OχιNaida έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 07:56Έχεις άλλη πληροφόρηση;Ορέστης 35 έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 00:14Μου αρεσει αυτη η αισιοδοξια σου.Naida έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 23:08 Βγήκα στο μπαλκόνι ποτίσω τους βασιλικούς και να ρίξω λίγο νερό στο μπαλκόνι και βγήκα με την μπλούζα που κοιμάμαι έτσι χαλαρά,γιατί ξέρω δεν υπάρχει ψυχή. Η Αθήνα έχει αρχίσει ν' αδειάζειΈρχεται η άδεια ..
![]()
Καλοκαίρι 2019
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
-
Ορέστης 35
Re: Highlights της ημερας μας
Σημερο εφαγα σε ενα ταϊβανεζικο νοστιμοτατη παπια. Βεβαια μαζι με ροφημα μου κοστισε 20 € . Πανφθηνα λεμε.
Αλλα το αξιζει με το παραπανω,ναναι καλα η παπια..
Απορω πως ο καβαλιερε δεν μας εχει πει για παπια και νεζους. Ολο μακαρονια στους ιταλους ή σνιτσελ στους φριτσιδες τρωγει.
Αλλα το αξιζει με το παραπανω,ναναι καλα η παπια..
Απορω πως ο καβαλιερε δεν μας εχει πει για παπια και νεζους. Ολο μακαρονια στους ιταλους ή σνιτσελ στους φριτσιδες τρωγει.
-
Ορέστης 35
Mερικοι νομιζουν οτι καποιοι ειναι επειδη εχουν γκομενα. Θα τους δωσουμε βραβειο. Και μερικες φερονται χλευαστικα στους μοναχικους αντρες.
-
Ορέστης 35
Χτες συζητουσαν δυο κοπελες στο δρομο.
"...σκεφτηκα οτι εκανα κατι πολυ σοβαρο με αλλον"
Η αλλη την κοιταζε και χασκογελαγε. Δεν παρακολουθησα την υπολοιπη συζητηση γιατι πηγαινα αντιθετα. Εχει ενδιαφερον που υπαρχουν διαβαθμισεις στο τι κανουν με τον καθε ενα. Αυτα ειναι θετικες εξελιξεις κοινωνικα.
Η αλλη την κοιταζε και χασκογελαγε. Δεν παρακολουθησα την υπολοιπη συζητηση γιατι πηγαινα αντιθετα. Εχει ενδιαφερον που υπαρχουν διαβαθμισεις στο τι κανουν με τον καθε ενα. Αυτα ειναι θετικες εξελιξεις κοινωνικα.
Μπορεί να διάβαζαν ποινική δικονομία ρε τύπε.Ορέστης 35 έγραψε: 01 Αύγ 2019, 17:12 Χτες συζητουσαν δυο κοπελες στο δρομο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Casper -
Σήμερα είδα κάποιον και μου θύμισε τον Ορέστη (πάντα με επηρέαζαν τα πρόσωπα του φόρουμ - θετικά
). Περπατούσα με την καλαδερφή μου παραλιακά και συζητούσαμε - για φιλοσοφικά θέματα περισσότερο γιατί αρέσει και στις 2 - και ένας άνθρωπος στον πιο πάνω πεζόδρομο περπατούσε με ίδιο ρυθμό, μας κοιτούσε πού και πού, φαινόταν πως άκουγε (εντάξει και σιγά να μιλούσαμε είχε ησυχία και είμασταν κοντά) , όταν καθίσαμε κάθησε κι' αυτός και όταν σηκωθήκαμε το ίδιο. Μόνο όταν στρίψαμε σε ένα στενάκι μας έχασε.
Ακούγεται κρίπυ αλλά κι' εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ να "χαζεύω"/παρατηρώ και να ακούω διάφορες συζητήσεις.
Στην Πάτρα είχα πάει δασύλλιο στο καφεστιατόριο που είναι εκεί, ήτανε Κυριακή μετά τις εκλογές (τέλη Μαΐου) και τα τραπέζια ήτανε εντελώς κολλημένα και ήρθε ένα ζευγάρι, κάθισε δίπλα μου και τσακώνονταν για τις ψήφους και ότι αυτή δεν ψήφισε τον φίλο του και δεν είναι σωστό και μπλα μπλα. Δεν τους ένοιαζε που τα άκουγα όλα (και να μην ήθελα, φώναζαν). Το διασκέδαζα.
Μια άλλη φορά εδώ σε μια καφετέρεια ήμουνα με 2ο φίλες. Συζητούσαν για σεξ. Όλα αναλυτικά. Εμένα δεν με ενδιέφερε η κουβέντα. Στο δίπλα τραπέζι καθόταν μια δικηγόρος και ένας πιλότος και άκουγα με ενδιαφέρον τις συζητήσεις τους. Σε μια φάση με έσπρωξε καταλάθος η κυρία, της είπα δεν πειράζει και έτσι ανοίξαμε συζήτηση ολόκληρη. Έμαθε ότι σπουδάζω, ο γιος της ήθελε ΑΜΕΣΑ ιδιαίτερα φυσικής για εξετάσεις και κλείσαμε και 2-3 μαθήματα επιτόπου.
Ακούγεται κρίπυ αλλά κι' εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ να "χαζεύω"/παρατηρώ και να ακούω διάφορες συζητήσεις.
