!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ένοχος ο Κορκονέας

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Re: Ένοχος ο Κορκονέας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

hellegennes έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 23:13
geospun έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 19:32
hellegennes έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 19:42

Είναι παράνομο να μπορείς να βοηθήσεις κάποιον από θανάσιμο κίνδυνο και να μην το κάνεις.
Εφόσον έχεις δόλο.
Ο Σαραλιώτης κρίθηκε αθώος. Τέλος.
Είναι παράνομο, τελεία. Δεν έχει εφόσον. Και δεν κρίθηκε αθώος. Απαλλάχτηκε λόγω αμφιβολιών.
Όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντιου.

Δεν αποδείχτηκε λόγω αμφιβολιών.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Εκτός απ' τη Χρυσή Αυγή.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Lugozzi έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 23:48
geospun έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 19:32
Εφόσον έχεις δόλο.
Ο Σαραλιώτης κρίθηκε αθώος. Τέλος.
Είναι παράνομο, τελεία. Δεν έχει εφόσον. Και δεν κρίθηκε αθώος. Απαλλάχτηκε λόγω αμφιβολιών.
Λάθος. Δεν είσαι ποτέ αυτόματα αθώος όταν κατηγορείσαι για κάτι. Η συγκεκριμένη αρχή απλά σημαίνει ότι το δικαστήριο πρέπει να σε κρίνει χωρίς προκατάληψη ότι έχεις κάνει αυτό για το οποίο κατηγορείσαι. Η απαλλαγή δεν σημαίνει αθωότητα, σημαίνει ότι δεν έχει αποδειχτεί πέραν πάσης αμφιβολίας (τουλάχιστον για κακουργήματα) ότι είσαι ένοχος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

hellegennes έγραψε: 01 Αύγ 2019, 00:22
Lugozzi έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 23:48

Λάθος. Δεν είσαι ποτέ αυτόματα αθώος όταν κατηγορείσαι για κάτι. Η συγκεκριμένη αρχή απλά σημαίνει ότι το δικαστήριο πρέπει να σε κρίνει χωρίς προκατάληψη ότι έχεις κάνει αυτό για το οποίο κατηγορείσαι. Η απαλλαγή δεν σημαίνει αθωότητα, σημαίνει ότι δεν έχει αποδειχτεί πέραν πάσης αμφιβολίας (τουλάχιστον για κακουργήματα) ότι είσαι ένοχος.
Τι λάθος ρε πνεύμα αντιλογιας, που έκοψες την επόμενη φράση μου που λέω ακριβώς αυτό
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

«Έχω αμφιβολίες για το αν έκανες το Χ» και «δεν πιστεύω ότι έκανες το Χ» δεν είναι το ίδιο πράγμα. Δεν σημαίνει ότι είσαι αθώος, σημαίνει ότι το δικαστήριο θέλει να είναι σίγουρο πριν σε καταδικάσει. Πρωτόδικα το δικαστήριο τον είχε καταδικάσει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Δεν μπόρεσα να αποδείξω ότι δεν είσαι αθώος.-
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Lugozzi έγραψε: 01 Αύγ 2019, 00:50 Δεν μπόρεσα να αποδείξω ότι δεν είσαι αθώος.-
Ξέρεις, σε ένα κακούργημα μπορεί οι ένορκοι και οι δικαστές να θεωρούν ότι κατά πάσα πιθανότητα είσαι ένοχος, αλλά ακριβώς επειδή δεν θέλουμε να φυλακίζουμε άτομα που υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα να είναι αθώοι, πρέπει να αποδειχτεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι είσαι ένοχος. Οπότε έχει ουσιώδη διαφορά το «απαλλαγή» από το «απαλλαγή λόγω αμφιβολιών».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

hellegennes έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 23:26
perseus έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 19:06
hellegennes έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 11:05

Μόνο που δεν ισχύει. Δεν εκπυρσοκροτεί επειδή έπεσε στο πάτωμα ή υπερθερμάνθηκε. Αυτό λέω εδώ και 10 ποστ.
βεβαιως και κανουν μπαμ

