!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
zteo

Re: Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

talaipwros έγραψε: 01 Αύγ 2019, 10:03 Δεκαετίες αριστερής διακυβέρνησης έφεραν την χρεωκοπία και 4μιση χρονια κουμουνιστικου καθεστωτος ρημαξαν τον τοπο.
Ακομα δεν εμαθαν καποιοι οτι αριστερη νοοτροπια υπερ τσαμπατζηδων κλπ σημαινει εξαθλίωση. Ας δοκιμάσουμε και κατι καινούριο, που ξέρεις, μπορει να ειναι καλύτερα.
Και ενα στα δεκα να κανουν απο αυτα που λένε, κερδος θα έχουμε
Γιατρε ασε τις φτηνες δικαιολογιες τωρα κυβερνηση ειστε εσεις.Τα αποβρασματα και οι τσαμπατζηδες σας ειναι εργαζομενοι των 400-300 ευρω η ανεργοι που οταν εργαζοντε παραγουν εκατομμυρια σε μεγαλοαστους που χρηματοδοτουν πολιντικαντηδες τυπου Καραμανληδες για να ερχοντε στην κυβερνηση και να εφαρμοζουν οτι νομο τους πουνε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
alexandroso

Re: Κ. Καραμανλής: «Αποβράσματα της κοινωνίας όσοι δεν πληρώνουν εισιτήριο στο μετρό»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

Chainis έγραψε: 01 Αύγ 2019, 10:06
alexandroso έγραψε: 01 Αύγ 2019, 09:55 Για μένα τα ΜΜΜ θα έπρεπε να ταν δωρεάν.
Δηλαδή να πληρώνω εγώ με τους φόρους μου ενώ δεν χρησιμοποιώ ποτέ ΜΜΜ τις βόλτες όσων τα χρησιμοποιούν.
Σοσιαλιστική δικαιοσύνη!
Γιατί, εγώ δεν πληρώνω φόρους για το δρόμο μπροστά απ το σπίτι σου; Οχι, να στήνουμε κώλο στους "επενδυτές" και να γαμάμε τους φτωχούς. Καπιταλιστική δικαιοσύνη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alexandroso την 01 Αύγ 2019, 10:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Υδράργυρος έγραψε: 01 Αύγ 2019, 09:51 Μας φορτωσαν το ζωντοβολο να μαθει στην πλατη μας γιατι πρεπει να μας κυβερνανε καραμανληδες. Με το καλημερα εκτοξευσε την πρωτη κοτσανα
έλα στα όπα όπα τους είχατε οι Συριζαίοι
αν δεν τους διπλαρώνατε εσείς θα τους είχε διαγράψει ο Κούλης
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

talaipwros έγραψε: 01 Αύγ 2019, 10:07
zteo έγραψε: 01 Αύγ 2019, 10:04 Πειται στον ανεπαγγελτο τεμπελη οτι στην Θεσσαλονικη τα λεωφορεια του ΟΑΣΘ κανουν μεχρι και 1.30 ωρα να περασουν απο την σταση.Τα χρησιμοποιουμε για να παμε στην δουλεια μας οχι για χαβαλε. :8)
Θα χρειαστει τουλάχιστο μια δεκαετια για να διορθωθεί η ζημια του Συριζα, κανε λιγο υπομονή, νεοι ανθρωποι διδουν τον αγωνα να σουλουπωσουν τον τοπο
Βρε ασε τα σαπια δεν δινεται δεκαρα τσακιστη για τους εργαζομενους.Το προβλημα με τον ΟΑΣΘ θα μπορουσατε να το λυσετε σε εναν μηνα,απλα αυξανεται την χρηματοδοτηση του.Αλλα προτιματε να δινεται χρηματα στους Λατσηδες για καζινα. :8)
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Chainis έγραψε: 01 Αύγ 2019, 10:06
alexandroso έγραψε: 01 Αύγ 2019, 09:55 Για μένα τα ΜΜΜ θα έπρεπε να ταν δωρεάν.
Δηλαδή να πληρώνω εγώ με τους φόρους μου ενώ δεν χρησιμοποιώ ποτέ ΜΜΜ τις βόλτες όσων τα χρησιμοποιούν.
Σοσιαλιστική δικαιοσύνη!
Ουσιαστικά κι αυτοί πληρώνουν με τους φόρους τους τους δρόμους-υποδομές που κατασκευάζονται και συντηρούνται για να οδηγούμε εμείς, ανεξάρτητα αν οδηγούν και εκείνοι ή όχι. Με την ίδια λογική, και οι όποιοι φόροι για το οδικό δίκτυο θα πρέπει να πληρώνονται αποκλειστικά και μόνο απο όσους οδηγούν/χρησιμοποιούν τους δρόμους.
Πάντως κι εγώ ειμαι υπέρ των δωρεάν μετακινήσεων*, αλλα δεν ειμαι ουτοπιστής. Απ τη στιγμή που δεν δύναται να πραγματοποιηθεί αυτο με τα σημερινά δεδομένα, τότε τουλάχιστον θα πρέπει να βελτιωθεί η σημερινη κατασταση. Και για μένα η κατάσταση στα ΜΜΜ, έχει βελτιωθεί αρκετά,σε συγκριση με παλιότερα.

