Ορέστης 35 έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 01:20 Επισης με κοιταγε μια ομορφη κοπελα οπως πηγαινα. Οταν την κοιταζα κι εγω γυρναγε το βλεμμα αλλου. Κοιταζα εξω απο το παραθυρο για να μην γινω παρενοχλητικος. Μετα με ξανακοιταγε. Οταν εφτασε στη σταση της και σηκωθηκε μου εριξε μια τελευταια αποφασιστικη ματια. Μπηκε στα μακντολαντς.
Δεν καταλαβαινω τιποτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
- καβουροδεινοσαυράκι
Re: Highlights της ημερας μας
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Να κλεισεις τον γενικο καλυτερα μην κανεις περναναντNaida έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:02 Έρχομαι σπίτι, το κεφάλι μου πονάει ακόμα υπερβολικά. Λέω έχω χρόνο να ετοιμαστώ ,θα πάω χαλαρά. Πάω να ανοίξω το φως του μπάνιου και καίγεται η λάμπα. Μα και βέβαια θα καιγόταν σήμερα που θέλω να βαφτώ. Φυσικά λάμπα δεν έχω λέω θα πάρω της κουζίνας, πάω να βγάλω της κουζίνας και κόβεται. Μενει μέσα το μεταλλικό. Τέλεια. Θα βγάλω του υπνοδωματίου. Την έβγαλα, την έβαλα στο μπάνιο με το δύσκολο ντουί, και έμεινα χωρίς φως σε κουζίνα και υπνοδωμάτιο. Και το σαλόνι έχει το μπλε που δεν βλέπεις τίποτα. Τώρα δεν ξέρω πως να βγάλω και το μεταλλικό της λάμπας της κουζίνας ,με πένσα ίσως; Και δεν ξέρω αν κατεβάσω το διακόπτη της κουζίνας είναι ασφαλής; Α και εννοείται έδωσα καθυστέρηση στην έξοδο με απρόβλεπτες συνέπειες.
Γι αυτό λέω οτι πάντα χρειάζεται ένας άντρας στο σπίτι, που "να πιάνουν" τα χέρια του.Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:02 Έρχομαι σπίτι, το κεφάλι μου πονάει ακόμα υπερβολικά. Λέω έχω χρόνο να ετοιμαστώ ,θα πάω χαλαρά. Πάω να ανοίξω το φως του μπάνιου και καίγεται η λάμπα. Μα και βέβαια θα καιγόταν σήμερα που θέλω να βαφτώ. Φυσικά λάμπα δεν έχω λέω θα πάρω της κουζίνας, πάω να βγάλω της κουζίνας και κόβεται. Μενει μέσα το μεταλλικό. Τέλεια. Θα βγάλω του υπνοδωματίου. Την έβγαλα, την έβαλα στο μπάνιο με το δύσκολο ντουί, και έμεινα χωρίς φως σε κουζίνα και υπνοδωμάτιο. Και το σαλόνι έχει το μπλε που δεν βλέπεις τίποτα. Τώρα δεν ξέρω πως να βγάλω και το μεταλλικό της λάμπας της κουζίνας ,με πένσα ίσως; Και δεν ξέρω αν κατεβάσω το διακόπτη της κουζίνας είναι ασφαλής; Α και εννοείται έδωσα καθυστέρηση στην έξοδο με απρόβλεπτες συνέπειες.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Φυσικα η γκαντεμια συνεχίστηκε. Μου κόπηκε ένα φιογκακι που συγκρατούσε το ύφασμα της μπλουζας και έκανε ωραίο ντεκολτέ η μπλούζα με αποτέλεσμα να απελευθερωθεί το ύφασμα και να σκεπάζει το ντεκολτέ, συν από τον πονοκεφαλο με ειχε πιάσει ναυτία συν από τη μάσκαρα με έπιασε φαγούρα στα μάτια αυτή που χρησιμοποιώ πάντα αλλά χθες αποφάσισαν τα μάτια μου ότι δεν μας κάνει πλέον. Έτσι απλά και υπέροχα πέρασε και το χθεσινό βράδυ.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 03:29τύπισσα τον γενικό να κλείσειςNaida έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:02 Έρχομαι σπίτι, το κεφάλι μου πονάει ακόμα υπερβολικά. Λέω έχω χρόνο να ετοιμαστώ ,θα πάω χαλαρά. Πάω να ανοίξω το φως του μπάνιου και καίγεται η λάμπα. Μα και βέβαια θα καιγόταν σήμερα που θέλω να βαφτώ. Φυσικά λάμπα δεν έχω λέω θα πάρω της κουζίνας, πάω να βγάλω της κουζίνας και κόβεται. Μενει μέσα το μεταλλικό. Τέλεια. Θα βγάλω του υπνοδωματίου. Την έβγαλα, την έβαλα στο μπάνιο με το δύσκολο ντουί, και έμεινα χωρίς φως σε κουζίνα και υπνοδωμάτιο. Και το σαλόνι έχει το μπλε που δεν βλέπεις τίποτα. Τώρα δεν ξέρω πως να βγάλω και το μεταλλικό της λάμπας της κουζίνας ,με πένσα ίσως; Και δεν ξέρω αν κατεβάσω το διακόπτη της κουζίνας είναι ασφαλής; Α και εννοείται έδωσα καθυστέρηση στην έξοδο με απρόβλεπτες συνέπειες.
