!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
-
Ορέστης 35
Re: Highlights της ημερας μας
Αν ειναι παντρεμενος αστο καλυτερα. Εχει κι αλλους αντρες η Κυπρος.
-
- Casper -
Δεν είναι. Αλλά είναι ακόμα πιο πολύπλοκο.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:07 Αν ειναι παντρεμενος αστο καλυτερα. Εχει κι αλλους αντρες η Κυπρος.
Εντάξει αυτό είναι πως να το πω; Σαν πλατωνικός έρωτας από μικρή ηλικία. Μου περνούσε "κάπως" μόνο όταν ήμουνα Πάτρα και δεν τον έβλεπα για μήνες. Αλλά πάλι τον σκεφτόμουν, απλά πολύ πιο σπάνια.
Εμένα μ' αρέσουν αυτά τα πιο ρομαντικά και όχι συνηθισμένα.
Μεγαλύτερος δηλαδή;- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:10Δεν είναι. Αλλά είναι ακόμα πιο πολύπλοκο.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:07 Αν ειναι παντρεμενος αστο καλυτερα. Εχει κι αλλους αντρες η Κυπρος.![]()
Εντάξει αυτό είναι πως να το πω; Σαν πλατωνικός έρωτας από μικρή ηλικία. Μου περνούσε "κάπως" μόνο όταν ήμουνα Πάτρα και δεν τον έβλεπα για μήνες. Αλλά πάλι τον σκεφτόμουν, απλά πολύ πιο σπάνια.
Yippie Kay Yay
-
- Casper -
Δεν θα πω άλλαAirman68 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:13Μεγαλύτερος δηλαδή;- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:10Δεν είναι. Αλλά είναι ακόμα πιο πολύπλοκο.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:07 Αν ειναι παντρεμενος αστο καλυτερα. Εχει κι αλλους αντρες η Κυπρος.![]()
Έτσι οι παντρεμένοι με τις παντρεμένες και οι ελεύθεροι με τις ελεύθερες.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:07 Αν ειναι παντρεμενος αστο καλυτερα. Εχει κι αλλους αντρες η Κυπρος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:17Δεν θα πω άλλαAirman68 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:13Μεγαλύτερος δηλαδή;- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:10
Δεν είναι. Αλλά είναι ακόμα πιο πολύπλοκο.![]()
Εμένα μ' αρέσουν αυτά τα πιο ρομαντικά και όχι συνηθισμένα.![]()

Yippie Kay Yay
-
- Casper -
Αν ήξερα πως κάποιος είναι όχι παντρεμένος αλλά δεσμευμένος, δεν θα γυρνούσα καν να τον κοιτάξω. Θα ένιωθα άσχημα όχι μόνο προς την κοπέλα του αλλά και προς εμένα.
Έχεις δικιο σ' αυτό. Μπορεί να ξεφύγεις καμιά φορά από τη γραμμή σου για τον Χ,ψ λόγο αλλά καλό είναι να επανέρχεσαι.- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:29 Αν ήξερα πως κάποιος είναι όχι παντρεμένος αλλά δεσμευμένος, δεν θα γυρνούσα καν να τον κοιτάξω. Θα ένιωθα άσχημα όχι μόνο προς την κοπέλα του αλλά και προς εμένα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:17Δεν θα πω άλλαAirman68 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:13Μεγαλύτερος δηλαδή;- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:10
Δεν είναι. Αλλά είναι ακόμα πιο πολύπλοκο.![]()
Εμένα μ' αρέσουν αυτά τα πιο ρομαντικά και όχι συνηθισμένα.![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Casper -
Αυτό
Και το βιώνεις πιο έντονα και μαγικά όταν το κρατάς μέσα σου.
Και άθελα να γίνει, π.χ να μην το ξέρεις ή οτιδήποτε (γιατί δεν ελέγχεις πάντα τι θα νιώθεις), σημασία έχει πώς δρας όταν το μαθαίνεις. Συμφωνώ.Naida έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:49Έχεις δικιο σ' αυτό. Μπορεί να ξεφύγεις καμιά φορά από τη γραμμή σου για τον Χ,ψ λόγο αλλά καλό είναι να επανέρχεσαι.- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:29 Αν ήξερα πως κάποιος είναι όχι παντρεμένος αλλά δεσμευμένος, δεν θα γυρνούσα καν να τον κοιτάξω. Θα ένιωθα άσχημα όχι μόνο προς την κοπέλα του αλλά και προς εμένα.
- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:58Αυτό![]()
Και άθελα να γίνει, π.χ να μην το ξέρεις ή οτιδήποτε (γιατί δεν ελέγχεις πάντα τι θα νιώθεις), σημασία έχει πώς δρας όταν το μαθαίνεις. Συμφωνώ.Naida έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:49Έχεις δικιο σ' αυτό. Μπορεί να ξεφύγεις καμιά φορά από τη γραμμή σου για τον Χ,ψ λόγο αλλά καλό είναι να επανέρχεσαι.- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:29 Αν ήξερα πως κάποιος είναι όχι παντρεμένος αλλά δεσμευμένος, δεν θα γυρνούσα καν να τον κοιτάξω. Θα ένιωθα άσχημα όχι μόνο προς την κοπέλα του αλλά και προς εμένα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πες το σε μένα, τύπισσα. Δεν θα το πω σε κανέναν.- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:58Αυτό![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Casper -
Τσου.Feindflug έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 18:01Πες το σε μένα, τύπισσα. Δεν θα το πω σε κανέναν.- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:58Αυτό![]()
Και άθελα να γίνει, π.χ να μην το ξέρεις ή οτιδήποτε (γιατί δεν ελέγχεις πάντα τι θα νιώθεις), σημασία έχει πώς δρας όταν το μαθαίνεις. Συμφωνώ.Naida έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:49
Έχεις δικιο σ' αυτό. Μπορεί να ξεφύγεις καμιά φορά από τη γραμμή σου για τον Χ,ψ λόγο αλλά καλό είναι να επανέρχεσαι.
-
Ορέστης 35
Eιναι ομορφο να κρατας τετοια συναισθηματα μεσα σου και να τα επισκεπτεσαι καθε τοσο. Ειναι ενας διαυλος επικοινωνιας με τον πραγματικο σου εαυτο που η καθημερινοτητα σκεπαζει σαν στρωμα σκονης.- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:10Δεν είναι. Αλλά είναι ακόμα πιο πολύπλοκο.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:07 Αν ειναι παντρεμενος αστο καλυτερα. Εχει κι αλλους αντρες η Κυπρος.![]()
-
Ορέστης 35
ΑγιςNaida έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:49Έχεις δικιο σ' αυτό. Μπορεί να ξεφύγεις καμιά φορά από τη γραμμή σου για τον Χ,ψ λόγο αλλά καλό είναι να επανέρχεσαι.- Casper - έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 16:29 Αν ήξερα πως κάποιος είναι όχι παντρεμένος αλλά δεσμευμένος, δεν θα γυρνούσα καν να τον κοιτάξω. Θα ένιωθα άσχημα όχι μόνο προς την κοπέλα του αλλά και προς εμένα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις