Feindflug έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 21:39Σε όποιον δεν αρέσει, υπάρχουν 100 τρόποι να μην πας πλέον. Αλλά οι τύποι που δεν έχουν τα κότσια να το κάνουν, κατηγορούν τον στρατό ότι δεν εκπαίδευσε τον μαλθακό τους κώλο σαν του Ράμπο και δεν τους άρεσε η επαρχιώτικη προφορά ενός αρχιλοχία.Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 21:21Δεν είναι και κανένα μυστικό. Αυτό είναι ο στρατός και σ' όποιον αρέσει. Σ' όποιον δεν αρέσει...α, ναι, πάει έτσι κι αλλιώς. Ουπς.Feindflug έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 21:05
![]()
Και το καλύτερο είναι ότι τέτοιες απόψεις έχουν κάτι τύποι που η σωματική τους δραστηριότητα κάθε μέρα, είναι να πάνε ως την τουαλέτα του γραφείου να χέσουν.
Κάνετε ένα κόπο και διαβάστε το παρακάτω. Θα σας λυθούν κάποιες απορίες
https://defensegr.wordpress.com/2015/04 ... ebati-mas/
Το επόμενο πρωί, σηκώνονται στην ώρα τους να μην αργήσουν στην δουλειά, ξυρίζονται και φοράνε καθαρά ρούχα για να μην τους κάνει παρατήρηση το αφεντικό και μετά πλένουν και τα πιάτα για να μην γκρινιάζει η γυναίκα τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αύξηση της θητείας κατά τρεις μήνες στον Στρατό Ξηράς
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αύξηση της θητείας κατά τρεις μήνες στον Στρατό Ξηράς
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Dwarven Blacksmith
Καλά
Καλα κρασια τυπε.
Σε παρακαλώ, λίγα τα λόγια σου για τον Σατανικό. Το νήμα του, "χέσιμο στο γραφείο" (με κεφαλαία, όπως κάνει πάντα αυτός) ήταν το μεγαλύτερο του πνευματικό δημιούργημα.τέτοιες απόψεις έχουν κάτι τύποι που η σωματική τους δραστηριότητα κάθε μέρα, είναι να πάνε ως την τουαλέτα του γραφείου να χέσουν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αυτό σκέφτομαι εδώ και αρκετές σελίδες. Εδώ λίγο τρέξιμο με τα όπλα ψηλά ζητούσαν να κάνεις και οι περισσότεροι διαμαρτύρονταν.Αγις έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 20:39 Απ οσους ισχυριζονται οτι θελουν εκπαιδευση- οπως αυτοι πιστευουν οτι πρεπει να γινεται (και δεν τρολλαρουν) - η μεγαλη πλειοψηφια θα το μετανιωνε σε ωρες και θα παρακαλουσε για γοπινγκ - σκοπια και κρουαζιερα με το love boat .
Ωστόσο υπήρχε τρελή σπατάλη χρόνου στον στρατό.
Όσα ποστ κι αν μου κόψετε ,και με Α7-Η έχω πετάξει...
- Highlander
Αύξηση στρατιωτικής θητείας: Τι απαντά στο One Channel ο Ν. Παναγιωτόπουλος
Εισηγήσεις για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας έχουν κάνει οι Αρχηγοί των τριών όπλων, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή One Direct ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν εισηγήσεις αλλά δεν υπάρχει καμία απόφαση καθώς είναι θέμα που πρέπει να εξεταστεί λεπτομερώς το επόμενο διάστημα. «Αυτή την ώρα δεν τίθεται θέμα αύξησης της στρατιωτικής θητείας, ωστόσο υπάρχει μια εσωτερική συζήτηση στο υπουργείο που εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα» είπε, τονίζοντας πως «αν δεν έχω εγώ ως πολιτική ηγεσία μια συγκεκριμένη πρόταση, δεν μπορώ να σχεδιάζω και πολύ περισσότερο να εξαγγέλλω κάτι». Όπως ο ίδιος ανέφερε, αναμένει τις εισηγήσεις της στρατιωτικής ηγεσίας και στη συνέχεια θα λάβει τις αποφάσεις του.