Στην Πάτρα είχα πάει δασύλλιο στο καφεστιατόριο που είναι εκεί, ήτανε Κυριακή μετά τις εκλογές (τέλη Μαΐου) και τα τραπέζια ήτανε εντελώς κολλημένα και ήρθε ένα ζευγάρι, κάθισε δίπλα μου και τσακώνονταν για τις ψήφους και ότι αυτή δεν ψήφισε τον φίλο του και δεν είναι σωστό και μπλα μπλα. Δεν τους ένοιαζε που τα άκουγα όλα (και να μην ήθελα, φώναζαν). Το διασκέδαζα.
Μια άλλη φορά εδώ σε μια καφετέρεια ήμουνα με 2ο φίλες. Συζητούσαν για σεξ. Όλα αναλυτικά. Εμένα δεν με ενδιέφερε η κουβέντα. Στο δίπλα τραπέζι καθόταν μια δικηγόρος και ένας πιλότος και άκουγα με ενδιαφέρον τις συζητήσεις τους. Σε μια φάση με έσπρωξε καταλάθος η κυρία, της είπα δεν πειράζει και έτσι ανοίξαμε συζήτηση ολόκληρη. Έμαθε ότι σπουδάζω, ο γιος της ήθελε ΑΜΕΣΑ ιδιαίτερα φυσικής για εξετάσεις και κλείσαμε και 2-3 μαθήματα επιτόπου.
- καβουροδεινοσαυράκι
- Casper - έγραψε: 01 Αύγ 2019, 21:08 Περπατούσα με την καλαδερφή μου παραλιακά και συζητούσαμε - για φιλοσοφικά θέματα περισσότερο γιατί αρέσει και στις 2
-
- Casper -
Πού να καταλάβεις........καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 01 Αύγ 2019, 21:11- Casper - έγραψε: 01 Αύγ 2019, 21:08 Περπατούσα με την καλαδερφή μου παραλιακά και συζητούσαμε - για φιλοσοφικά θέματα περισσότερο γιατί αρέσει και στις 2
- καβουροδεινοσαυράκι
- Casper - έγραψε: 01 Αύγ 2019, 21:08
Μια άλλη φορά εδώ σε μια καφετέρεια ήμουνα με 2ο φίλες. Συζητούσαν για σεξ. Όλα αναλυτικά
καφετερεια με ει;
-
- Casper -
Έτσι μ' αρέσουν οι καφετέρΕΙες εμένα. Να έχουν ποικιλία.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 01 Αύγ 2019, 21:16- Casper - έγραψε: 01 Αύγ 2019, 21:08
Μια άλλη φορά εδώ σε μια καφετέρεια ήμουνα με 2ο φίλες. Συζητούσαν για σεξ. Όλα αναλυτικά
![]()
καφετερεια με ει;![]()
![]()
![]()
Με την ποιά;- Casper - έγραψε: 01 Αύγ 2019, 21:08 Σήμερα είδα κάποιον και μου θύμισε τον Ορέστη (πάντα με επηρέαζαν τα πρόσωπα του φόρουμ - θετικά). Περπατούσα με την καλαδερφή μου παραλιακά και συζητούσαμε
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- καβουροδεινοσαυράκι
vagabondo έγραψε: 01 Αύγ 2019, 21:33Με την ποιά;- Casper - έγραψε: 01 Αύγ 2019, 21:08 Σήμερα είδα κάποιον και μου θύμισε τον Ορέστη (πάντα με επηρέαζαν τα πρόσωπα του φόρουμ - θετικά). Περπατούσα με την καλαδερφή μου παραλιακά και συζητούσαμε
μάλλον τις αρέσουν και οι αδερφές με ποικιλία
Θα αρχίσουμε τις ντοπιολαλιές τώρα εδώ και θα γίνουμε Πύργος της Βαβέλ, τύποι.
Dein Herz, meine Gier
-
- Casper -
Πάντα το ξεχνάω όταν απευθύνομαι σε Έλληνες και με ρωτάνε.vagabondo έγραψε: 01 Αύγ 2019, 21:33Με την ποιά;- Casper - έγραψε: 01 Αύγ 2019, 21:08 Σήμερα είδα κάποιον και μου θύμισε τον Ορέστη (πάντα με επηρέαζαν τα πρόσωπα του φόρουμ - θετικά). Περπατούσα με την καλαδερφή μου παραλιακά και συζητούσαμε
Καλαδερφή = πνευματική αδερφή / η κόρη της νονάς μου.
Μένιο, να στο πω ευγενικά ή όπως μου βγαίνει;
Υπαρχει και κακαδερφη;- Casper - έγραψε: 01 Αύγ 2019, 21:37Πάντα το ξεχνάω όταν απευθύνομαι σε Έλληνες και με ρωτάνε.vagabondo έγραψε: 01 Αύγ 2019, 21:33Με την ποιά;- Casper - έγραψε: 01 Αύγ 2019, 21:08 Σήμερα είδα κάποιον και μου θύμισε τον Ορέστη (πάντα με επηρέαζαν τα πρόσωπα του φόρουμ - θετικά). Περπατούσα με την καλαδερφή μου παραλιακά και συζητούσαμε
Καλαδερφή = πνευματική αδερφή / η κόρη της νονάς μου.
Μένιο, να στο πω ευγενικά ή όπως μου βγαίνει;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-