*Αν ήταν δωρεάν εν τω μεταξύ, εγώ κατα πασα πιθανότητα να χρησιμοποιούσα αποκλειστικά και μόνο αμάξι. Ευελπιστώ ότι θα ηταν και οι δρόμοι πιο άδειοι και η οδηγηση μακράν πιο ξεκούραστη, κι οχι αυτή η πήχτρα που συμβαίνει σήμερα.
alexandroso

vantono έγραψε: 01 Αύγ 2019, 10:17 Πάντως κι εγώ ειμαι υπέρ των δωρεάν μετακινήσεων*, αλλα δεν ειμαι ουτοπιστής. Απ τη στιγμή που δεν δύναται να πραγματοποιηθεί αυτο με τα σημερινά δεδομένα, τότε τουλάχιστον θα πρέπει να βελτιωθεί η σημερινη κατασταση.
Γιατί δεν μπορεί; Οι περισσότεροι δήμοι έχουν δωρεάν συγκοινωνίες και λεωφορεία για την επικράτεια τους. Πως μπορούν και το κάνουν οι δήμοι και δεν μπορεί το κράτος; Δεν θέλει, όχι δεν μπορεί.
Άβαταρ μέλους
καβουροδεινοσαυράκι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από καβουροδεινοσαυράκι »

vantono έγραψε: 01 Αύγ 2019, 10:17
Πάντως κι εγώ ειμαι υπέρ των δωρεάν μετακινήσεων*, αλλα δεν ειμαι ουτοπιστής
α! τελικα ειστε οντως αριστερος που δεν παιρνει ναρκωτικα, κυριε
Ερμής έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 20:31 Έχομε το ινστα της αδερφής του πλουφ;
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 01 Αύγ 2019, 10:20
vantono έγραψε: 01 Αύγ 2019, 10:17
Πάντως κι εγώ ειμαι υπέρ των δωρεάν μετακινήσεων*, αλλα δεν ειμαι ουτοπιστής
α! τελικα ειστε οντως αριστερος που δεν παιρνει ναρκωτικα, κυριε
:lol:
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Ειπε οντως «αποβρασματα»?
Αν το ειπε και δεν εχουν παραφραστει τα λογια του, ανεξαρτητα απο την ορθοτητα η μη του λογου του, ειναι για «κλωτσες».
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Athos έγραψε: 01 Αύγ 2019, 10:11
Υδράργυρος έγραψε: 01 Αύγ 2019, 09:51 Μας φορτωσαν το ζωντοβολο να μαθει στην πλατη μας γιατι πρεπει να μας κυβερνανε καραμανληδες. Με το καλημερα εκτοξευσε την πρωτη κοτσανα
έλα στα όπα όπα τους είχατε οι Συριζαίοι
αν δεν τους διπλαρώνατε εσείς θα τους είχε διαγράψει ο Κούλης
Αυτες τις μαλακιες εκανε ο τσιπρας.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

