Κι αυτός ο ρόλος θα του ταίριαζε.

Ναι αλλά έχεις τα τυπικά προσόντα;Feindflug έγραψε: 27 Ιούλ 2019, 16:21Δεν θα κρυφτώ ότι ενημερώνομαι για το εγχώριο και διεθνές jet set, ευελπιστώντας μια νύχτα να γίνω και γω μέρος αυτού!
Δεν ξέρω, αλλά είμαι τυπολάτρης.
Καθόλου πρωτότυπος.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άγιο της Ορθοδοξίας εννοώ.
Μα της Ορθοδοξίας είναι.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Έχω ακούσει μόνο για ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ.

Ε ναι. Τόσα χρόνια... άσε.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Πιστευω να βγει κατι καλό απο την όλη προσπαθεια. Το Χόλυγουντ κανει αυτό που ξερει και μπορεί, ΕΜΕΙΣ τί κανουμε για να προβάλουμε τις αξίες μας γενικότερα;Juno έγραψε: 27 Ιούλ 2019, 21:52Ε ναι. Τόσα χρόνια... άσε.
Τέλος πάντων, ξέρουμε πως το Hollywood έχει ξεμείνει από ιδέες και νομίζω πως θα αρχίζουν να καννιβαλίζουν την Ιστορία και τις θρησκείες των άλλων.
Γιατί ποτέ δεν τα δείχνουν όπως έγινε ούτε όπως πρέπει.
Αν δεν τα κάνουν politically correct, δεν πάει. Δηλαδή να βάλουν κάναν μαύρο να κάνει τον Δία, τον Βούδα, να βάλουν και ένα τραβεστί να κάνει κάναν άγιο. Γιατί αν δεν ήταν τόσο ρατσιστική η κοινωνία τότε, θα είχαν αγιοποιηθεί και τραβεστί.