το μπλε φως το θυμάμαι από τότε που κοιτούσα από την απέναντι ταράτσα λολ
κάποιος σε έχει γκαντεμιάσει πάντως![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 25 Ιούλ 2019, 10:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατί αν ήταν ο άνδρας δε θα καιγόταν οι λάμπες;aLiCat έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 10:04Γι αυτό λέω οτι πάντα χρειάζεται ένας άντρας στο σπίτι, που "να πιάνουν" τα χέρια του.Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:02 Έρχομαι σπίτι, το κεφάλι μου πονάει ακόμα υπερβολικά. Λέω έχω χρόνο να ετοιμαστώ ,θα πάω χαλαρά. Πάω να ανοίξω το φως του μπάνιου και καίγεται η λάμπα. Μα και βέβαια θα καιγόταν σήμερα που θέλω να βαφτώ. Φυσικά λάμπα δεν έχω λέω θα πάρω της κουζίνας, πάω να βγάλω της κουζίνας και κόβεται. Μενει μέσα το μεταλλικό. Τέλεια. Θα βγάλω του υπνοδωματίου. Την έβγαλα, την έβαλα στο μπάνιο με το δύσκολο ντουί, και έμεινα χωρίς φως σε κουζίνα και υπνοδωμάτιο. Και το σαλόνι έχει το μπλε που δεν βλέπεις τίποτα. Τώρα δεν ξέρω πως να βγάλω και το μεταλλικό της λάμπας της κουζίνας ,με πένσα ίσως; Και δεν ξέρω αν κατεβάσω το διακόπτη της κουζίνας είναι ασφαλής; Α και εννοείται έδωσα καθυστέρηση στην έξοδο με απρόβλεπτες συνέπειες.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ασφαλώς και θα καίγονταν, αλλά θα τις άλλαζε.. ασφαλώς.Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 10:40Γιατί αν ήταν ο άνδρας δε θα καιγόταν οι λάμπες;aLiCat έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 10:04Γι αυτό λέω οτι πάντα χρειάζεται ένας άντρας στο σπίτι, που "να πιάνουν" τα χέρια του.Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:02 Έρχομαι σπίτι, το κεφάλι μου πονάει ακόμα υπερβολικά. Λέω έχω χρόνο να ετοιμαστώ ,θα πάω χαλαρά. Πάω να ανοίξω το φως του μπάνιου και καίγεται η λάμπα. Μα και βέβαια θα καιγόταν σήμερα που θέλω να βαφτώ. Φυσικά λάμπα δεν έχω λέω θα πάρω της κουζίνας, πάω να βγάλω της κουζίνας και κόβεται. Μενει μέσα το μεταλλικό. Τέλεια. Θα βγάλω του υπνοδωματίου. Την έβγαλα, την έβαλα στο μπάνιο με το δύσκολο ντουί, και έμεινα χωρίς φως σε κουζίνα και υπνοδωμάτιο. Και το σαλόνι έχει το μπλε που δεν βλέπεις τίποτα. Τώρα δεν ξέρω πως να βγάλω και το μεταλλικό της λάμπας της κουζίνας ,με πένσα ίσως; Και δεν ξέρω αν κατεβάσω το διακόπτη της κουζίνας είναι ασφαλής; Α και εννοείται έδωσα καθυστέρηση στην έξοδο με απρόβλεπτες συνέπειες.![]()
![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Αυτό θα κάνω αλλά το πρόβλημα μου είναι το εξής, την ώρα που γυρνάω δεν έχει καλό φωτισμό οπότε χρειάζομαι φακό; Μάλλον. Δεν έχω. Αλλά έχει το κινητό. Αλλά πώς θα το κρατάω και να φέγγει εκεί; Να βάλω ένα λαστιχακι για τα μαλλιά στο χέρι και να το περάσω εκεί. Αλλά άμα κουναω το χέρι θα κουνιέται το φως. Επίσης σκέφτηκα με ένα κατσαβιδακι να το στραβώσω λίγο και να το πιάσω με πενσακι. Αλλά μου είπαν καλυτερα να το το κάνω αρνητικα ανοίγοντας την πένσα να φρακαρει και να το ξεβιδωσω έτσι μην χαλάσω τις βόλτες.perseus έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 09:39Να κλεισεις τον γενικο καλυτερα μην κανεις περναναντNaida έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:02 Έρχομαι σπίτι, το κεφάλι μου πονάει ακόμα υπερβολικά. Λέω έχω χρόνο να ετοιμαστώ ,θα πάω χαλαρά. Πάω να ανοίξω το φως του μπάνιου και καίγεται η λάμπα. Μα και βέβαια θα καιγόταν σήμερα που θέλω να βαφτώ. Φυσικά λάμπα δεν έχω λέω θα πάρω της κουζίνας, πάω να βγάλω της κουζίνας και κόβεται. Μενει μέσα το μεταλλικό. Τέλεια. Θα βγάλω του υπνοδωματίου. Την έβγαλα, την έβαλα στο μπάνιο με το δύσκολο ντουί, και έμεινα χωρίς φως σε κουζίνα και υπνοδωμάτιο. Και το σαλόνι έχει το μπλε που δεν βλέπεις τίποτα. Τώρα δεν ξέρω πως να βγάλω και το μεταλλικό της λάμπας της κουζίνας ,με πένσα ίσως; Και δεν ξέρω αν κατεβάσω το διακόπτη της κουζίνας είναι ασφαλής; Α και εννοείται έδωσα καθυστέρηση στην έξοδο με απρόβλεπτες συνέπειες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και τώρα που δεν υπάρχει άνδρας στο σπίτι, τι πιστεύεις θα γίνει;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να πεις στη μαμά σου να σε ξεματιάσει Νάϊδα.Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 10:47Αυτό θα κάνω αλλά το πρόβλημα μου είναι το εξής, την ώρα που γυρνάω δεν έχει καλό φωτισμό οπότε χρειάζομαι φακό; Μάλλον. Δεν έχω. Αλλά έχει το κινητό. Αλλά πώς θα το κρατάω και να φέγγει εκεί; Να βάλω ένα λαστιχακι για τα μαλλιά στο χέρι και να το περάσω εκεί. Αλλά άμα κουναω το χέρι θα κουνιέται το φως. Επίσης σκέφτηκα με ένα κατσαβιδακι να το στραβώσω λίγο και να το πιάσω με πενσακι. Αλλά μου είπαν καλυτερα να το το κάνω αρνητικα ανοίγοντας την πένσα να φρακαρει και να το ξεβιδωσω έτσι μην χαλάσω τις βόλτες.perseus έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 09:39Να κλεισεις τον γενικο καλυτερα μην κανεις περναναντNaida έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:02 Έρχομαι σπίτι, το κεφάλι μου πονάει ακόμα υπερβολικά. Λέω έχω χρόνο να ετοιμαστώ ,θα πάω χαλαρά. Πάω να ανοίξω το φως του μπάνιου και καίγεται η λάμπα. Μα και βέβαια θα καιγόταν σήμερα που θέλω να βαφτώ. Φυσικά λάμπα δεν έχω λέω θα πάρω της κουζίνας, πάω να βγάλω της κουζίνας και κόβεται. Μενει μέσα το μεταλλικό. Τέλεια. Θα βγάλω του υπνοδωματίου. Την έβγαλα, την έβαλα στο μπάνιο με το δύσκολο ντουί, και έμεινα χωρίς φως σε κουζίνα και υπνοδωμάτιο. Και το σαλόνι έχει το μπλε που δεν βλέπεις τίποτα. Τώρα δεν ξέρω πως να βγάλω και το μεταλλικό της λάμπας της κουζίνας ,με πένσα ίσως; Και δεν ξέρω αν κατεβάσω το διακόπτη της κουζίνας είναι ασφαλής; Α και εννοείται έδωσα καθυστέρηση στην έξοδο με απρόβλεπτες συνέπειες.
Το κινητό μπορείς να το πιάσεις με μια κορδέλα στο μέτωπό σου για να φωτίζει όταν βγάλεις το κομμάτι της λάμπας.
Και φυσικά πρέπει να κλείσεις τον γενικό...