zteo έγραψε: 01 Αύγ 2019, 10:09
talaipwros έγραψε: 01 Αύγ 2019, 10:03 Δεκαετίες αριστερής διακυβέρνησης έφεραν την χρεωκοπία και 4μιση χρονια κουμουνιστικου καθεστωτος ρημαξαν τον τοπο.
Ακομα δεν εμαθαν καποιοι οτι αριστερη νοοτροπια υπερ τσαμπατζηδων κλπ σημαινει εξαθλίωση. Ας δοκιμάσουμε και κατι καινούριο, που ξέρεις, μπορει να ειναι καλύτερα.
Και ενα στα δεκα να κανουν απο αυτα που λένε, κερδος θα έχουμε
Γιατρε ασε τις φτηνες δικαιολογιες τωρα κυβερνηση ειστε εσεις.Τα αποβρασματα και οι τσαμπατζηδες σας ειναι εργαζομενοι των 400-300 ευρω η ανεργοι που οταν εργαζοντε παραγουν εκατομμυρια σε μεγαλοαστους που χρηματοδοτουν πολιντικαντηδες τυπου Καραμανληδες για να ερχοντε στην κυβερνηση και να εφαρμοζουν οτι νομο τους πουνε.
Σιγά μην είναι και η Μητέρα Τερέζα.

Κάτι κωλογεροι, τουρίστες, μαντιλοφορουσες και πιτσιρικάδες που βολταρουν στο Χολαργό και το Γκάζι είναι κυριως. Καθώς και ζητιάνοι/πορτοφολαδες.
Άβαταρ μέλους
foscilis

alexandroso έγραψε: 01 Αύγ 2019, 10:19
vantono έγραψε: 01 Αύγ 2019, 10:17 Πάντως κι εγώ ειμαι υπέρ των δωρεάν μετακινήσεων*, αλλα δεν ειμαι ουτοπιστής. Απ τη στιγμή που δεν δύναται να πραγματοποιηθεί αυτο με τα σημερινά δεδομένα, τότε τουλάχιστον θα πρέπει να βελτιωθεί η σημερινη κατασταση.
Γιατί δεν μπορεί; Οι περισσότεροι δήμοι έχουν δωρεάν συγκοινωνίες και λεωφορεία για την επικράτεια τους. Πως μπορούν και το κάνουν οι δήμοι και δεν μπορεί το κράτος; Δεν θέλει, όχι δεν μπορεί.
Έχεις δίκιο φίλε ας πάρουμε από τον φόρο αυτουνου που πουλάει Σχεδίες για να έχει τζάμπα μέτρο η γκόμενα με το κούρεμα των 90 ευρώ που περνάει από μπροστά χωρίς να του ρίχνει δεύτερη ματιά.
alexandroso

foscilis έγραψε: 01 Αύγ 2019, 10:36 Σιγά μην είναι και η Μητέρα Τερέζα.

Κάτι κωλογεροι, τουρίστες, μαντιλοφορουσες και πιτσιρικάδες που βολταρουν στο Χολαργό και το Γκάζι είναι κυριως. Καθώς και ζητιάνοι/πορτοφολαδες.
Η μισή κοινωνία δηλαδή. :lol:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Ούτε ο ένας στους δέκα. Κάτι σαν τους καπνιστές σε κλειστούς χώρους.

Εκτός αν το ζητιάνοι/πορτοφολαδες το εννοείς με τη μνημονιακη εννοια που όντως ισχύει αλλά εγώ αναφερομουν κυριολεκτικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 01 Αύγ 2019, 10:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alexandroso

foscilis έγραψε: 01 Αύγ 2019, 10:38
alexandroso έγραψε: 01 Αύγ 2019, 10:19
Έχεις δίκιο φίλε ας πάρουμε από τον φόρο αυτουνου που πουλάει Σχεδίες για να έχει τζάμπα μέτρο η γκόμενα με το κούρεμα των 90 ευρώ που περνάει από μπροστά χωρίς να του ρίχνει δεύτερη ματιά.
Ναι ρε μεγάλε, λέγεται αναδιανομή του πλούτου και ήταν βασική πολιτική της σοσιαλδημοκρατίας για δεκαετίες. Το κάνανε υπανάπτυκτες χώρες με αποβράσματα όπως η Νορβηγία, η Σουηδία, ο Καναδάς και γενικά ξέρεις, οι χώρες με τη μεγαλύτερη ποιότητα ζωής στον κόσμο. Προφανώς δεν κάνει για μας που είμαστε χίλια χρόνια μπροστά απ την εποχή μας.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”