Έχουν αλλάξει οι συνθήκες από τοτε ..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ένοχος ο Κορκονέας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ένοχος ο Κορκονέας
Άσχετο αλλά και σχετικό.
Όποιος θεωρεί ότι τα όπλα εκπυρσοκροτούν από μόνα τους,απλά δεν έχει πιάσει όπλο στη ζωή του.
Ιδιαίτερα αυτοί που θερούν ότι τα όπλα εκπυρσοκροτούν από μόνα τους κυρίως όταν σημαδεύεις κάποιον με το δάχτυλο στην σκανδάλη.
Όποιος θεωρεί ότι τα όπλα εκπυρσοκροτούν από μόνα τους,απλά δεν έχει πιάσει όπλο στη ζωή του.
Ιδιαίτερα αυτοί που θερούν ότι τα όπλα εκπυρσοκροτούν από μόνα τους κυρίως όταν σημαδεύεις κάποιον με το δάχτυλο στην σκανδάλη.
- hellegennes
Ειδοποίησε το ΕΚΑΒ από το περιπολικό;Lugozzi έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 20:02Δεν έχεις εικόνα το τι γινόταν εκείνο το βράδυ.
Θα τον βάζανε φωτιά οι υπόλοιποι και θα τον έβλεπαν να καίγεται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν του την ελεγαν.Του επιτεθηκαν.stella έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 20:09 Θόλωσε ένας επαγγελματίας αστυνομικός, με εκπαίδευση και προσόντα και εμπειρία και και και...γιατί οι έφηβοι αληταράδες του την έλεγαν. Να μη φανταστώ τι πρέπει να κάνει ο μέσος εκπαιδευτικός μέσα στην αίθουσα, η μέση τηλεφωνήτρια στο τμήμα παραπόνων ή τεχνικής υποστήριξης κτλ.
ΥΓ: Αξιοπρεπέστατος, δεν το συζητώ. By the book. Όπου αξιοπρέπεια, ίσον Κούγιας βεβαίως βεβαίως.
Αληθεια,αν σου πεταξουν στο παρμπριζ μια πετρα,μια μπυρα,κινδυνευεις ; Τι λες ;
Κατα τα αλλα,εχω την τιμη να σας ενημερωσω οτι και οι αστυνομικοι ειναι ανθρωποι.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τώρα κάνετε διακοπές και δεν προκάνετε;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ψ
Στην Σοβιετική Ένωση επί Στάλιν η θανατική ποινή ίσχυε από 12 ετών και άνω ..ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 20:09 Στις 6 Δεκεμβρίου 2008 ο Αλεξάνδρος Γρηγορόπουλος δολοφονήθηκε από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα
Σκίτσο του Carlos Latuff
![]()
Εισαι βλακας.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 20:08Δύο μαχαιροβγάλτες συγκρούστηκαν και ο ένας έπεσε νεκρός ..
Ο δικός μας μαχαιροβγάλτης είναι ήρωας ο αντίπαλος μαχαιροβγάλτης δολοφόνος
Δυστυχως δεν μπορω να σε παρω στα σιβαρα.
Αυτό δεν το γνωρίζω.
Δεν ξέρω αν είχε καταλάβει τι παίχτηκε.
