Οχι η κορυφωση των εορτασμων θα ειναι η αγορα των βιντεων της επαναστασης που εκανε ο ΣΚΑΙ υπερκοστολογημενα 100% πανω τον Μπογδανο ντυμενο Μιαουλη να απαγγελνει μαλακιες και συναυλιες με τελειωμενους τυπου Ρουβα.Και ολο αυτο θα το πληρωσει η επιτροπη απλα μερικα μυρια.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Αύγ 2019, 19:07Αν η κορύφωση των εορτασμών είναι το reenactment της μάχης του Ναυαρίνου θα κερνάμε πόνο για τα επόμενα 100 χρόνια.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 01 Αύγ 2019, 19:03 Έχουν καταλάβει ότι ο Κυριάκος θα επανεκλεγεί με τα τσαρούχια (παν ιντέντεντ) την επαύριο των θριαμβευτικών εορτασμών για τα διακόσα, και τους έχει κόψει τεταρταίος πυρετός τους ζαίους. Η αμφισβήτηση του όριτζιν στόρι των νέοελ θα είναι ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο του λαϊκού ερείσματος της αριστεράς, μετά το δημοψίψισμα και τις μνημονιάρες![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελλάδα 2021 Το μεγάλο φαγοποτι
Re: Ελλάδα 2021 Το μεγάλο φαγοποτι
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Οι εορτασμοί θα μπορούσαν απλά να κάνανε οι δήμοι καμία εκδήλωση και κάτι λίγο παραπάνω στα σχολεία.Δεν χρειαζόταν καμία επιτροπή.Αυτη έγινε μόνο για φαγοποτι τίποτε άλλο.Λες και έχει καμία διαφορά το 2020 που είναι 199 χρόνια από το 21 με το 2021.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Επειδη αναφερατε τους Ολυμπιακους αγωνες φυσικα και εγινε μεγαλο φαγοποτι εκει.Απλα εκει υπηρχε περιεχομενο και ο λαος ηταν σε καλλυτερη κατασταση απο τωρα.Τωρα κανουν μια επιτροπη χωρις περιεχομενο για να ταισουν ημετερους και να τα χρεωσουν στον λαο μετα αδιαφορωντας εαν δεν μπορει να σηκωσει ενα τετοιο οικονομικο βαρος.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Είμαστε τουριστική χώρα. Όλος ο πλανήτης πρέπει να μάθει για την επέτειο μας. Για να βγάλεις λεφτά πρέπει να ξοδέψεις.zteo έγραψε: 01 Αύγ 2019, 19:20 Οι εορτασμοί θα μπορούσαν απλά να κάνανε οι δήμοι καμία εκδήλωση και κάτι λίγο παραπάνω στα σχολεία.Δεν χρειαζόταν καμία επιτροπή.Αυτη έγινε μόνο για φαγοποτι τίποτε άλλο.Λες και έχει καμία διαφορά το 2020 που είναι 199 χρόνια από το 21 με το 2021.
Άφησε ο Ποκοπίκος την χώρα με το χαμηλότερο επιτόκιο δανεισμού των τελευταίων ετών και αμέσως να τα κάνουν μίζες οι μπλε πασόκοι.
My Life had stood, a Loaded Gun
Σκατα τουριστικη χωρα ειμαστε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Αύγ 2019, 19:29Είμαστε τουριστική χώρα. Όλος ο πλανήτης πρέπει να μάθει για την επέτειο μας. Για να βγάλεις λεφτά πρέπει να ξοδέψεις.zteo έγραψε: 01 Αύγ 2019, 19:20 Οι εορτασμοί θα μπορούσαν απλά να κάνανε οι δήμοι καμία εκδήλωση και κάτι λίγο παραπάνω στα σχολεία.Δεν χρειαζόταν καμία επιτροπή.Αυτη έγινε μόνο για φαγοποτι τίποτε άλλο.Λες και έχει καμία διαφορά το 2020 που είναι 199 χρόνια από το 21 με το 2021.
Στην Χαλκιδικη το υποτιθεμενο ποιο τουριστικο μερος της Βορειας Ελλαδας ανθρωποι πεθαινουν επειδη δεν υπαρχουν υποδομες σε ασθενοφορα κολωνες πεφτουν οταν φυσσαει οι δρομοι πλημυριζουν οταν ριχνει βροχη και οι περισσοτεροι δρομοι μεσα στους οικισμους δεν εχουν ουτε ονομα ουτε αριθμους.
