!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βαρβιτσιώτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει επιλύσει πολιτικά ζητήματα
Re: Βαρβιτσιώτης: Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει επιλύσει πολιτικά ζητήματα
Ο Βελόπουλος έπρεπε να γίνει μπετατζής. Έχει γεμίσει το πρόγραμμα και το κόμμα με ντουβάρια...
Ντουβάρια αυτοί, στόκος αυτός.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
stavmanr έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 20:15Δηλαδή το "Μακεδονία του Βαρδάρη" σου φαίνεται καλύτερο;oldjedi έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 19:02 Εγω θα προτιμουσα το Vardaska Macedoniyia αμεταφραστο και αυτο μονο σε περιπτωση που δεν μπορουσαμε να αποφυγουμε την λεξη Μακεδονια ...![]()
Τους δίνεις τη Θεσσαλονίκη στο πιάτο...
Οχι Μακεδονια του Βερδαρη ...Βαρνταρσκα Μακεντονιγια , ΑΜΕΤΑΦΡΑΣΤΟ ...
Καμμια σχεση με την Θεσσαλονικη ... Βαρνταρσκα λεγοταν και παλαιοτερα ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
stavmanr έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 20:12Σου περιγράφω μερικά από όσα έχανε η Ελλάδα ως τώρα χωρίς της συμφωνία:oldjedi έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 19:29 Περιεγραψε μου αν θελεις το ΤΙ ακριβως κερδισε η Ελλαδα απο την συμφωνια ...
- Συμμάχους σε ΝΑΤΟ και ΕΕ καθώς καταπατούσαμε την Ενδιάμεση Συμφωνία και παρακωλύαμε την ένταξη των Σκοπίων στα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ από τα οποία κι εμείς κερδίζουμε ως σύμμαχοι
Κανενα συμμαχο δεν χασαμε ... Αδιαφορο λοιπον ...
- το όνομα Μακεδονία θόλωνε διαρκώς και δημιουργούνταν ασάφειες ως προς την ιστορική, πολιτισμική ή εθνοτική σχέση του ονόματος με την ιστορική διαδρομή
Το ιδιο θα συνεχισει να συμβαινει και τωρα ...ΗΔΗ ειναι φανερο στις εμπορικες συναλλαγες ...
- το όνομα "Μακεδονία" σκέτο γίνονταν αποδεκτό ως εθνοτικό όνομα των Σκοπίων εξαιτίας του δικαιώματος του αυτοπροσδιορισμού των πολιτών τους, όπως συνέβη πρακτικά με 170 χώρες εκτός από Τρινιντάντ και Τομπάκο, και κάποια άλλα εξωτικά νησάκια
Το ιδιο συμβαινει και τωρα ... Εχουν παντα το δικαιωμα του αυτοπροσδιορισμου ...
- τροφοδοτούσαμε τον ακραίο εθνικισμό εκατέρωθεν, με αποτέλσμα να έχουμε έναν ακόμη εναντίον μας γείτονα με φανατισμένους εθνικιστές να κουμαντάρουν την πολιτική του ζωή και να προπαγανδίζει εναντίον μας, αλλά και να γιγαντώνεται διαρκώς το σύννεφο των εθνικιστών στην Ελλάδα μέσα από το δίπολο των ακροδεξιών στην υπόθεση
Δεν νομιζω πως θα υπαρχει εσσαει σοσισληστικη κυβερνηση στα Σκοπια ... Και μια εθνικιστικη κυβερνηση εκει ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΕΟΝ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟκαι της ΕΕ μπορει να μας δημιουργησει πολυ περισσοτερα προβληματα ...
Προσωπικα ειμαι υπερ του εθνικισμου και της υπερασπισης των Ελληνικων συμφεροντων ... ΔΕΝ ετεροπροσδιοριζομαι αναλογα με το τι συμβαινει στις γειτονικες χωρες ...
Σταματώ εδώ προς το παρόν. Δεν έχω σκοπό να γράψω έκθεση
Εξακολουθεις να στηριζεις το εωλο επιχειρημα της αναγνωρισης απο 200 χωρες ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ το γεγονος πως ολες αυτες οι χωρες , ΔΕΝ μπορουσαν να τους βαλουν στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ ... ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ , την οποια ξεπουλησε η "πρωτη φορα αριστερα και ο Τσιπρας" ....
stavmanr έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 20:32 Ο Βελόπουλος έπρεπε να γίνει μπετατζής. Έχει γεμίσει το πρόγραμμα και το κόμμα με ντουβάρια...
Καθενας εχει το δικαιωμα της αποψης του ... σεβαστο μεν αλλα αδιαφορο δε ...Κανενας δεν σας υποχρεωνει να τον ψηφισετε ...
Χελωνε , σταματα το κακο συνηθειο να ασχολεισαι με τις καμπουρες των αλλων , παραβλεποντας την δικη σου ...