Σε κάθε περίπτωση το ξέρουν οι δικαστές που τον αθωωσαν.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- hellegennes
Και τι σχέση έχει αυτό με την επιστημονική διαδικασία; Σε καμμιά περίπτωση δεν απαξιώνω το σύστημα της δικαιοσύνης εξ ολοκλήρου*, απλά δεν χρειάζεται να τα ονομάσουμε όλα επιστήμη.aljawn έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 19:47Δικανικό συλλογισμό;hellegennes έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 19:20Σε τι αναφέρεται αυτό το 25%; Τι το επιστημονικό έχει μια δίκη;
* αν και έχει χοντροειδή προβλήματα που οφείλονται στην παντελή απουσία επιστήμης από την διαδικασία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στα αρχιδια μας. Δεν εχουμε κομμουνισμο. Να παει να γαμηθει και γεωργιανος. Σιγα μη του κανουμε κ αγαλμα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 20:13 ψΣτην Σοβιετική Ένωση επί Στάλιν η θανατική ποινή ίσχυε από 12 ετών και άνω ..ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 20:09 Στις 6 Δεκεμβρίου 2008 ο Αλεξάνδρος Γρηγορόπουλος δολοφονήθηκε από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα
Σκίτσο του Carlos Latuff
![]()
Βλάκας είσαι και φαίνεσαιPedro έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 20:13Εισαι βλακας.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 20:08Δύο μαχαιροβγάλτες συγκρούστηκαν και ο ένας έπεσε νεκρός ..Pedro έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 20:05
Τι να μιλησει κανεις μαζι σου; Εδω εβγαλες τον φυσσα μαχαιροβγαλτη ενω τον εφαγε στεγνα ο μπετοβλακας.
Ο δικός μας μαχαιροβγάλτης εωίναι ήρωας ο αντίπαλος μαχαιροβγάλτης δολοφόνος![]()
Δυστυχως δεν μπορω να σε παρω στα σιβαρα.
Ούτε εγώ σε παίρνω στα σοβαρά .
under έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 20:12Δεν του την ελεγαν.Του επιτεθηκαν.stella έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 20:09 Θόλωσε ένας επαγγελματίας αστυνομικός, με εκπαίδευση και προσόντα και εμπειρία και και και...γιατί οι έφηβοι αληταράδες του την έλεγαν. Να μη φανταστώ τι πρέπει να κάνει ο μέσος εκπαιδευτικός μέσα στην αίθουσα, η μέση τηλεφωνήτρια στο τμήμα παραπόνων ή τεχνικής υποστήριξης κτλ.
ΥΓ: Αξιοπρεπέστατος, δεν το συζητώ. By the book. Όπου αξιοπρέπεια, ίσον Κούγιας βεβαίως βεβαίως.
Αληθεια,αν σου πεταξουν στο παρμπριζ μια πετρα,μια μπυρα,κινδυνευεις ; Τι λες ;
Κατα τα αλλα,εχω την τιμη να σας ενημερωσω οτι και οι αστυνομικοι ειναι ανθρωποι.
Κοίτα, δεν αμφισβητώ ότι είναι άνθρωποι (ένα μεγάλο ποσοστό τουλάχιστον). Όμως ρε φίλε, αν σου απολογηθεί ένας γιατρός ότι πετσόκοψε το παιδί σου γιατί μόλις είχε χωρίσει με την γκόμενα και τα ήπιε γιατί δε νιώθει καλά, τι θα του πεις; Δεν πειράζει, άνθρωπος είσαι κι εσύ;
Οι αστυνομικοί δεν έχουν εκπαιδευτεί ως προς την αντιμετώπιση επιθέσεων; Λες να εκπαιδεύονται με το μότο: "Γιούρια κι όποιον πάρει ο Χάρος";
Εχει ηδη ζεστη ρε χαζουλη...
Εγώ έχω κομουνιστικες ιδέες και νοοτροπίαPedro έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 20:15Στα αρχιδια μας. Δεν εχουμε κομμουνισμο. Να παει να γαμηθει και γεωργιανος. Σιγα μη του κανουμε κ αγαλμα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 20:13 ψΣτην Σοβιετική Ένωση επί Στάλιν η θανατική ποινή ίσχυε από 12 ετών και άνω ..ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 20:09 Στις 6 Δεκεμβρίου 2008 ο Αλεξάνδρος Γρηγορόπουλος δολοφονήθηκε από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα
Σκίτσο του Carlos Latuff
![]()
Ο Καραμανλής σκότωσε τον μικρόΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 20:09 Στις 6 Δεκεμβρίου 2008 ο Αλεξάνδρος Γρηγορόπουλος δολοφονήθηκε από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα
Σκίτσο του Carlos Latuff
![]()
Μάλιστα
Τεσπα ήρθε ο ΓΑΠ μετά και φάγαμε 10 χρόνια μνημόνια
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση