!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σας ομιλει η Ελληνικη Κυβερνηση

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Εμπεδοκλής

Re: Σας ομιλει η Ελληνικη Κυβερνηση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

perseus έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 19:19 εδω ειναι το νημα που συγχαιρουμε τον μαλακα για την επιλογη της Γιαννας η εχει ανοιχτει αλλο?
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Πεταμένα λεφτά, ρεμούλα, 13% έλλειμμα το 2021 και ένα καμμένο δάσος από πυροτεχνήματα...

Α, και γύφτους με καρπούζια να χωρεύουν σε κανένα ολυμπιακό στάδιο...

Αλήθεια, αυτή δεν ήταν που μας έπρηζαν τους όρχεις ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ και ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ;
Χόρχε ντελ Σάλτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χόρχε ντελ Σάλτο »

Juno έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 23:11
Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 23:08
Juno έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 23:00
Ο ΕΝΦΙΑ δεν βγαίνει σύμφωνα με το πόσα θα έδινε ένας αγοραστής. Και όταν έχει πέσει η αξία του σπιτιού, μπορεί να πρέπει να το πουλήσει για ψίχουλα. Άρα δεν θα αγοράσει τα 16 διαμερίσματα που λες. Απλά μαθηματικά δημοτικού.
θα αγορασει 12
Keep trolling.
Η συζήτηση ξεκίνησε λέγοντας πως ο ιδιοκτήτης ακίνητης περιουσίας την οποία το δημόσιο κοστολογεί 1.000.000 δεν είναι απαραίτητα ο ζάπλουτος σε σχέση με ιδιοκτήτες των οποίων την περιουσία κοστολογεί στα 60.000. Αν ο ένας το έχει νοικιασμένο και ο άλλος ξενοίκιαστο, έχουν διαφορετικά έσοδα.
Συνεχίζεις μόνος σου. :zz:

μα απλά λες βλακείες, γιατί ναι , ένας που έχει ακίνητο 1.000.000 ΕΙΝΑΙ πλουσιότερος από έναν με ακίνητο 60.000.

Κι αν έχει ακίνητο 8 εκατομμυρίων? ξερω πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Pedro
Phorum.gr user: Pedro

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pedro »

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 22:51
Juno έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 22:05
Αν βρεθεί κάποιος να δώσει ένα εκατομμύριο, ε;
δε συνεννογιόμαστε.
αν δε βρεθεί κανένας να δώσει 1 εκατομμυριο, πάει να πει δεν κάνει 1 εκατομμύριο.

ας το δωσει 800.000
Ο ΕΝΦΙΑ δεν βγαίνει σύμφωνα με το πόσα θα έδινε ένας αγοραστής. Και όταν έχει πέσει η αξία του σπιτιού, μπορεί να πρέπει να το πουλήσει για ψίχουλα. Άρα δεν θα αγοράσει τα 16 διαμερίσματα που λες. Απλά μαθηματικά δημοτικού.
Το ιδιο ισχυει και για τα διαμερισματα τω 60. Δλδ και αυτα δεν εχουν τοση αξια,αρα χανει ενα ποσοστο απο το μυριο,αγοραζει φθηνοτερα των 60.

Ποσο ειπαμε οτι εισαι; :smt005:
Golden Age έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:42
NKVD_SMERSH έγραψε: 28 Νοέμ 2019, 16:41

Εξωκοινοβουλευτικέ ακροδεξιέ στηρίζεις Μάρτυρες του Ιαχωβά;
Εγώ απλά αγωνίζομαι για τη δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Pedro

Juno έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 22:10
Κατσε ρε γλυκια μου. Μου φερνεις ενα παραδειγμα τυπου που τα εφαγε στις πουτανες. Να και γω σου λεω για εμενα που δεν τα εφαγα και ειμαι τυπικος. Τωρα τι κανουμε; :o

Επισης εαν αυτος εκανε διακοπες στις λατινικες αμερικες,ε αυτος με ακινητα αξιας μυριου πιστεψε με 60 χιλιαρικα raise στο ποκερ εκανε στο Las Vegas. Λες και δεν ξερουμε ποιος εχει ακινητα μυριων. Ασε μας κουκλιτσαμ..

Και κατι τελευταιο. Εαν δεν μπορει να το ενοικιασει,επειδη ειναι ερειπιο κλπ πως στον διαολο πληρωμει σημερα τον ενφια; :102:

Αρα,λογικα,ισως,ενδεχομενως,λεω τωρα..εχει και απο αλλου εσοδα; Ε;

Σημερα ,ομως,καποιοι που με μοχθο (οπως και οι γονεις σου) δεν εχουν δουλεια ή πλερωνονται 400-500€ ,ενιοτε και ενας σε μια πχ τριμελη οικογενεια.