Ασχολησου με τον Μιχαλολιακο και με τους τροπους που θα βρειτε για να ξανακανετε την ΧΑ , κομμα ...Προς το παρον , δεν ειστε τιποτα αλλο παρα μια ναζιστικη οργανωση ...
Είπε ο άνθρωπος που ο αρχηγός του είναι κολλητός με τους εκβιαστές.oldjedi έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 11:10![]()
Χελωνε , σταματα το κακο συνηθειο να ασχολεισαι με τις καμπουρες των αλλων , παραβλεποντας την δικη σου ...
Ασχολησου με τον Μιχαλολιακο και με τους τροπους που θα βρειτε για να ξανακανετε την ΧΑ , κομμα ...Προς το παρον , δεν ειστε τιποτα αλλο παρα μια ναζιστικη οργανωση ...
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 11:25Είπε ο άνθρωπος που ο αρχηγός του είναι κολλητός με τους εκβιαστές.oldjedi έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 11:10Χελωνε , σταματα το κακο συνηθειο να ασχολεισαι με τις καμπουρες των αλλων , παραβλεποντας την δικη σου ...
Ασχολησου με τον Μιχαλολιακο και με τους τροπους που θα βρειτε για να ξανακανετε την ΧΑ , κομμα ...Προς το παρον , δεν ειστε τιποτα αλλο παρα μια ναζιστικη οργανωση ...![]()
Αυτη ειναι η διαφορα μεταξυ μας , αγαπητε Χελωνε ...
Εσεις εχετε "αρχηγους" και "υπαρχηγους" και τρεχα γυρευε , με αλλα λογια ετεροκαθοριζοσαστε ...
Εγω δεν εχω κανενα "αρχηγο" ... Θα υποστηριζω εκλογικα τον Βελοπουλο , εφοσον ικανοποιει καποιες απο τις σκεψεις μου ... ΑΝ αποδειχθει φαλτσος κατα την γνωμη μου και κανει πραγματα με τα οποια θα διαφωνω , δεν εχω κανενα ενδοιασμο να μην τον ξαναψηφισω...
Σε αντιθεση με σενα και καποιους αλλους οι οποιοι δεν βλεπετε το προφανες και φωναζετε πιστοι στον αρχηγο σας ...
Ειστε σαν τους κουμμουνιστες ... Εχουν το παραδειγμα του πως καταντησαν την Ανατολικη Ευρωπη , αλλα ψαχνουν να βρουν χιλιες δικαιολογιες ... Και εσας σας "πολεμαει" το συστημα και ο καπιταλισμος ...
Ανοιχτε τα ματακια σας ...
Ναι, α, μπα, οχι.Εγω δεν εχω κανενα "αρχηγο"
Θα κάνεις τα πειράματά σου εις βάρος μου, βέβαια. Γιατί ποιός άλλος θα πληρώσει τ' αποτελέσματα των πράξεών σου? Εσύ ή τα παιδιά σου?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 13:06Ναι, α, μπα, οχι.Εγω δεν εχω κανενα "αρχηγο"
Θα κάνεις τα πειράματά σου εις βάρος μου, βέβαια. Γιατί ποιός άλλος θα πληρώσει τ' αποτελέσματα των πράξεών σου? Εσύ ή τα παιδιά σου?
Οτι ισχυει για μενα , αγαπητε , ισχυει και για σενα ... Εσυ ηθελες να κανεις τα δικα σου πειραματα με τον Μιχαλολιακο ... Ποιος θα πληρωνε τα αποτελεσματα των πειραματων σου ;; Εσυ ;; η τα παιδια σου ;;
Ο καθενας ειναι υπευθυνος για τις επιλογες του και καθε ενας εχει το δικαιωμα να υπερασπιζεται τις δικες του επιλογες ...
Ναι, εγώ.Εσυ ;;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Η κολοκυθιά τύπου "αυτό που πιστεύω εγώ σήμερα πρέπει να το ανεχτείς/πληρώσεις εσύ σήμερα και αύριο" είναι το βασικό κοινό στοιχείο όλων των πολιτικών αντιπαραθέσεων. 
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άσε να στηλιτεύσουμε λίγο τις υπερβολές ρε συ oldjedi.
Αυτός, όπου του ζητούν λύση, έχει ένα ντουβάρι έτοιμο...
Ναι, αλλά το ντουβάρι αν το χτίσεις πολύ ψηλό δε θα περνάνε τα μελτέμια...Αυτός, όπου του ζητούν λύση, έχει ένα ντουβάρι έτοιμο...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
stavmanr έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 21:59Άσε να στηλιτεύσουμε λίγο τις υπερβολές ρε συ oldjedi.
Αυτός, όπου του ζητούν λύση, έχει ένα ντουβάρι έτοιμο...
Εξαρταται ...
Αυτος προτεινει μια λυση ... Μπορει να ειναι καλη και λειτουργικη και αποτελεσματικη , μπορει οχι ...
Αλλα απεναντι στην λυση του "περαστε ολοι οι καλοι χωρανε" , η λυση Βελοπουλου ειναι αυτη που χρειαζεται ...Αναγκαια ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
-