!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί μας κρύβουν τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
nikos_hellas

Γιατί μας κρύβουν τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikos_hellas »

Εγώ θα θέσω αυτό το πολύ απλό ερώτημα για αρχη...

Και γιατί παραπλανά η σελίδα του υπουργείου τον επισκέπτη: όταν πατάει καποιος το λινκ που αναγράφει "εθνικές εκλογές 2019" μεταφέρεται στα αποτελεσματα των εθνικών εκλογών Σεπτεμβρίου 2015. Όταν δε, πάτα το λινκ που αναγράφει "ευρωεκλογές 2019" μεταφέρεται στα αποτελεσματα των ευρωεκλογών του...2014.
Αυτά προς το παρόν, θα επανέλθω.
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
talaipwros

Re: Γιατί μας κρύβουν τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

nikos_hellas έγραψε: 27 Ιούλ 2019, 00:43 Εγώ θα θέσω αυτό το πολύ απλό ερώτημα για αρχη...

Και γιατί παραπλανά η σελίδα του υπουργείου τον επισκέπτη: όταν πατάει καποιος το λινκ που αναγράφει "εθνικές εκλογές 2019" μεταφέρεται στα αποτελεσματα των εθνικών εκλογών Σεπτεμβρίου 2015. Όταν δε, πάτα το λινκ που αναγράφει "ευρωεκλογές 2019" μεταφέρεται στα αποτελεσματα των ευρωεκλογών του...2014.
https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/parties/2/

ε;
Άβαταρ μέλους
nikos_hellas

talaipwros έγραψε: 27 Ιούλ 2019, 00:50
nikos_hellas έγραψε: 27 Ιούλ 2019, 00:43 Εγώ θα θέσω αυτό το πολύ απλό ερώτημα για αρχη...

https://ekloges.ypes.gr/current/v/home/parties/2/

ε;
Αυτά δεν είναι ούτε επίσημα ούτε αναλυτικά αποτελέσματα.
Είναι εκτίμηση της singular logic!
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

:a038:
Screenshot_7.jpg
Screenshot_7.jpg (13.71 KiB) Προβλήθηκε 1309 φορές
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
nikos_hellas

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 27 Ιούλ 2019, 01:00 :a038:
Screenshot_7.jpg
Τα λινκ των επισήμων και ολοκληρωμένων/αναλυτικών αποτελεσμάτων των εκλογών αναρτώνται στη σελίδα του υπουργείου εσωτερικών.
Για πήγαινε στη σελίδα του υπουργείου εσωτερικών...
Στο κατάλληλο σημείο του ιστοχώρου ...
https://www.ypes.gr/ekloges/ekloges-gia ... yroeklogon
Υπάρχει παραπλανητικό για τον πολίτη λινκ που λέει "Αποτελέσματα ευρωεκλογών 2019" και οδηγεί στα αποτελέσματα ευρωεκλογών 2014!!
Εδώ όμως έρχομαι εγώ και βάζω στην ηλεκτρονική διεύθυνση εκεί που έλεγε "2014", "2019" και καταφέρνω να βγω στη σελίδα των επισήμων αποτελεσμάτων ευρωεκλογών 2019 (δηλαδή εδώ http://ekloges-prev.singularlogic.eu/ma ... 2params%22:{}} μετά από όλη αυτή τη διαδικασία (για τις εθνικές δεν έχω καταφέρει να κανω το ίδιο, όπου και εκεί εφαρμόστηκε αυτή η παραπλανητική τακτική)..

