Ας ακούσουμε τα παιδιά με τις αλλαγμένες εξατμίσεις!Pedro έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 01:34Καγκουρες!Ορέστης 35 έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 01:32 Περασαν πολλες θορυβωδεις μηχανες απο Βαρκιζα. Ολοι αυτοι ειναι πλουσιοπαιδα που τους αγορασαν μηχανη οι γονεις τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τρομερό κομπλιμέντο...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 03:23Το μπουλούκος δεν είναι ασχημη λεξη ρε συ Ορέστη.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 01:25Ειμαι σα μπουλουκος. Τι μου λιμπιστηκε; Αυτη ηταν κατω απο 25.Pedro έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 01:24
Μη λεκτικη επικοινωνια λεγεται.
Ειναι σαν να σου ελεγε : ελα,»παρε με απο πισω» και κερασε με ενα παγωτο (μεκφλερι με γευση σοκολα) ,υστερα μπορει να συνεχισω να γλυφω κατι αλλο,παρα το παγωτο...
Αν ενας άνδρας εχει μαγουλα αλλά θελουμε να τονίσουμε την γλύκα του λέμε ''είναι μπουλούκος''.
Προτέρημα είναι.
Μπορείς να τον πεις και τουλουμπίτσα, για να καβλώσει άσχημα.
Dein Herz, meine Gier
-
Ορέστης 35
Τωρα καταλαβα ομως.
Καποιες γυναικες ειναι απο τη φυση τους πλανευτρες. Θελουν ομως να εξασκηθουν σε καποιους ακινδυνους στοχους για να ακονισουν τις ικανοτητες τους. Μπηκε η κοπελα μεσα, με εκοψε σαν καποιον ακινδυνο μπουλουκο που δεν θα την ενοχλησει, και εκανε δειλα δειλα εξασκηση στη γοητεια της. Αυτη καποτε θα διαταζει αντρες να πεσουν στο γκρεμο με ενα νευμα.
Καποιες γυναικες ειναι απο τη φυση τους πλανευτρες. Θελουν ομως να εξασκηθουν σε καποιους ακινδυνους στοχους για να ακονισουν τις ικανοτητες τους. Μπηκε η κοπελα μεσα, με εκοψε σαν καποιον ακινδυνο μπουλουκο που δεν θα την ενοχλησει, και εκανε δειλα δειλα εξασκηση στη γοητεια της. Αυτη καποτε θα διαταζει αντρες να πεσουν στο γκρεμο με ενα νευμα.
-
Ορέστης 35
Σημερα πηγα για ψωνια. Ειδατε ομως τι ατυχος ειμαι. Μολις πηγα να ξεκινησω μπανια ενα χερι μου ειπε στοπ. Μολις αρχισα να σκεφτομαι ομορφα πραγματα καποιος αποφασισε οτι θα ασχολουμαι με αρρωστιες. Φταιω κι εγω βεβαι που ανοιξα θεμα σε φορουμ για μια γρατζουνια.
Μονος μου βαζω τρικλοποδιες στον εαυτο μου.
-
Ορέστης 35
Feindflug έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 16:41Τρομερό κομπλιμέντο...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 03:23Το μπουλούκος δεν είναι ασχημη λεξη ρε συ Ορέστη.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 01:25
Ειμαι σα μπουλουκος. Τι μου λιμπιστηκε; Αυτη ηταν κατω απο 25.
Αν ενας άνδρας εχει μαγουλα αλλά θελουμε να τονίσουμε την γλύκα του λέμε ''είναι μπουλούκος''.
Προτέρημα είναι.
Μπορείς να τον πεις και τουλουμπίτσα, για να καβλώσει άσχημα.
-
Ορέστης 35
Η πωλητρια στα pb ηταν νευρικη και οταν γυρισα πλατη εκανε ρατσιστικο σχολιο για τις ωτασπιδες μου. Μου χαλασε τη διαθεση.