Άβαταρ μέλους
Pedro

Nero έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 22:16
Pedro έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 20:32 Οι γονείς μου είναι συνταξιούχοι. Ήταν και οι δύο μισθωτοί και δεν κληρονόμησαν καμία μεγάλη περιουσία από τους γονείς τους.
Προχθές είχαν μαγαζί, χτες ήταν στρατιωτικοί, τις προάλλες είχαν trust fund στο εξωτερικό, σήμερα είναι μισθωτοί βιοπαλαιστές. Τζουτζούνο, μας έχεις φλομώσει στον παπά μου φαίνεται
Ενταξει αινιαν. Εσυ στις προαλλες εβγαλες τον φυσσα μαχαιροβγαλτη και προχθες ελεγες οτι επειδη εφαγαν ομοεθνη τους δεν ειναι ρατσιστες. Τι να σου πω τωρα ρε ΓΓ; :8)

Άβαταρ μέλους
Pedro

Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 22:51
Juno έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 22:05
Αν βρεθεί κάποιος να δώσει ένα εκατομμύριο, ε;
δε συνεννογιόμαστε.
αν δε βρεθεί κανένας να δώσει 1 εκατομμυριο, πάει να πει δεν κάνει 1 εκατομμύριο.

ας το δωσει 800.000
Τα 800 χιλιαρικα ειναι ψιχουλα για αυτους. Ισχυει! Καπου εδω τελειωνει και η κουβεντα. Τα ειπατε ολα κυρια μου.

Κερδισατε ενα ταξιδι στην χονολουλου χωρις επιστροφη.

Καλο ταξιδι και με ρεγουλα (τα 800.000€) γιατι ουτε για ενα ποτηρακι κοντι ρομανε -κοντι γκραντε κρου ( πινοτ νουα) δεν αρκει.

Σαβα μον αμου;

Σημειοτεον εχει απευθειας ανταποκριση απο ανκονα

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

alekhine έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 13:44
Orion22 έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 00:49 Εδώ πανηγυρίζουμε για την μείωση του πασοκικού αποτυπώματος του κράτους στην τσέπη αυτών που πληρώνουν;

Spoiler
Ιirc η αρχική πρόβλεψη για τον ενφια (έσοδα από φόρους ακίνητης περιουσίας) ήταν της τάξης περίπου 1,5%αεπ, ήτοι περίπου 2.6δις€
τα νΔουλικά πουτανάκια των πασόκων :smt047 , επί συγκυβέρνησης αρχιπασοκολάγνου :g030: , ανέβασαν τις βεβαιωμένες οφειλές σε 3,5δις+ λόγω ανικανότητας να εισπράξουν
Το οποίο σήμαινε πως εσύ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛ που πληρώνεις, θα πληρώσεις έξτρα, για να καλύψεις τους πασόκους που δεν.

Εννοείται πως το ίδιο ποσό, διατήρησαν και οι της ροζουλί πουτανοσποράς των ηττημένων του 49, αλλά εντάξει, αναμενόμενο για σοσιαλφασιστικά σκουπίδια / active incarnation of the pasok parasite
Εικάζω, (χωρίς να έχω απολύτως ελεγμένα τα νούμερα, -JJ ακούει ;;) πως οι μειώσεις που ανακοινώθηκαν είναι κατι σαν τις ΕΛ εκπτώσεις. αρμπιτρερι ποσό επί της καπελωμένης τιμής: πανηγύρισε πλέμπα

Κάπου εδώ οφείλω όμως να τονίσω πως ο Κ.Μ, (και η αδερφή του)* από την πρώτη στιγμή υποστήριζε την θέση του 1,5%
Mπράβο του που ως κυβερνήτης , σταπλαίσια μιας νιου εντ ιμπρούβντ επανάστασης του αυτονόητου και ανεξάρτητα από το μάρκετινγκ των «μειώσεων» το υλοποιεί, δίνοντάς τέλος στην κοροϊδία εμπνεύσεως neé turkoglu.

