιθιος που βγαλανε πρωθυπουργο αντι να απαγορευσει τα κωλομηχανακια που σκοτωνουν κοσμο ,διευκολυνει τους μαλακες να σκοτωθουν ,τι ζωα θεοι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ε ναι, γιατί αν δεν πας με το SHOEI το GT-Air στα μπάχαλα, με τι θα πας;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- perseus
μεσα ειμαι ,ολα για το καλο των πολιτων.hellegennes έγραψε: 01 Αύγ 2019, 23:15Να καταργήσουμε και την ζάχαρη και το αλάτι.perseus έγραψε: 01 Αύγ 2019, 23:13δεν ειναι κακη ιδεα ,ας αρχισει με οριο ταχυτητος 40 χλμ και κοφτες κινητων .hellegennes έγραψε: 01 Αύγ 2019, 23:10
Γιατί να απαγορεύσει τα μηχανάκια; Τι είδους λογική είναι αυτή; Μήπως να απαγορεύσει και τα αυτοκίνητα, που σκοτώνουν περισσότερο κόσμο;