Το λοιπόν, το
Cook Out είναι τρελό value for money και πήρα πρέφα την ύπαρξή του μόλις τα τελευταία 1-2 χρόνια.
Κοινώς με περίπου 6 δολάρια παίζει δίσκος με burger, ένα chicken quesadilla σαντουιτσάκι, ένα συνοδευτικό (συνήθως πατάτες) κι ένα αναψυκτικό (με refill προφανώς). Κατανοώ πως ακούγομαι, αλλά πραγματικά μόνο όταν δοκιμάσει κάποιος μια φορά μπορεί να αποδεχθεί την ύπαρξη αξιοπρεπούς φαγητού σε αυτή την τιμή. Επίσης λένε πως έχει πολύ καλά milkshake, αλλά τη γουρουνιά δεν την έχω κάνει (εκεί) ποτέ (ακόμα). Έχω κάνει όμως γουρουνιά με cheerwine float.
Επίσης, σχετικά με τα
Chipotle που αναφέρθηκαν, είχα την εντύπωση πως πας αποκλειστικά για buritto κι έτσι για μια 8-ετία σχεδόν δεν πήγαινα μιας και είχα άλλα μεξικάνικα με εξαιρετικό μπουρίτο σε ίση απόσταση. Μέχρι που πήγα με άνθρωπο που ήξερε (αφού μου τα είχε κάνει τούμπανο). Το σωστό (κατ' εμέ) λοιπόν είναι το μπωλ με ρύζι και σχεδόν όλα τα παρελκόμενα. Χτυπάς και μια τορτίγια για side και φτιάχνεις μικρά μπουριτάκια μόνος σου με χειροτεχνία (κόβεις τορτιγια, γεμίζεις, διπλώνεις) κι ενδιάμεσα τρως κανονικά και από το μπωλ με πηρουνάκι.

Επίσης το γουακαμόλε τους γαμεί και χρειάζεται να έρθει σα side, όχι μεσα στο μπωλ.
Five guys είναι hit or miss. Τελευταία είμαι στο hit, αλλά για χρόνια ήμουν κύριως στο miss και τα είχα εγκαταλείψει.
Shake shack γαμεί

(Θα δοκιμάσω
In-n-Out και
White Castle στην πρώτη ευκαιρία - thanks!)
Επίσης απίστευτη θρησκεία είναι
Bojangles 
για τηγανητό κοτόπουλο.

Είναι level πάνω από
KFC. Για
Popeye's μια φορά που δοκίμασα δεν ξετρελάθηκα όποτε κάποια στιγμή θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία (αρκεί να μην υπάρχει Βojangles κοντά).
Zaxby's καλά είναι αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Ομοίως για
chick-fil-a.
Arby's όλο λέω να πάω και δεν έχω πάει ποτέ.