Μα τι να ζητήσει;
Είναι σαν να ζητούσα εγώ να πάω ΟΥΚ ή Ζ ΜΑΚ ή ΕΤΑ.
Ξέροντας εκ των προτέρων ότι δεν υπάρχει περίπτωση.
Μα τι να ζητήσει;
Αυτό ναι. Ή το άλλο με τις ναρκες. Πώς λεγόταν; Και εκεί εθελοντικά ζητούσες να πας.
Είχα ένα φίλο έτσι. Είχε τρελό βύσμα αλλά ήταν και καυλωμένος και σε τέλεια σωματική κατάσταση. Πήγε ειδικές δυνάμεις στη ΜΑΚ.
Για ΜΥΚ υπάρχει.Otto Weininger έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 11:20Μα τι να ζητήσει;
Ξέροντας εκ των προτέρων ότι δεν υπάρχει περίπτωση.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
σναιπερ εκτελεστης φραπεδων, οχι οτιναναι.
ΜΥΚ είναι τα ΟΥΚ ρε.Kauldron έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 12:41Για ΜΥΚ υπάρχει.Otto Weininger έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 11:20Μα τι να ζητήσει;
Ξέροντας εκ των προτέρων ότι δεν υπάρχει περίπτωση.![]()
Δεν έγραψα κάτι περίεργο.Ασέβαστος έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 12:47σναιπερ εκτελεστης φραπεδων, οχι οτιναναι.
αληθεια τωρα, δεν πιστευω να σοβαρομιλατε, ε;
Το ξέρω. Απλά δε λέμε ΟΥΚ, τα ΟΥΚ είναι οι ομάδες, η ΜΥΚ είναι η Μονάδα. Γνωστοί και ως βάτραχοι.Otto Weininger έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 12:48ΜΥΚ είναι τα ΟΥΚ ρε.Kauldron έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 12:41Για ΜΥΚ υπάρχει.Otto Weininger έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 11:20
Μα τι να ζητήσει;
Ξέροντας εκ των προτέρων ότι δεν υπάρχει περίπτωση.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν μπορώ να συζητήσω σοβαρά με κάποιον που δεν θέλει να διαβάσει γιατί δεν τον συμφέρει. Και σταμάτα να λες ασυναρτησίες. Τι θα πει «ας πήγαινες»; Εγώ διάλεξα πού θα πάω; Κάτσε και διάβασε τι έγραψα. Το ίδιο ευθυνόφοβοι είναι οι αξιωματικοί παντού. Και στα ΧΩΚ υπηρέτησα. Εκεί παίζει να ήταν χειρότεροι.perseus έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 09:08 Χελλι σταμάτησα να διαβαζω στο φρουραρχειο ,σας ειπα επιλογη σας ήταν να γινεται ντακοτες ,ας πηγαινες σε ταγμα πρωτης γραμμης να εβλεπες πόσο ευθυνοβοφοι ειναι ολοι.Συμπτωσις είναι που όλοι οι αλλεργικοι στον στρατό υπηρετησατε σε γραφεια?
For fuck's sake, ο στρατός δεν είναι το μαγικό τζίνι.
Φυσικά και είναι μαθηματικό βέβαιο ότι θα καταλήξει πως όλοι ήταν άχρηστοι, γιατί είναι η πραγματικότητα. Κανείς δεν μίλησε για το πόσο δύσκολα πέρασε.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 12:15 Είναι μαθηματικά βέβαιο πως οποιοδήποτε νήμα σχετικό με στρατό καταλήγει σε ιστορίες για το πόσο άχρηστοι ήταν όλοι και ποσο δύσκολα πέρασα εγω, αλλά ήμουν γαμάτος.