Τώρα, σοβαρά; Μου φέρνεις τα τεστ ενός ραντομά του Youtube για ένα όπλο που ακριβώς όπως περιέγραψα έχει περάσει ατέλειωτα τεστ από την εταιρεία κατασκευής του; Υπάρχει κάποιος λόγος να πιστέψω το βίντεο του τυπά, που έγινε ποιος ξέρει υπό τι συνθήκες, ποιος ξέρει με τι τρόπο, χωρίς έλεγχο, χωρίς εποπτεία από τρίτο πρόσωπο, χωρίς να ξέρει τι του γίνεται*;

* "My initial investigation consisted of refreshing my memory about what drop testing entails". Fuck you, ραντομά του Youtube. Στηρίζομαι στο τι θυμάσαι για να μου πεις τι έκανε και τι δεν έκανε η εταιρεία για να το δοκιμάσει.
Ρε ζουζουνε αμα βλεπεις καποιον και σου λεει ,ξερω εγω ,μην επιμενεις

Τι κολλημα ειναι αυτο ?

https://edition.cnn.com/interactive/201 ... drop-fire/
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

hellegennes έγραψε: 01 Αύγ 2019, 01:46
Lugozzi έγραψε: 01 Αύγ 2019, 00:50 Δεν μπόρεσα να αποδείξω ότι δεν είσαι αθώος.-
Ξέρεις, σε ένα κακούργημα μπορεί οι ένορκοι και οι δικαστές να θεωρούν ότι κατά πάσα πιθανότητα είσαι ένοχος, αλλά ακριβώς επειδή δεν θέλουμε να φυλακίζουμε άτομα που υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα να είναι αθώοι, πρέπει να αποδειχτεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι είσαι ένοχος. Οπότε έχει ουσιώδη διαφορά το «απαλλαγή» από το «απαλλαγή λόγω αμφιβολιών».
που σημαίνει...

Δεν μπόρεσα να αποδείξω ότι δεν είσαι αθώος.-

δεν καταλαβαίνω γιατί το συνεχίζεις φίλε
να το κοιτάξεις
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
alexandroso

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alexandroso »

waldorf έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 19:03
fagano3 έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 19:00 Δεν ηταν απλο κωλοπαιδαρισμα.

Ηταν αυτοκτονικο κωλοπαιδαρισμα.

Κωλοπαιδαρισμα θα ηταν να βαρουσαν κανενα σκυλι ή αδυναμο συμμαθητη τους η να φτυναν κανα γερο.

Οταν πας και πετας καθημερινα πετρες και μολοτοφ σε ενοπλο σημαινει ειτε οτι εχεις αυτοκτονικες τασεις ειτε εχεις μεγαλωσει σε ενα πολυ μαλακισμενο περιβαλλον που σε εχουν κανει να πιστεψεις οτι οι χαμηλομισθοι ειναι κατι παρομοιο με κουταβια που μπορεις να τα δεσεις τενεκεδακια στην ουρα και να τα βασανιζεις χωρις καμια συνεπεια.

Ηταν θεμα χρονου καποιος ενστολος χαμηλομισθος να του στριψει η βιδα γιατι δεν αντεχε πια να κανει το σακο του μποξ για κακομαθημενα πλουσιοπαιδα.
Αυτό το καθημερινό που λες δεν το ξέρουμε αλλά το δέχομαι.
Πες μου ποιός νόμος επιτρέπει να πυροβολήσεις,έστω και όχι direct hit,σε ένα κωλόπαιδο που καθημερινά κάνει μαλακίες.
Το θλιβερό είναι ότι δεχόμαστε για χάριν της συζήτησης ότι μαλακία μπορεί να κατεβάσει ο ανθρώπινος εγκέφαλος.
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

fagano3 έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 19:00 Δεν ηταν απλο κωλοπαιδαρισμα.

Ηταν αυτοκτονικο κωλοπαιδαρισμα.

Κωλοπαιδαρισμα θα ηταν να βαρουσαν κανενα σκυλι ή αδυναμο συμμαθητη τους η να φτυναν κανα γερο.

Οταν πας και πετας καθημερινα πετρες και μολοτοφ σε ενοπλο σημαινει ειτε οτι εχεις αυτοκτονικες τασεις ειτε εχεις μεγαλωσει σε ενα πολυ μαλακισμενο περιβαλλον που σε εχουν κανει να πιστεψεις οτι οι χαμηλομισθοι ειναι κατι παρομοιο με κουταβια που μπορεις να τα δεσεις τενεκεδακια στην ουρα και να τα βασανιζεις χωρις καμια συνεπεια.