απορια

αν ο κυριακος πετυχει αναπτυξη 4%=αυξηση του ΑΕΠ 4%
πως θα πετυχει να αποδιδει ο ενφια 1,5% του ΑΕΠ? :smt017
Δεν θα το πετύχει γιατί δεν θα αυξηθεί η ακίνητη περιουσία κατά4% αλλά θα το πετύχει σε ένα βαθμό λόγω νέων οικοδομών και θα καλύψει το υπόλοιπο από άλλα έσοδα του κράτους που θα αυξηθούν.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Kataras έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 22:46
talaipwros έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 22:45 3 βδομαδες χωρις τους ελεεινους βρωμυλους και ήδη ανασανει η χωρα
Ναι.Φλώρος-Κορκονέας το κατάφεραν αυτό.
Ο νέος ποινικός νόμος που ψηφίσαν τα τσακάλια σας τον έβγαλε έξω, ζωντόβολο. :D
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Ο Φλώρος βγηκε από τους νεοδημοκρατες δικαστες και όχι απο τον νομο.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Pedro έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 20:32
Juno έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 13:32
Pedro έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 01:21 + να πληρωσουν οσοι εχουν περισσοτερα. Γιατι οχι; Αφου δεν θα τους λειψει.
Δηλαδή τα μάζευαν για να τα φας εσύ;
Οι γονείς μου είναι συνταξιούχοι. Ήταν και οι δύο μισθωτοί και δεν κληρονόμησαν καμία μεγάλη περιουσία από τους γονείς τους. Απλώς ήθελαν να μαζεύουν για την κακιά την ώρα, για να τα αφήσουν στα παιδιά τους κλπ και τους το λέγαμε από μικρά πως ήταν λάθος τους να μην γλεντήσουν κάποια χρήματα, αλλά να τα κάνουν όλα οικονομίες και ακίνητα.

Και έρχεσαι τώρα εσύ να θέλεις μερίδιο; Ποιος είσαι;

Δεν μιλάμε για κληρονομιά από την τουρκοκρατία ούτε για μαυραγορίτικα κέρδη από την κατοχή. Μιλάμε για περιουσία που έχτισαν δύο άνθρωποι όσο δούλευαν.
Δηλαδή θέλεις να τιμωρηθεί αυτός που μάζευε και επένδυσε για να φάει αυτός που τα έτρωγε στα μπουζούκια και φόρτωνε τις πιστωτικές;
Γιατι να τα φαω εγω; Δεν εχει ολος ο δημος - κρατος οφελος απο αυτο;

Τζουνο θα καταλαβεις οτι ζουμε ολοι μαζι ως μια κοινωνια σε ενα κρατος; Ή νομιζεις οτι ο καθενας ζει για την παρτυ του ατομικα και δεν πρεπει να βρισκεται μια μεση λυση για τα προβληματα;

Κι γω εχω περιουσια τζουνουλινι,αλλα καταλαβαινω και τον διπλανο που δεν εχει να φαει και τι σημαινει για αυτον να δεινεις εναν μισθο ή μισο για τον ενφια.

Εικόνα
Pedro έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 20:32 Ξερεις ποιος ειμαι εγω; Ο Πεδρο :smt005: εσυ ποια εισαι; :smt005:

Υγ. Δεν μου εχεις απαντησει ακομα,ποσο εισαι συ;
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
phorumitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από phorumitis »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 18:48
under έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 18:26 Επισημο νημα της Ελληνικης Κυβερνησεως.
Πηξατε ελευθερως.
Καρφωνεσαι.
Ουτε τα προσχηματα δεν κραταει πλεον ο υπαλληλακος της πειραιως. Φερεφωνο και με τη βουλα, χαχα
Άβαταρ μέλους
phorumitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από phorumitis »

under έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 19:03 Καλωμεν απαντας τους πολιτας οπως επιδειξωσι την πρεπουσαν συμπεριφορα οταν ομιλει η Κυβερνησις.
Θα μας απαγορεύσετε και τις δημοσιες συναθροισεις ρε καθικια;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

phorumitis έγραψε: 01 Αύγ 2019, 19:43
under έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 19:03 Καλωμεν απαντας τους πολιτας οπως επιδειξωσι την πρεπουσαν συμπεριφορα οταν ομιλει η Κυβερνησις.
Ναι.
Τουλάχιστον το καλοκαίρι να μη σας βλέπουν οι τουρίστες.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Σπάρτακος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπάρτακος »

Otto Weininger έγραψε: 01 Αύγ 2019, 19:44
Ναι.
ΟΥΣΤ!!
Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας - Σπάρτακος
Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα
Νέο Αριστερό Ρεύμα για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση
ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Otto Weininger έγραψε: 01 Αύγ 2019, 19:44
Ναι.
:smt005: :smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”