!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δικυκλιστες αυτη η μαστιγα....

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
ritzeri

Re: Δικυκλιστες αυτη η μαστιγα....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri »

Υδράργυρος έγραψε: 21 Μάιος 2018, 10:16 Όταν είναι μποτιλιαρισμένη η κίνηση δεν είναι κακό να αποφευγουνε το μποτιλιάρισμα προσπερνώντας τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, δεν ξέρω αν είναι και παράνομο.
Αυτό σας πειράζει στους μηχανάκηδες; άλλα είναι

πχ μπαίνει μπροστά στο φανάρι, δεν το βλέπει και περιμένει να του κορνάρεις για να ξεκινήσει με το πασο του
Αυτό είναι ο,τι πιο σπαστικό υπάρχει, πολλές φορές έχω φτάσει στο τσακ να τους λοιωσω περνωντας από πάνω τους.
Γιατί ρε μπαγλαμά μπαίνεις μπροστά μου στο φανάρι, ξέρεις αν εγώ θέλω να ξεκινήσω γρήγορα, αν βιάζομαι;

Οι προβληματικές κατηγορίες είναι κατά σειρά προτεραιότητας
1. Ποδηλάτες
2. Μηχανάκια
3. Οδηγοί σμαρτ
4. Ηλικιωμένες γυναίκες
5. Πακιστανοί
6. Ταξι
7. Αλβανοί
8. Γυναίκες
9. Οδηγοί λεωφορειων
10. Ηλικιωμένοι ανδρες
ritzeri

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ritzeri »

Και ο ενδεδειγμένος τρόπος αντιμετώπισης είναι η πλήρης αδιαφορία για το αν χτυπήσουν.
Τα μηχανάκια που περνάνε ανάμεσα στις λωρίδες βασίζονται στο ότι θα επιλέξεις να ρίξεις το αυτοκίνητο σου στη λακούβα παρά να κάνεις ελιγμό για να μη τους χτυπήσεις.
Αν αποφασίσουμε όλοι οι οδηγοί να κινούμαστε εντός λωρίδας αλλά κάνοντας ελιγμούς, μετά από κάποιο καιρό και μερικά θύματα είναι βέβαιο ότι θα βάλουν μυαλό.

Για τους ρουφ αυτού του ντουνιά, να επισημάνω ότι δεν προτρέπω σε παρανομία, είναι απολύτως νόμιμο να κινούμαι όπως γουστάρω αρκεί να είμαι εντός της λωρίδας μου
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ritzeri έγραψε: 21 Μάιος 2018, 18:26
ονειρώξεις :)
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Aπό όταν έμαθα ισορροπία ( σε ένα Velamos ιδανικό για σούζες - μαγκιές κ άλλες ομορφιές :003: ) μέχρι τώρα ποτέ δεν έμεινα χωρίς ένα τουλάχιστον δίκυκλο και καραγουστάρω.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

ritzeri έγραψε: 21 Μάιος 2018, 18:26 Και ο ενδεδειγμένος τρόπος αντιμετώπισης είναι η πλήρης αδιαφορία για το αν χτυπήσουν.
Τα μηχανάκια που περνάνε ανάμεσα στις λωρίδες βασίζονται στο ότι θα επιλέξεις να ρίξεις το αυτοκίνητο σου στη λακούβα παρά να κάνεις ελιγμό για να μη τους χτυπήσεις.
Αν αποφασίσουμε όλοι οι οδηγοί να κινούμαστε εντός λωρίδας αλλά κάνοντας ελιγμούς, μετά από κάποιο καιρό και μερικά θύματα είναι βέβαιο ότι θα βάλουν μυαλό.

Για τους ρουφ αυτού του ντουνιά, να επισημάνω ότι δεν προτρέπω σε παρανομία, είναι απολύτως νόμιμο να κινούμαι όπως γουστάρω αρκεί να είμαι εντός της λωρίδας μου
να σε ενημερωσω οτι αν και παρανομο, καποιος θα βρεθει να σε βουτηξει απ το γιακα, να σε τραβηξει εξω απο το αυτοκινητο και να σε πεταξει στο διπλα χαντακι, εφοσον καταλαβει οτι νομιμα η οχι, προσπαθεις να τον σκοτωσεις.

μετα μπορεις να εξηγησεις τη νομιμοτητα των πραξεων σου στον αγιο πετρο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Ασέβαστος έγραψε: 22 Μάιος 2018, 10:31
ritzeri έγραψε: 21 Μάιος 2018, 18:26 Και ο ενδεδειγμένος τρόπος αντιμετώπισης είναι η πλήρης αδιαφορία για το αν χτυπήσουν.

να σε ενημερωσω οτι αν και παρανομο, καποιος θα βρεθει να σε βουτηξει απ το γιακα, να σε τραβηξει εξω απο το αυτοκινητο και να σε πεταξει στο διπλα χαντακι, εφοσον καταλαβει οτι νομιμα η οχι, προσπαθεις να τον σκοτωσεις.