ΟΜΩΣ και σε αυτή τη σελίδα όταν πας να δεις τα αποτελέσματα σε κάποιο εκλογικό τμήμα...συμπληρώνοντας τον αριθμό που θέλεις..σου λέει "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΚΟΜΗ". Κι εδώ είναι το σημείο στο οποίο ήθελα να τονίσω την προσοχή σε αυτό το θέμα που άνοιξα..
Άβαταρ μέλους
nikos_hellas

Άκουσα από φίλο ότι διάβασε στην ελεύθερη ώρα πως μας κρύβουν τα αναλυτικά αποτελέσματα γιατί έγινε νοθεια.
Μπήκα στο διαδίκτυο και το έψαξα όπως σας ειπα και πράγματι αναλυτικά αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα δεν υπάρχουν ούτε για τις ευρωεκλογές ούτε για τις εθνικές! Όταν επιχειρήσεις να τα αναζητήσεις στη σελίδα αποτελεσμάτων που σας παρέθεσα (οπου υπάρχει η πρόβλεψη τέτοιου είδους αναλυτικής αναζήτησης) σου βγάζει ότι"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΚΟΜΗ". Θα υπάρξει ποτέ δηλαδή; Και αν ναι πότε; Εδώ και πόσο καιρό έχουν γίνει οι εκλογές...
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Δεν καταλαβαινω
Αυτη ειναι η σελιδα του υπουργειου εσωτερικων
https://ekloges.ypes.gr/

Υπαρχει μεχρι και καταμετρηψη ψηφων και για τους υποψηφιους βουλευτες
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Λένε για νοθεία υπέρ του Σύριζα.
Αλλά αν έγινε θα πρέπει να ζητήσουν τα κόμματα ένα δείγμα 1000 τμημάτων και να αντιπαραβάλουν τι δηλώθηκε και τι μέτρησε η singular.
Αν τώρα στα τμήματα δεν ελέγχουν οι εκπρόσωποι τι δηλώθηκε αλλά πίνουν μπύρες, τότε φταίνε αυτοί, δε φταίει άλλος.
Γενικά το σύστημα πρέπει να επιτρέπει όλους τους δυνατούς ελέγχους αλλοιώς τι σύστημα είναι ;

Ο άλλος τώρα ο πρωθυπουργός της Εσθονίας που διαφημίζει το ιντερνετικό σύστημα είναι κι αυτός βλάκας.
Διότι πρώτα απ' όλα αυτής της μορφής το ιντερνετικό σύστημα παραβιάζει τον υπ' αριθμόν ένα κανόνα, την μυστικότητα της ψήφου.
Αν ψηφίσω από το σπίτι μου ποιός λέει ότι δεν μου την έχουν στήσει κάποιοι με μία κουμπούρα και μου λένε "βάλε το δικό μας ή σου την ανάψαμε".
Μπορεί να είναι απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο στην Εσθονία αλλά ο υπ' αριθμόν ένα κανόνας παραβιάζεται.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
nikos_hellas

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 27 Ιούλ 2019, 12:45 Δεν καταλαβαινω
Αυτη ειναι η σελιδα του υπουργειου εσωτερικων
https://ekloges.ypes.gr/

Υπαρχει μεχρι και καταμετρηψη ψηφων και για τους υποψηφιους βουλευτες
Εγώ μιλάω για τα αναλυτικά αποτελέσματα των εκλογών ανά εκλογικό τμήμα.
Το λινκ που παραθέτεις δεν έχει καν πεδίο αναζήτησης αποτελεσμάτων ανά εκλογικό τμήμα.
Το άλλο που παρέθεσα εγω, (http://ekloges-prev.singularlogic.eu/ma ... 2params%22) έχει, αλλά όταν πας και συμπληρώνεις τον αριθμό του εκλογικού τμήματος που θέλεις να δεις, λεει οτι δεν υπάρχουν ακόμα αποτελέσματα!
Πώς γίνεται να μην υπάρχουν ακόμα αποτελέσματα, αφού οι εκλογεςέχουν γινει εδώ και δύο μήνες και έχουν παρει τοσο καιρό τις θέσεις τους οι ευρωβουλευτές; Το ίδιο ισχύει και για τις εθνικές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos_hellas την 27 Ιούλ 2019, 13:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikos_hellas

wooded glade έγραψε: 27 Ιούλ 2019, 12:52 Λένε για νοθεία υπέρ του Σύριζα.
Αλλά αν έγινε θα πρέπει να ζητήσουν τα κόμματα ένα δείγμα 1000 τμημάτων και να αντιπαραβάλουν τι δηλώθηκε και τι μέτρησε η singular.
Η ελεύθερη ώρα το έγραψε αυτό σε φύλλο της προ ολίγων ημερών
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