Μετα πηγα σε ενα μαγαζι να δω παπουτσια και ξεχασα εκει τη σακουλα με τα ψωνια μου. Μετα πηγα σε αλλο μαγαζι για παπουτσια και ξαναξεχασα τη σακουλα. Εχω χαζεψει τελειως.
Τελος πηγα για φαλαφελ στην Αιολου. Στο ταμειο ηταν ενας Αλβανος καινουριος και με κοιταξε υποτιμητικα καθως πλησιαζα. Τον ρωταω "Τι σαλτσες βαζετε;" Μου λεει "Σως ντοματας, σως γιαουρτιου, και σαλτσα ντοματας"
Χαχα βλακα Αλβανε!
Μετα πηγα σε ενα μαγαζι να δω παπουτσια και ξεχασα εκει τη σακουλα με τα ψωνια μου. Μετα πηγα σε αλλο μαγαζι για παπουτσια και ξαναξεχασα τη σακουλα. Εχω χαζεψει τελειως.
Τελος πηγα για φαλαφελ στην Αιολου. Στο ταμειο ηταν ενας Αλβανος καινουριος και με κοιταξε υποτιμητικα καθως πλησιαζα. Τον ρωταω "Τι σαλτσες βαζετε;" Μου λεει "Σως ντοματας, σως γιαουρτιου, και σαλτσα ντοματας"
Χαχα βλακα Αλβανε!
Νομίζω ότι είσαι προκατειλημμένος αρνητικά. Μάλλον χρειάζεται να αποσυνδέσεις κάποιες έννοιες στο μυαλό σου μεταξύ τους.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 20:37 Τωρα καταλαβα ομως.
Δηλαδή τι ρατσιστικό σχόλιο έκανε;Ορέστης 35 έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 21:02 Η πωλητρια στα pb ηταν νευρικη και οταν γυρισα πλατη εκανε ρατσιστικο σχολιο για τις ωτασπιδες μου. Μου χαλασε τη διαθεση.
Τελος πηγα για φαλαφελ στην Αιολου. Στο ταμειο ηταν ενας Αλβανος καινουριος και με κοιταξε υποτιμητικα καθως πλησιαζα. Τον ρωταω "Τι σαλτσες βαζετε;" Μου λεει "Σως ντοματας, σως γιαουρτιου, και σαλτσα ντοματας"![]()
Χαχα βλακα Αλβανε!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Κατ αρχας με ρωταει, εχετε δυο ευρω; Οχι. Εχετε ενα ευρω; Οχι. Εχω μονο 50 λεπτα αν θελετε. Ολοκληρωνεται η συναλλαγη, ερχεται μια θεια και με ψιλοεσπρωχνε οσο εβαζα τα ρεστα στο τσαντακι.Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 21:06Νομίζω ότι είσαι προκατειλημμένος αρνητικά. Μάλλον χρειάζεται να αποσυνδέσεις κάποιες έννοιες στο μυαλό σου μεταξύ τους.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 20:37 Τωρα καταλαβα ομως.
Καποιες γυναικες ειναι απο τη φυση τους πλανευτρες. Θελουν ομως να εξασκηθουν σε καποιους ακινδυνους στοχους για να ακονισουν τις ικανοτητες τους. Μπηκε η κοπελα μεσα, με εκοψε σαν καποιον ακινδυνο μπουλουκο που δεν θα την ενοχλησει, και εκανε δειλα δειλα εξασκηση στη γοητεια της. Αυτη καποτε θα διαταζει αντρες να πεσουν στο γκρεμο με ενα νευμα.Δηλαδή τι ρατσιστικό σχόλιο έκανε;Ορέστης 35 έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 21:02 Η πωλητρια στα pb ηταν νευρικη και οταν γυρισα πλατη εκανε ρατσιστικο σχολιο για τις ωτασπιδες μου. Μου χαλασε τη διαθεση.
Τελος πηγα για φαλαφελ στην Αιολου. Στο ταμειο ηταν ενας Αλβανος καινουριος και με κοιταξε υποτιμητικα καθως πλησιαζα. Τον ρωταω "Τι σαλτσες βαζετε;" Μου λεει "Σως ντοματας, σως γιαουρτιου, και σαλτσα ντοματας"![]()
Χαχα βλακα Αλβανε!
