αν και με στεναχώρησες τώρα κύριε αρίστο εγώ το βιβλία που παράγγειλα θα τα διαβάσω.με ένα κόμπο στο λαιμό αλλά θα τα διαβάσω
και τα 10 τεμάχια
αν και με στεναχώρησες τώρα κύριε αρίστο εγώ το βιβλία που παράγγειλα θα τα διαβάσω.με ένα κόμπο στο λαιμό αλλά θα τα διαβάσω
πατησιωτης έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 07:58 Ο Βαρουφάκης ή παρέλειψε ή βαριέται να γράψει βιβλία,προτιμά συνεντεύξεις και ταινίες οπότε πρέπει να υπάρχει ένα συνοδευτικό.

xaxa καλό

Δε χωράει δύο σούπερσταρ το κίνημα.Αρίστος έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 08:02 Ευχαριστώ πατ. Στο fb του Μερα25 εχουν ανεβασει καποια απο τα αρθρα μου αλλα σε γενικες γραμμες εχουμε μεγαλη αποσταση.![]()
.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 08:52 Ο Βαρουφάκης είναι αντιμνημονιακός κι ευρωσκεπτικιστής. Δεν είναι; Γιατί διαφωνείτε; Μήπως η διαφωνία σας έχει να κάνει με την ακριβή θέση της Ατλαντίδας;
Το είχα ξεχάσει με τη δημοσιότητα για την ταινία του Γαβρά.Spiros252 έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 08:51πατησιωτης έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 07:58 Ο Βαρουφάκης ή παρέλειψε ή βαριέται να γράψει βιβλία,προτιμά συνεντεύξεις και ταινίες οπότε πρέπει να υπάρχει ένα συνοδευτικό.![]()
![]()
Ως συνήθως έχεις δίκιο πατησιώτης. Ο Βαρουφάκης δεν είναι ευρωσκεπτικιστής. Θέλει μόνο μια Ευρώπη δημοκρατική όπου ο σοσιαλισμός θα λάμψει σαν ήλιος ενώ αντικατοπτρίζεται επάνω στο καθαρό του κούτελο.πατησιωτης έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 09:28Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 08:52 Ο Βαρουφάκης είναι αντιμνημονιακός κι ευρωσκεπτικιστής. Δεν είναι; Γιατί διαφωνείτε; Μήπως η διαφωνία σας έχει να κάνει με την ακριβή θέση της Ατλαντίδας;
Αντιμνημονιακός είναι,ευρωσκεπτικιστής όχι.Ο Αρίστος δεν ξέρω.Ευρωσκεπτικιστές είναι οι Άγγλοι.Αμ έπος,αμ έργον.
Το είχα ξεχάσει με τη δημοσιότητα για την ταινία του Γαβρά.Spiros252 έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 08:51πατησιωτης έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 07:58 Ο Βαρουφάκης ή παρέλειψε ή βαριέται να γράψει βιβλία,προτιμά συνεντεύξεις και ταινίες οπότε πρέπει να υπάρχει ένα συνοδευτικό.![]()
![]()
Αν ζούσαμε σε μια ιδανική κοινωνία πόρφυ η Γερμανία θα έμπαινε σε προενταξιακή τροχιά για την μεγάλη μας Ένωση σε 100-150 χρόνια από τώρα μόνο και μόνον γιατί θα ήμασταν τρομερά πονόψυχοι ανοιχτόμυαλοι κ συμπονετικοί αλλά τι σε λέω τώρα ε, παράλληλα συμπανάκια.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 09:57Ως συνήθως έχεις δίκιο πατησιώτης. Ο Βαρουφάκης δεν είναι ευρωσκεπτικιστής. Θέλει μόνο μια Ευρώπη δημοκρατική όπου ο σοσιαλισμός θα λάμψει σαν ήλιος ενώ αντικατοπτρίζεται επάνω στο καθαρό του κούτελο.πατησιωτης έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 09:28Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 29 Ιούλ 2019, 08:52 Ο Βαρουφάκης είναι αντιμνημονιακός κι ευρωσκεπτικιστής. Δεν είναι; Γιατί διαφωνείτε; Μήπως η διαφωνία σας έχει να κάνει με την ακριβή θέση της Ατλαντίδας;
Αντιμνημονιακός είναι,ευρωσκεπτικιστής όχι.Ο Αρίστος δεν ξέρω.Ευρωσκεπτικιστές είναι οι Άγγλοι.Αμ έπος,αμ έργον.
Το είχα ξεχάσει με τη δημοσιότητα για την ταινία του Γαβρά.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 15:40του βελόπουλου.mao mao έγραψε: 28 Ιούλ 2019, 15:30 Ο Αρίστος αν είχε ασχολήθεί από τα 25 με κομματικες νεολαίες κλπ, σήμερα θα ήταν το λιγότερο βουλευτής.