Ελα ρε συ! Φανταζομαι εννοει κανοντας ελιγμους για να αποφυγουμε τη λακουβα που ειπε πριν, αντι να πεφτουμε μεσα.
Ηπιες καφε; :003:

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Custom_F έγραψε: 22 Μάιος 2018, 10:40

Ελα ρε συ! Φανταζομαι εννοει κανοντας ελιγμους για να αποφυγουμε τη λακουβα που ειπε πριν, αντι να πεφτουμε μεσα.
να αποφυγουμε μια λακουβα χωρις να μας νοιαζει αν αυτο θα στοιχισει μια ζωη.

καφε ειμαι στη μεση, αλλα σημερα θα ειναι μια κακη μερα, επαθα μια ζημια στην εξωλεμβια και ψαχνω απο το πρωι ανταλλακτικο και δεν βρισκω, οποτε εχω τα νευρα μου και θα την πληρωσουν οι συνπχορουμιτες. :102:

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Ασέβαστος έγραψε: 22 Μάιος 2018, 10:55 να αποφυγουμε μια λακουβα χωρις να μας νοιαζει αν αυτο θα στοιχισει μια ζωη.

καφε ειμαι στη μεση, αλλα σημερα θα ειναι μια κακη μερα, επαθα μια ζημια στην εξωλεμβια και ψαχνω απο το πρωι ανταλλακτικο και δεν βρισκω, οποτε εχω τα νευρα μου και θα την πληρωσουν οι συνπχορουμιτες. :102:
Αχου... λυπαμαι πολυ... ελπιζω ολα να πανε καλα και να το βρεις γρηγορα!!!

Οχι ρε συ... σου λεει οτι κινουνται με σιγουρια, επειδη οι οδηγοι ειμαστε βλακες. Κανονικα θα πρεπει να μη στηριζονται στη βλακεια μας, αλλα να ειναι πιο προσεκτικοι και οι ιδιοι! Δε νομιζω οτι το λεει για κακο...

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Ασέβαστος έγραψε: 22 Μάιος 2018, 10:55
Τι μοτερ, YAMAΠΑ; :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

enterprise-psi έγραψε: 22 Μάιος 2018, 11:16
Ασέβαστος έγραψε: 22 Μάιος 2018, 10:55
Τι μοτερ, YAMAΠΑ; :lol:
suzuki, και βρηκα αμερικη, αυστραλια, βελγιο, λιθουανια, αλλα οχι ελλαδα. ο ελ αντιπροσωπος θελει 80 ευρω αντι για κοντα 20 που θελουν ολοι οι αλλοι, και θα το παραγγειλει και θα δουμε και οταν...

αντε μην τα παρω κρανιο και παω και δωσω 1000 ευρω και παρω εναν τορνο να το φτιαξω μονος μου, με 5 ευρω, ασιχτιρ. :hammer:

ναι, ξερω, να παω σε εναν τορναδορο, αυτο θα κανω.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Αν μπορείς μόνος ,εννοείται
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Και στα αυτοκίνητα η suzuki έχει ακριβά ανταλλακτικά.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

ritzeri έγραψε: 21 Μάιος 2018, 18:22
Υδράργυρος έγραψε: 21 Μάιος 2018, 10:16 Όταν είναι μποτιλιαρισμένη η κίνηση δεν είναι κακό να αποφευγουνε το μποτιλιάρισμα προσπερνώντας τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα, δεν ξέρω αν είναι και παράνομο.
Αυτό σας πειράζει στους μηχανάκηδες; άλλα είναι

πχ μπαίνει μπροστά στο φανάρι, δεν το βλέπει και περιμένει να του κορνάρεις για να ξεκινήσει με το πασο του
Αυτό είναι ο,τι πιο σπαστικό υπάρχει, πολλές φορές έχω φτάσει στο τσακ να τους λοιωσω περνωντας από πάνω τους.
Γιατί ρε μπαγλαμά μπαίνεις μπροστά μου στο φανάρι, ξέρεις αν εγώ θέλω να ξεκινήσω γρήγορα, αν βιάζομαι;

Οι προβληματικές κατηγορίες είναι κατά σειρά προτεραιότητας
1. Ποδηλάτες
2. Μηχανάκια
3. Οδηγοί σμαρτ
4. Ηλικιωμένες γυναίκες
5. Πακιστανοί
6. Ταξι
7. Αλβανοί
8. Γυναίκες
9. Οδηγοί λεωφορειων
10. Ηλικιωμένοι ανδρες
Ξεχνάς οδηγούς χιουντάι άξεντ με σχάρα που παίζουν πολύ ψηλά, καθώς και τους χιπστερ μινικουπεράδες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Δεν είπατε ποιοί οδηγούν πιό επικίνδυνα, οι αριστεροί ή οι δεξιοί;
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Custom_F έγραψε: 22 Μάιος 2018, 10:40
Ασέβαστος έγραψε: 22 Μάιος 2018, 10:31

Εσύ μάλλον βγαίνεις με το βρακί όταν φτάνει η παραγγελία και ντελιβεράδες σε κλάνουν και ζητάνε τα λεφτά να φύγουν. Αυτό σου την έχει δώσει και δεν τους χωνεύεις ε;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”