Τα οριστικά αποτελέσματα θα βγουν μόλις κριθούν οριστικά οι σταυροδοσίες στα εκλογοδικεία. Σε ό,τι αφορά σε ψήφους στα κόμματα η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

nikos_hellas έγραψε: 27 Ιούλ 2019, 12:39 Άκουσα από φίλο ότι διάβασε στην ελεύθερη ώρα πως μας κρύβουν τα αναλυτικά αποτελέσματα γιατί έγινε νοθεια.
Μπήκα στο διαδίκτυο και το έψαξα όπως σας ειπα και πράγματι αναλυτικά αποτελέσματα ανά εκλογικό τμήμα δεν υπάρχουν ούτε για τις ευρωεκλογές ούτε για τις εθνικές! Όταν επιχειρήσεις να τα αναζητήσεις στη σελίδα αποτελεσμάτων που σας παρέθεσα (οπου υπάρχει η πρόβλεψη τέτοιου είδους αναλυτικής αναζήτησης) σου βγάζει ότι"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΚΟΜΗ". Θα υπάρξει ποτέ δηλαδή; Και αν ναι πότε; Εδώ και πόσο καιρό έχουν γίνει οι εκλογές...
Τώρα εσύ ψηφίζεις. Εσύ κρίνεις την πορεία της χώρας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Κι εμένα τα αποτελέσματα μου φαίνονται φτιαχτά και ύποπτα.

Όπως και το υπερποσοστό των Ανελ στις προηγούμενες εκλογές (την στιγμή που δεν συναντούσες ούτε έναν οπαδό τους στην πραγματική ζωή)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Μπίστης έγραψε: 27 Ιούλ 2019, 14:08 Κι εμένα τα αποτελέσματα μου φαίνονται φτιαχτά και ύποπτα.

Όπως και το υπερποσοστό των Ανελ στις προηγούμενες εκλογές (την στιγμή που δεν συναντούσες ούτε έναν οπαδό τους στην πραγματική ζωή)
Όχι να μη σου κάνει περίεργο ούτε το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ τώρα, ούτε το ποσοστό της χα και των καμμένων στις προηγούμενες. Το 62% είναι μεγάλη δεξαμενή που τρώνε όλοι και περισσεύει για να μασουλήσουν και μπαρουφακηδες, καπακαπαεδες(αν κ αυτοί δεν ήταν αναφανδόν οχιτζηδες), Βελοπουλοι, σουμπηδες οπαδοί της ζωιτσας, ανωκατωπλατεϊτες και λοιποί αριστεροδεξιοι καθυστερημένοι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Από πλευράς singular κανονικά πρέπει να γράφει τμήμα-αποτέλεσμα και να προσθέτει.
Παίρνω 1000 στην τύχη και ελέγχω ότι πράγματι είναι εκλογικά τμήματα και ο αριθμός των ψηφισάντων αντιστοιχεί με τον αριθμό των εγγεγραμμένων (δεν μπορεί να λέει εγγεγραμμένοι 500 - ψήφισαν 1000).
Μετά παίρνω άλλα 1000 στην τύχη και τα αντιπαραβάλω με τις αναφορές του εκπροσώπου μου (είμαι ο Βεργής π.χ. και οι αντιπρόσωποι μου έχουν υποτίθεται καταγράψει τα αποτελέσματα των τμημάτων, πριν αποσταλούν αυτά στη singular).
Δεν πρέπει να βρεθεί λάθος ενώ αν δεν βρεθεί, η πιθανότητα να υπάρχουν λάθη και να μου ξέφυγαν είναι πλέον λιγώτερη από μία στο τρισεκατομμύριο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”