Καθόλου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 12:31
Άρα η λέξη ρατσισμός με το να γίνεται τόσο λάστιχο η ερμηνεία της φανεί την σοβαρότητα και επικυνδινοτητα της .
Αυτή ήταν η ερμηνεία της από παλιά.
Υποθέτω.
Αλλιώς δεν είχε ερμηνεία
Καθόλου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 12:31
Άρα η λέξη ρατσισμός με το να γίνεται τόσο λάστιχο η ερμηνεία της φανεί την σοβαρότητα και επικυνδινοτητα της .
Την ίδια ακριβώς αντίδραση , δερνω και μαχαιρωνω τους πάντες ,όχι μόνο τους αλλοδαπούς !!Hikikomori έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 12:36Θέλω να μου πεις αν θα έχεις την ίδια αντίδραση ξυλοφορτώματος αν σου φάει την γκόμενα ένας φτωχός και αδύναμος μετανάστης με έναν ιθαγενή, μυώδη και δίμετρο τύπο που κάνει πολεμικές τέχνες και δουλεύει πόρτα σε μπαρ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 17:59 Άμα μου φάει την γκόμενα ένας αλλοδαπός και τον δειρω αυτό δεν αφορά ρατσιστικά αιτία
Ρατσιστης είναι αυτός που πιστεύει σε φυλετικές θεωρίες για ανώτερες εκ γενετής και κατώτερες φυλές;
Δερνω μαχαιρωνω και εκμεταλευομαι τους πάντες
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 12:53 Ρατσιστης είναι αυτός που πιστεύει σε φυλετικές θεωρίες για ανώτερες εκ γενετής και κατώτερες φυλές
Όχι αλλά θα μπορεί μια χαρά να καταγγέλλει τα κυκλώματα της νύχτας.Hikikomori έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 12:36Θέλω να μου πεις αν θα έχεις την ίδια αντίδραση ξυλοφορτώματος αν σου φάει την γκόμενα ένας φτωχός και αδύναμος μετανάστης με έναν ιθαγενή, μυώδη και δίμετρο τύπο που κάνει πολεμικές τέχνες και δουλεύει πόρτα σε μπαρ.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 17:59 Άμα μου φάει την γκόμενα ένας αλλοδαπός και τον δειρω αυτό δεν αφορά ρατσιστικά αιτία
Υπαρχουν διαφορα ειδη Ρατσισμου.Ο κοσμος συνηθως αναφερεται στον φυλετικο η στον θρησκευτικο αλλα υπαρχουν και ο πολιτισμικος(οι λαοι διαιρουνται με κριτηριο το πολιτιστικο τους επιπεδο) και ο κοινωνικοοικονομικος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 12:53
Ρατσιστης είναι αυτός που πιστεύει σε φυλετικές θεωρίες για ανώτερες εκ γενετής και κατώτερες φυλές;

Σκληρός καργιόλης.Drexler έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 17:43Υπαρχουν διαφορα ειδη Ρατσισμου.Ο κοσμος συνηθως αναφερεται στον φυλετικο η στον θρησκευτικο αλλα υπαρχουν και ο πολιτισμικος(οι λαοι διαιρουνται με κριτηριο το πολιτιστικο τους επιπεδο) και ο κοινωνικοοικονομικος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 12:53
Eιμαι υπερμαχος και των δυο.
Πραγματιστης
Ο ρατσισμός είναι ένας και αφορά φυλετικούς διαχωρισμουςDrexler έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 17:43Υπαρχουν διαφορα ειδη Ρατσισμου.Ο κοσμος συνηθως αναφερεται στον φυλετικο η στον θρησκευτικο αλλα υπαρχουν και ο πολιτισμικος(οι λαοι διαιρουνται με κριτηριο το πολιτιστικο τους επιπεδο) και ο κοινωνικοοικονομικος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 12:53
Eιμαι υπερμαχος και των δυο.
![]()
Οχι γιατι μπορει να υπαρξει και ρατσισμος μεταξυ μελων της ιδιας φυλης πχ απεναντι σε μια θρησκευτικη μειονοτητα κτλΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 19:13
Ο ρατσισμός είναι ένας και αφορά φυλετικούς διαχωρισμους
Τώρα εάν κάνουμε λάστιχο την έννοια και την ερμηνεία , βάζοντας ορισμούς που μας βολεύουν ιδεολογικά ..
Οι θρησκευτικές διαφορές δεν έχουν σχέση με ρατσισμόDrexler έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 19:19Οχι γιατι μπορει να υπαρξει και ρατσισμος μεταξυ μελων της ιδιας φυλης πχ απεναντι σε μια θρησκευτικη μειονοτητα κτλΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Ιούλ 2019, 19:13
Ο ρατσισμός είναι ένας και αφορά φυλετικούς διαχωρισμους
Τώρα εάν κάνουμε λάστιχο την έννοια και την ερμηνεία , βάζοντας ορισμούς που μας βολεύουν ιδεολογικά ..
Κοίτα, κάποια κατάλοιπα έχω ναι αλλά δεν τα αφήνω ποτέ να μου επιβληθούν. Αν ο άνθρωπος αποδεχόταν πάντα τη φύση του όπως είναι και δεν προσπαθούσε να ελέγχει η μοίρα του θα μέναμε ακόμα στις σπηλιές. Και μη μου πει πάλι ο χελώνος ότι δεν μπορούμε να ποινικοποιουμε την βλακεία, ναι την βλακεία δεν την ποινικοποιουμε, τα εγκλήματα που προκαλεί ποινικοποιουμε μαν!Χουργιατς έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 10:33the_black_planet έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 00:22 Εϊσαι πολύ λάθος φίλε, η έννοια της ξενοφοβίας είναι από τις πιο θεμελιώδεις έννοιες στην ανθρώπινη ψυχολογία και στην κοινωνιολογία, από τα βασικότερα αίτια αναστολής της εξέλιξης του ανθρώπου σαν προσωπικότητα και σαν κοινωνία και είναι το αντικείμενο πάρα πολλών έργων τέχνης γι'αυτό και μίλησα για έλλειψη παιδείας, είναι απαράδεκτη η έννοια που του αποδίδεις.
μπλακ, είσαι ξενοφοβικός εσύ;
Πως το εννοείς το 'καταλοιπα'. Δώσε μου μερικά παραδείγματαthe_black_planet έγραψε: 31 Ιούλ 2019, 14:09
Κοίτα, κάποια κατάλοιπα έχω ναι αλλά δεν τα αφήνω ποτέ να μου επιβληθούν.