Γυρναει και της λεει μολις εφυγα ενοχλημενη, "αυτος δεν ακουει τιποτα και κουναει το κεφαλι. Μετα το καταλαβα."
Οσο για την κοπελα στο λεωφορειο δεν εγραψα κατι αρνητικο. Ειχε μαγευτικα ανοιχτοχρωμα ματια και ηταν πανεμορφη. Λογικο ειναι να θελει να δοκιμασει/εξασκησει τη μαγικη της δυναμη.
Με ενοχλησε ο παραμορφωμενος που χαμογελαγε αδιακριτα κοιταζοντας μας. Ξερω ειναι ρατσιστικο αυτο που λεω, αλλα ηταν creepy τυπος. Βαθια μεσα μου πιστευω οτι ετσι με βλεπουν οι αλλοι.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Θελεις να σε απαλλαξω από την δυστυχία σου,?
Εγώ θα σου έλεγα να χαλαρώσεις λίγο, να μη προσπαθείς να βάλεις σε καλούπια τους ανθρωπους. Ούτε φαντασίας με γυναίκες που εξασκούν την τέχνη της αποπλάνησης, ούτε για ρατσιστριες πωλητριες κτλ. Και να είναι έτσι όπως τα γράφεις άστα απλά να περνάνε από δίπλα σουΟρέστης 35 έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 21:19Κατ αρχας με ρωταει, εχετε δυο ευρω; Οχι. Εχετε ενα ευρω; Οχι. Εχω μονο 50 λεπτα αν θελετε. Ολοκληρωνεται η συναλλαγη, ερχεται μια θεια και με ψιλοεσπρωχνε οσο εβαζα τα ρεστα στο τσαντακι.Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 21:06Νομίζω ότι είσαι προκατειλημμένος αρνητικά. Μάλλον χρειάζεται να αποσυνδέσεις κάποιες έννοιες στο μυαλό σου μεταξύ τους.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 20:37 Τωρα καταλαβα ομως.
Καποιες γυναικες ειναι απο τη φυση τους πλανευτρες. Θελουν ομως να εξασκηθουν σε καποιους ακινδυνους στοχους για να ακονισουν τις ικανοτητες τους. Μπηκε η κοπελα μεσα, με εκοψε σαν καποιον ακινδυνο μπουλουκο που δεν θα την ενοχλησει, και εκανε δειλα δειλα εξασκηση στη γοητεια της. Αυτη καποτε θα διαταζει αντρες να πεσουν στο γκρεμο με ενα νευμα.Δηλαδή τι ρατσιστικό σχόλιο έκανε;Ορέστης 35 έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 21:02 Η πωλητρια στα pb ηταν νευρικη και οταν γυρισα πλατη εκανε ρατσιστικο σχολιο για τις ωτασπιδες μου. Μου χαλασε τη διαθεση.
Χαχα βλακα Αλβανε!
Γυρναει και της λεει μολις εφυγα ενοχλημενη, "αυτος δεν ακουει τιποτα και κουναει το κεφαλι. Μετα το καταλαβα."
Οσο για την κοπελα στο λεωφορειο δεν εγραψα κατι αρνητικο. Ειχε μαγευτικα ανοιχτοχρωμα ματια και ηταν πανεμορφη. Λογικο ειναι να θελει να δοκιμασει/εξασκησει τη μαγικη της δυναμη.
Με ενοχλησε ο παραμορφωμενος που χαμογελαγε αδιακριτα κοιταζοντας μας. Ξερω ειναι ρατσιστικο αυτο που λεω, αλλα ηταν creepy τυπος. Βαθια μεσα μου πιστευω οτι ετσι με βλεπουν οι αλλοι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Νοκ αουτ 1986;
Εσένα ποιος θα σε απαλλάξει από τη δική σου;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Θυσια στον θεο ηλιο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις