!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mea culpa.Είχατε δίκιο τελικά, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ! 2
Re: Mea culpa.Είχατε δίκιο τελικά, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ! 2
Σταματάτε να μας σπάτε τα αρχίδια από τα μπαλκόνια σαν τις πλύστρες;
Ordem e Progresso.
Τώρα που ήρθε η ανάπτυξη φεύγεις;Οργισμένος έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 16:09Aσε το μωρο να με στηριξει. Μου αρεσε.hellegennes έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 13:51Κι ο Οργισμένος όποτε θέλει θα φύγει, δεν θα ρωτήσει εμένα κι εσένα. Απλά επισημαίνω ότι δεν θα φύγει, γιατί όλο φεύγει σε 2 εβδομάδες σχεδόν από τότε που γράφτηκε στο παλιό phorum.Juno έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 13:42 Δεν ξέρουμε αν λέει ψέματα ή αν ζυγίζει την κατάσταση ξανά και ξανά.
Δεν μιλάμε για τις αρσενικές ατενσιονχορίτσες του phorum που όλο λένε πως θα φύγουν γιατί πληγώθηκε η καρδούλα τους και όλο εδώ είναι.
Μιλάμε για οικογενειάρχη που θα ξεσπιτωθεί για να πάει εκεί με τα τρία του παιδιά. Και αν κάτι πάει στραβά, θα τα ξαναποκόψει από το νέο σχολείο και τους νέους φίλους για να επιστρέψουν;
Ας τα υπολογίσει ξανά και ξανά όσες φορές θέλει.
Μπορεί όντως να φαντάζεται ή να λέει ψέματα, αλλά η σοβαρότητα της κατάστασης του δίνει ελαφρυντικό.
Όχι σαν τους άλλους τους κλαψιάρηδες που δεν θέλεις να πειράξουμε "Θα φύγει όποτε θέλει, Juno, δεν σε αφορά ".
Παντως πραγματι μεταναστευω. Μακαρι να μην συνεβαινε αλλα οντως συμβαινει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Οργισμένος
Γιανα μαι ειλικρινης ετοιμαζομαι σημερις να καμω απλαη σε θεση δυ της ΕΕ σε Σουηδια. Σε εξειδικευση η οποια ανοιγει σαν ορθανοιχτα ζεστα αχνιστα σπαρταριστα νεαρα μυδια ολες τις αντιστοιχες θεσαρες στον εε ιτ.Μηχανικός έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 16:29 Περιμένει να αδειάσει καμιά θέση του Ελληνικού δημοσίου στην Σουηδία.
Αλλα ας μην προτρεχω.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Τωρα που μαζεψα ολα τα καυτα πασοκικα δακρυα σας ναι τωρα φευγωωωωωω, Κι αφηνω πισω μου συντριμιααααα πασοκους-ζαιοαγριμιααααα. Φευγωωωωωω , τώρα φεύγωωωωωωω!!!Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 16:33Τώρα που ήρθε η ανάπτυξη φεύγεις;Οργισμένος έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 16:09Aσε το μωρο να με στηριξει. Μου αρεσε.hellegennes έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 13:51
Κι ο Οργισμένος όποτε θέλει θα φύγει, δεν θα ρωτήσει εμένα κι εσένα. Απλά επισημαίνω ότι δεν θα φύγει, γιατί όλο φεύγει σε 2 εβδομάδες σχεδόν από τότε που γράφτηκε στο παλιό phorum.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ευχαριστω για το κλασιμο. Ημιελαφρυ ηταν.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ενα πραγμα θελω: να παρω αυτη τη θεση δυ της ΕΕ. Οχι για τα φραγκα που θα τσεπωνω αλλα για αυτα που θας καμω...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Δεν το είχα δει, φίλος, μέχρι στιγμής δεν κοιτάζω υπογραφές.
Ordem e Progresso.
Πριν 11 χρονια ειχε κανει θεμα, Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; στο Φορουμ του Es Pagan και τωρα εχει και στο elefthero.hellegennes έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 00:52Πράγματι. Είναι 8 χρόνια.Οργισμένος έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 00:07Ψευδεσαι ασυστολα.hellegennes έγραψε: 27 Ιούλ 2019, 23:28 Για να μην κρατάς την ανάσα σου, Juno, ο Οργισμένος φεύγει σε δύο εβδομάδες τα τελευταία 5 χρόνια.