Σε τελικη αναλυση οι τουριστες ερχοντε για την θαλασσα οχι γιατι πολεμησε τους Οθωμανους ο Καραισκακης.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Καραϊσκάκη θα πουλήσουμε στο εσωτερικό.zteo έγραψε: 01 Αύγ 2019, 19:39Σκατα τουριστικη χωρα ειμαστε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Αύγ 2019, 19:29Είμαστε τουριστική χώρα. Όλος ο πλανήτης πρέπει να μάθει για την επέτειο μας. Για να βγάλεις λεφτά πρέπει να ξοδέψεις.zteo έγραψε: 01 Αύγ 2019, 19:20 Οι εορτασμοί θα μπορούσαν απλά να κάνανε οι δήμοι καμία εκδήλωση και κάτι λίγο παραπάνω στα σχολεία.Δεν χρειαζόταν καμία επιτροπή.Αυτη έγινε μόνο για φαγοποτι τίποτε άλλο.Λες και έχει καμία διαφορά το 2020 που είναι 199 χρόνια από το 21 με το 2021.
Στην Χαλκιδικη το υποτιθεμενο ποιο τουριστικο μερος της Βορειας Ελλαδας ανθρωποι πεθαινουν επειδη δεν υπαρχουν υποδομες σε ασθενοφορα κολωνες πεφτουν οταν φυσσαει οι δρομοι πλημυριζουν οταν ριχνει βροχη και οι περισσοτεροι δρομοι μεσα στους οικισμους δεν εχουν ουτε ονομα ουτε αριθμους.
Σε τελικη αναλυση οι τουριστες ερχοντε για την θαλασσα οχι γιατι πολεμησε τους Οθωμανους ο Καραισκακης.
Στο εξωτερικό θα πουλήσουμε επέτειο, ανιβέρσαρι, ιντιπέντενς ντέι, πως το λένε. 'Ενα φαντασμαγορικό once in 3 generations ιβεντ.
Το δεν είμαι τουριστική χώρα ασχολίαστο.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Να τί είναι, τί πρεσβεύει και τί εκπροσωπεί η αριστερα.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- NewModelArmy
Θα ζησουμε απιστευτα κριντζι καταστασεις με αυτο το καρακιτσαριο του Κουλη και της Αγγελοπουλου.
- ΜπλεΜπουμπυς
Όταν κανείς business 200 χρόνια μετά.

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Υδράργυρος
Θα μας φλομωσουν στις φουστανελες και τους παπαδες. Θα υποφερουμε
Καποιοι εδω μεσα , εχετε ξεπερασει τα οτια της γελοιοτητας και της ξεφτιλας ... Εθνομηδενιστες μεχρι το μεδουλι ...
Γι' αυτο σας μπηκε στο ματι σαν καρφι η επιτροπη για το 2021 ...
Θα απολαυσω τις βλακειες που θα γραφετε ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
-
Εμπεδοκλής
Ο Καραϊσκάκης είναι αντιεμπορικός. Έσφαζε Αλβανούς, Τούρκους, Εβραίους και Αιγυπτίους. Πιο πιθανό βλέπω να μας πλασάρουν καμία Παπαρίζου ή Φουρέιρα...Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Αύγ 2019, 19:43Καραϊσκάκη θα πουλήσουμε στο εσωτερικό.zteo έγραψε: 01 Αύγ 2019, 19:39Σκατα τουριστικη χωρα ειμαστε.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Αύγ 2019, 19:29
Είμαστε τουριστική χώρα. Όλος ο πλανήτης πρέπει να μάθει για την επέτειο μας. Για να βγάλεις λεφτά πρέπει να ξοδέψεις.
Στο εξωτερικό θα πουλήσουμε επέτειο, ανιβέρσαρι, ιντιπέντενς ντέι, πως το λένε. 'Ενα φαντασμαγορικό once in 3 generations ιβεντ.
Το δεν είμαι τουριστική χώρα ασχολίαστο.
-
Εμπεδοκλής
Σωστός. Μία στρατιωτική παρέλαση επιπέδου Βορείου Κορέας ή Παρισίου αρκεί!zteo έγραψε: 01 Αύγ 2019, 19:20 Οι εορτασμοί θα μπορούσαν απλά να κάνανε οι δήμοι καμία εκδήλωση και κάτι λίγο παραπάνω στα σχολεία.Δεν χρειαζόταν καμία επιτροπή.Αυτη έγινε μόνο για φαγοποτι τίποτε άλλο.Λες και έχει καμία διαφορά το 2020 που είναι 199 χρόνια από το 21 με το 2021.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 649 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 35 Απαντήσεις