Yippie Kay Yay
Αργά αλλά σταθερά μαθαίνουμε .. Κι όταν -με το καλό- έρθει ο άνδρας ο σωστός..ξεμαθαίνουμε.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
ναι ναι, η γκαντεμιά φταίει, πάει η λάμπα, την αποκεφάλισες. Και γιατί δεν είχες άλλη, δεν είχες πει θα πάρεις;
τεσπα, μερικές φορές νομίζω οτι είμαστε απο άλλον πλανήτη με αυτά που διαβάζω. Πάρε 4-5 κοματάκια χαρτί υγείας, κάνε τα μπαλάκι και βάλτα μέσα στο κενό, πίεσε τα να εφαρμόσουν, ξέρεις. Μετά με το μεγάλο σου δάκτυλο ή ένα κατσαβίδι ή κάτι ξεβίδωσε το, δεν θα κοπείς. Κλείσε το ρεύμα πριν.
Μην προσπαθήσεις με πένσες κλπ, εκτός αν καταλαβαίνεις την διαφορά στην κίνηση που πρέπει να κάνεις όταν ασκείς δύναμη στην περίμετρο.
τεσπα, μερικές φορές νομίζω οτι είμαστε απο άλλον πλανήτη με αυτά που διαβάζω. Πάρε 4-5 κοματάκια χαρτί υγείας, κάνε τα μπαλάκι και βάλτα μέσα στο κενό, πίεσε τα να εφαρμόσουν, ξέρεις. Μετά με το μεγάλο σου δάκτυλο ή ένα κατσαβίδι ή κάτι ξεβίδωσε το, δεν θα κοπείς. Κλείσε το ρεύμα πριν.
Μην προσπαθήσεις με πένσες κλπ, εκτός αν καταλαβαίνεις την διαφορά στην κίνηση που πρέπει να κάνεις όταν ασκείς δύναμη στην περίμετρο.
-
Ορέστης 35
Δεν ξερω αν επαρκει αυτο.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 03:23Το μπουλούκος δεν είναι ασχημη λεξη ρε συ Ορέστη.Ορέστης 35 έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 01:25Ειμαι σα μπουλουκος. Τι μου λιμπιστηκε; Αυτη ηταν κατω απο 25.Pedro έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 01:24
Μη λεκτικη επικοινωνια λεγεται.
Ειναι σαν να σου ελεγε : ελα,»παρε με απο πισω» και κερασε με ενα παγωτο (μεκφλερι με γευση σοκολα) ,υστερα μπορει να συνεχισω να γλυφω κατι αλλο,παρα το παγωτο...
Αν ενας άνδρας εχει μαγουλα αλλά θελουμε να τονίσουμε την γλύκα του λέμε ''είναι μπουλούκος''.
Προτέρημα είναι.
Λες να έχω μάτι;Airman68 έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 10:59Να πεις στη μαμά σου να σε ξεματιάσει Νάϊδα.Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 10:47Αυτό θα κάνω αλλά το πρόβλημα μου είναι το εξής, την ώρα που γυρνάω δεν έχει καλό φωτισμό οπότε χρειάζομαι φακό; Μάλλον. Δεν έχω. Αλλά έχει το κινητό. Αλλά πώς θα το κρατάω και να φέγγει εκεί; Να βάλω ένα λαστιχακι για τα μαλλιά στο χέρι και να το περάσω εκεί. Αλλά άμα κουναω το χέρι θα κουνιέται το φως. Επίσης σκέφτηκα με ένα κατσαβιδακι να το στραβώσω λίγο και να το πιάσω με πενσακι. Αλλά μου είπαν καλυτερα να το το κάνω αρνητικα ανοίγοντας την πένσα να φρακαρει και να το ξεβιδωσω έτσι μην χαλάσω τις βόλτες.
Το κινητό μπορείς να το πιάσεις με μια κορδέλα στο μέτωπό σου για να φωτίζει όταν βγάλεις το κομμάτι της λάμπας.
Και φυσικά πρέπει να κλείσεις τον γενικό...
Άμα είναι ο άνδρας ο σωστός θα κάνουμε την παραχωρήση να μας αλλάζει λαμπεςaLiCat έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 11:04Αργά αλλά σταθερά μαθαίνουμε .. Κι όταν -με το καλό- έρθει ο άνδρας ο σωστός..ξεμαθαίνουμε.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο άνδρας ο σωστός θα σας αλλάξει τα φώταNaida έγραψε: 25 Ιούλ 2019, 11:39
Άμα είναι ο άνδρας ο σωστός θα κάνουμε την παραχωρήση να μας αλλάζει λαμπες![]()
Yippie Kay Yay
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-