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=46&t=8350

Δεν είμαι μωρό!Οργισμένος έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 16:09 Aσε το μωρο να με στηριξει. Μου αρεσε.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Οργισμένος έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 16:10Παντως ποτε δεν ειπα οτι μεταναστευω παλαιοτερα.hellegennes έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 13:51Κι ο Οργισμένος όποτε θέλει θα φύγει, δεν θα ρωτήσει εμένα κι εσένα. Απλά επισημαίνω ότι δεν θα φύγει, γιατί όλο φεύγει σε 2 εβδομάδες σχεδόν από τότε που γράφτηκε στο παλιό phorum.Juno έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 13:42 Δεν ξέρουμε αν λέει ψέματα ή αν ζυγίζει την κατάσταση ξανά και ξανά.
Δεν μιλάμε για τις αρσενικές ατενσιονχορίτσες του phorum που όλο λένε πως θα φύγουν γιατί πληγώθηκε η καρδούλα τους και όλο εδώ είναι.
Μιλάμε για οικογενειάρχη που θα ξεσπιτωθεί για να πάει εκεί με τα τρία του παιδιά. Και αν κάτι πάει στραβά, θα τα ξαναποκόψει από το νέο σχολείο και τους νέους φίλους για να επιστρέψουν;
Ας τα υπολογίσει ξανά και ξανά όσες φορές θέλει.
Μπορεί όντως να φαντάζεται ή να λέει ψέματα, αλλά η σοβαρότητα της κατάστασης του δίνει ελαφρυντικό.
Όχι σαν τους άλλους τους κλαψιάρηδες που δεν θέλεις να πειράξουμε "Θα φύγει όποτε θέλει, Juno, δεν σε αφορά ".
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ε, ας σοβαρευτούμε λιγάκι ε.Juno έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 19:29Δεν είμαι μωρό!Οργισμένος έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 16:09 Aσε το μωρο να με στηριξει. Μου αρεσε.
Παντως πραγματι μεταναστευω. Μακαρι να μην συνεβαινε αλλα οντως συμβαινει.![]()
![]()
![]()
Άκου εκεί..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Είχα δει την συζήτηση στο elefthero. Ακόμη εδώ είναι. Ευτυχισμένος άνθρωπος. Να έχει τόσο χρόνο για να αποφασίσει κάτι.
Από τότε εγώ κινδύνευσα να εγκαταλείψω τον μάταιο τούτο κόσμο και κινδυνεύω ακόμη δηλαδή.
Από τότε εγώ κινδύνευσα να εγκαταλείψω τον μάταιο τούτο κόσμο και κινδυνεύω ακόμη δηλαδή.
sys3x έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 19:52Ε, ας σοβαρευτούμε λιγάκι ε.Juno έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 19:29Δεν είμαι μωρό!Οργισμένος έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 16:09 Aσε το μωρο να με στηριξει. Μου αρεσε.
Παντως πραγματι μεταναστευω. Μακαρι να μην συνεβαινε αλλα οντως συμβαινει.![]()
![]()
![]()
Άκου εκεί..
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Οργισμένος
Το 09 μπηκα φορουμ και λιγο μετα εξεδωσα το μαρξικοψυχοθεραπευτικο μεα κουλπα. Μην μπερδευουριαζεσθε.The Rebel έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 19:14Πριν 11 χρονια ειχε κανει θεμα, Να φύγω ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; στο Φορουμ του Es Pagan και τωρα εχει και στο elefthero.
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=46&t=8350
[img]https://i.postimg.cc/prfgfqPY/4410 ... .jpg[/img]
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Οργισμένος έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 17:39Τωρα που μαζεψα ολα τα καυτα πασοκικα δακρυα σας ναι τωρα φευγωωωωωω, Κι αφηνω πισω μου συντριμιααααα πασοκους-ζαιοαγριμιααααα. Φευγωωωωωω , τώρα φεύγωωωωωωω!!!Naida έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 16:33Τώρα που ήρθε η ανάπτυξη φεύγεις;Οργισμένος έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 16:09
Aσε το μωρο να με στηριξει. Μου αρεσε.
Μη φεύγεις πάνω στο καλό βρε. Τώρα θ' αρχίσει η δράση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 52 Απαντήσεις
- 1537 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
-