!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
- κυριος Μακης
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
μια χαρα ειναι η Γερμανια, και ειδικα η Φρανκφουρτη, που να εμενα σε καμια επαρχιακη πολη. απλα δεν σταθηκα στο υψος μου, δεν εκανα οτι επρεπε, και βρισκομαι πεντε χρονια μετα, πιο γεματος σε εμπειριες, αλλα πρακτικα μονος. πρωτα ζουσα σα φοιτητης, μετα επαναπαυτηκα στην σχεση. και τωρα στα 30, παλι απο το μηδεν.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
σεντερμπακ εσυ;;;;
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Φιλε 30 ειναι νωρις ακομα.Ομπι έγραψε: 22 Μάιος 2018, 17:32 μια χαρα ειναι η Γερμανια, και ειδικα η Φρανκφουρτη, που να εμενα σε καμια επαρχιακη πολη. απλα δεν σταθηκα στο υψος μου, δεν εκανα οτι επρεπε, και βρισκομαι πεντε χρονια μετα, πιο γεματος σε εμπειριες, αλλα πρακτικα μονος. πρωτα ζουσα σα φοιτητης, μετα επαναπαυτηκα στην σχεση. και τωρα στα 30, παλι απο το μηδεν.
Εχεις μεγαλα περιθωρια επανακαμψης.
Πολλοι κανουν restart στη ζωη τους στα 40 και στα 50...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- κυριος Μακης
αυτο σκεφτομαι, μια νεα αρχη, αλλα οχι πλεον εδω. να γυρισω πισω Ελλαδα.
To τραγικότερο αντρικό σφάλμα .Ομπι έγραψε: 22 Μάιος 2018, 17:32 μια χαρα ειναι η Γερμανια, και ειδικα η Φρανκφουρτη, που να εμενα σε καμια επαρχιακη πολη. απλα δεν σταθηκα στο υψος μου, δεν εκανα οτι επρεπε, και βρισκομαι πεντε χρονια μετα, πιο γεματος σε εμπειριες, αλλα πρακτικα μονος. πρωτα ζουσα σα φοιτητης, μετα επαναπαυτηκα στην σχεση. και τωρα στα 30, παλι απο το μηδεν.
Μονοσχεσίτης.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ΠΆΝΤΑ τις πάμε όλες ΠΡΩΤΑ σε ξενοδοχείο - προς καταγραφή - ΜΕΤΑ κάποιες επιλεγμένες στη γκαρσονιέρα - διαμέρισμα- εξοχικό .
Βασικές προφυλάξεις.
Βασικές προφυλάξεις.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Φοβερή η πρωτοπορίαΑγις έγραψε: 22 Μάιος 2018, 18:37 ΠΆΝΤΑ τις πάμε όλες ΠΡΩΤΑ σε ξενοδοχείο - προς καταγραφή - ΜΕΤΑ κάποιες επιλεγμένες στη γκαρσονιέρα - διαμέρισμα- εξοχικό .
Βασικές προφυλάξεις.
Οδηγίες απο ψαγμένους φάση
~~¥~~
Καταγραφή; καταγράφεις με κάμερα;Αγις έγραψε: 22 Μάιος 2018, 18:37 ΠΆΝΤΑ τις πάμε όλες ΠΡΩΤΑ σε ξενοδοχείο - προς καταγραφή - ΜΕΤΑ κάποιες επιλεγμένες στη γκαρσονιέρα - διαμέρισμα- εξοχικό .
Βασικές προφυλάξεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Βινόσαυρος
Ετσι κάνουν οι βιαστές;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Όχι έτσι κάνουν οι μαλάκες που τους αξίζουν διάφορα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο ασφαλέστερος τρόπος απόδειξης συναίνεσης, αθώες μου.
Μαρτυρίες απο τους εργαζομένους - κάμερες πάρκινγκ - ρεσεψιόν.
Αλλιώς είσαι στο έλεος της κάθε μίας να δηλώσει '' Με παρέσυρε στο διαμερισμά του με την πρόφαση να δούμε σλαιτς απο τις επισκέψεις του στο αγιο όρος και την συλλογή του από αγιογραφίες.''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άντε και πας στο δωμάτιο βρε Άγι και η κοπέλα σου λέει ξέρεις το μετάνιωσα. Τι θα κάνεις;Αγις έγραψε: 22 Μάιος 2018, 19:04Ο ασφαλέστερος τρόπος απόδειξης συναίνεσης, αθώες μου.
Αλλιώς είσαι στο έλεος της κάθε μίας να δηλώσει '' Με παρέσυρε στο διαμερισμά του με την πρόφαση να δούμε σλαιτς απο τις επισκέψεις του στο αγιο όρος και την συλλογή του από αγιογραφίες.''![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αγι, αν δεν ήξερα οτι διαβαζεις phorum, θα σου εγραφα "μαλλον πολύ phorum διαβαζεις"Αγις έγραψε: 22 Μάιος 2018, 19:04Ο ασφαλέστερος τρόπος απόδειξης συναίνεσης, αθώες μου.
Αλλιώς είσαι στο έλεος της κάθε μίας να δηλώσει '' Με παρέσυρε στο διαμερισμά του με την πρόφαση να δούμε σλαιτς απο τις επισκέψεις του στο αγιο όρος και την συλλογή του από αγιογραφίες.''![]()
σσ:
Ναι είσαι μίσανδρη έγραψε: 22 Μάιος 2018, 19:06 επαναφερω μιας και τα ******** το χαλασαν
τι ισχυει;
μπορει μια ομαδα απο πορνες να κατηγορησει εναν αντρα για βιασμο πριν Χ χρονια και αυτοματως κρινεται προφυλακιστεως και παει σε δικη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lyna την 22 Μάιος 2018, 19:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
~~¥~~
Ελπίζω να τρολάρει ο Άγις (είμαι σχεδόν σίγουρος δηλαδή),γιατί διαφορετικά ο τύπος είναι για πολλές κλοτσες.Αγις έγραψε: 22 Μάιος 2018, 19:04Ο ασφαλέστερος τρόπος απόδειξης συναίνεσης, αθώες μου.
Και φυσικά πέρα απ`τις ιντερνετικές κλοτσές,ο τύπος δεν ξέρω καν πόσους νόμους παραβιάζει σε ένα μόνο ποστ.Αν βέβαια δεν παραβιάζει κανέναν νόμο,τότε είναι απλά για πολλές χλέπες αν σκέφτεται (πόσο μάλλον αν πραγματοποιεί) αυτό το σενάριο.
waldorf έγραψε: 22 Μάιος 2018, 19:23Ελπίζω να τρολάρει ο Άγις (είμαι σχεδόν σίγουρος δηλαδή),γιατί διαφορετικά ο τύπος είναι για πολλές κλοτσες.Αγις έγραψε: 22 Μάιος 2018, 19:04Ο ασφαλέστερος τρόπος απόδειξης συναίνεσης, αθώες μου.
Και φυσικά πέρα απ`τις ιντερνετικές κλοτσές,ο τύπος δεν ξέρω καν πόσους νόμους παραβιάζει σε ένα μόνο ποστ.Αν βέβαια δεν παραβιάζει κανέναν νόμο,τότε είναι απλά για πολλές χλέπες αν σκέφτεται (πόσο μάλλον αν πραγματοποιεί) αυτό το σενάριο.
φιλε, κι εγώ φόρουμ διαβαζω, ετσι δεν κάνω
~~¥~~