Ηταν θεμα χρονου καποιος ενστολος χαμηλομισθος να του στριψει η βιδα γιατι δεν αντεχε πια να κανει το σακο του μποξ για κακομαθημενα πλουσιοπαιδα.
Ο ένστολος χαμηλόμισθος ήξερε πολύ καλά που πήγαινε να μπλέξει και παρόλα αυτά επέλεξε να ασκεί αυτό το επάγγελμα. Όλα θέμα επιλογών δεν είναι; Έτσι συνηθίζετε να λέτε. Αν γινόταν κάτι πιο σοβαρό δηλαδή και δεν είχε να κάνει απλά με κακομαθημένα πλουσιόπαιδα αλλά με δολοφόνους και απειλούνταν όχι μόνο η δική του ζωή αλλά και των συναδέλφων του, εκεί πώς θα αντιδρούσε δηλαδή; Χρησιμοποιεί το όπλο που του δόθηκε με ευθύνη και όποιον πάρει ο χάρος; Υποτίθεται πως οι αστυνομικοί εκπαιδεύονται για πολύ σοβαρότερες καταστάσεις και πώς να κρατάνε την ψυχραιμία τους για να μην τραυματιστεί κανείς (άρα ΠΡΕΠΕΙ να έχουν ψυχολογικά εφόδια + εμπειρία), ούτε καν το άτομο που θέλουν να συλλάβουν, και εσύ/εσείς μας λες/λέτε πως δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του επειδή έμπλεξε με κακομαθημένα πλουσιόπαιδα; Αν ο ίδιος ο αστυνομικός λοιπόν δεν μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία του σε αυτές τις καταστάσεις, περιμένετε να το κάνουν οι γονείς τους που αυτοί φυσικά κατηγορούνται ως ηθικοί αυτουργοί για την δολοφονία του ίδιους τους του παιδιού;
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Kauldron έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 23:50
Εκτός απ' τη Χρυσή Αυγή.
Η ΧΑ είναι περίπτωση Αλ Καπόνε, όλοι ξερουν τι κουμάσια ειναι αλλά θα δικάζονται και θα καταδικαστούν για το 1/100 αυτών που έχουν κάνει πραγματικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

- Casper - έγραψε: 01 Αύγ 2019, 09:42 Ο ένστολος χαμηλόμισθος ήξερε πολύ καλά που πήγαινε να μπλέξει και παρόλα αυτά επέλεξε να ασκεί αυτό το επάγγελμα.
ωραίο αυτό

το κρατάμε και για όλους όσοι κλαίγονται
καθαρίστριες, σερβιτόρες, υπάλληλοι στο jumbo κλπ
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Casper -

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από - Casper - »

Lugozzi έγραψε: 01 Αύγ 2019, 09:53
- Casper - έγραψε: 01 Αύγ 2019, 09:42 Ο ένστολος χαμηλόμισθος ήξερε πολύ καλά που πήγαινε να μπλέξει και παρόλα αυτά επέλεξε να ασκεί αυτό το επάγγελμα.
ωραίο αυτό

Αυτό το υποστηρίζω και για μένα. Δεν μου άρεσε η δουλειά μου. Έμεινα για όσο άντεξα και μετά παραιτήθηκα.

Άλλο αν δεν μπορούν να βρουν κάτι άλλο ή έχουν να ταΐσουν παιδιά. Ο χαμηλόμισθος αστυνομικός ειδικά δεν νομίζω ότι ανήκει σε αυτή την περίπτωση. Δεν κάνεις αυτή την δουλειά αν δεν έχεις να φας :)
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

- Casper - έγραψε: 01 Αύγ 2019, 09:59
Lugozzi έγραψε: 01 Αύγ 2019, 09:53
ωραίο αυτό

Αυτό το υποστηρίζω και για μένα. Δεν μου άρεσε η δουλειά μου. Έμεινα για όσο άντεξα και μετά παραιτήθηκα.

Άλλο αν δεν μπορούν να βρουν κάτι άλλο ή έχουν να ταΐσουν παιδιά. Ο χαμηλόμισθος αστυνομικός ειδικά δεν νομίζω ότι ανήκει σε αυτή την περίπτωση. Δεν κάνεις αυτή την δουλειά αν δεν έχεις να φας :)
ξέρεις πολλούς που να παραιτήθηκαν από το δημόσιο? :)
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”