https://www.tanea.gr/2019/07/23/greece/ ... otopoulos/
Εισηγήσεις για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας έχουν κάνει οι Αρχηγοί των τριών όπλων, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή One Direct ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν εισηγήσεις αλλά δεν υπάρχει καμία απόφαση καθώς είναι θέμα που πρέπει να εξεταστεί λεπτομερώς το επόμενο διάστημα. «Αυτή την ώρα δεν τίθεται θέμα αύξησης της στρατιωτικής θητείας, ωστόσο υπάρχει μια εσωτερική συζήτηση στο υπουργείο που εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα» είπε, τονίζοντας πως «αν δεν έχω εγώ ως πολιτική ηγεσία μια συγκεκριμένη πρόταση, δεν μπορώ να σχεδιάζω και πολύ περισσότερο να εξαγγέλλω κάτι». Όπως ο ίδιος ανέφερε, αναμένει τις εισηγήσεις της στρατιωτικής ηγεσίας και στη συνέχεια θα λάβει τις αποφάσεις του.
https://www.tanea.gr/2019/07/23/greece/ ... otopoulos/
- Highlander
Ο Παναγιωτόπουλος πάντως ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας και το 2012, όταν και είχε απορριφθεί τελικά η πρόταση για αύξηση της στρατιωτικής θητείας.
31/07/12 16:56
Παναγιωτόπουλος: Δε θα φορτώσουμε τους νέους με τρεις μήνες επιπλέον
http://www.thestival.gr/society/item/45 ... s-epipleon
31/07/12 16:56
Παναγιωτόπουλος: Δε θα φορτώσουμε τους νέους με τρεις μήνες επιπλέον
http://www.thestival.gr/society/item/45 ... s-epipleon
- hellegennes
Την είδα από κοντά. Δεν υπάρχει πιο δυσλειτουργικός τομέας του δημοσίου, πιο αργόμισθοι υπάλληλοι, πιο ανεύθυνοι, πιο τεμπελχανάδες και πιο άχρηστοι. Καμμία ειδίκευση, καμμιά γνώση, καμμιά κριτική ικανότητα, καμμιά διάθεση για δουλειά.perseus έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 13:21Θα μπορουσες να γινεις δοκιμος να δεις απο κοντα την διοίκησηhellegennes έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 12:30Δεν το ήξερα ότι ο ΕΣ σού δίνει επιλογή τι πόστο θα πάρεις. Κρίμα που δεν το ήξερα τότε, γιατί δεν θα διάλεγα να είμαι απολύτως μόνος μου για δύο μήνες σε ένα φρουραρχείο που προβλέπεται να έχει δύο αξιωματικούς και δύο φαντάρους. Θα μπορούσες να το πεις και πόστο ευθύνης, γιατί όλες οι ευθύνες του φρουραρχείου βάραιναν αποκλειστικά εμένα, αλλά θα το έλεγα περισσότερο μνημείο ανευθυνότητας, γιατί δεν είναι καν δουλειές που προβλέπεται να κάνει φαντάρος.perseus έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 08:56 Μπραβο το πετυχες , απορώ οταν ηρθε η ωρα να υπηρετησετε πως και δεν διαλέξατε κανενα ποστο ευθυνης ?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τα προσόντα για να είμαι μέρος της διοίκησης του ΕΛ. Δεν είμαι ούτε ευθυνόφοβος ούτε τεμπελχανάς ούτε άχρηστο σκουπίδι.
Πανεπιστήμιο πήγα μετά τον στρατό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τι καλά που με ξέρεις.
Απολύθηκα το 2004. Μόνιμη απόλυση πήρα το 2006. Δεν ξέρω τι σε έπιασε. Ίσως αισθάνεσαι αδικημένος που δεν έχεις λάβει λευκό φύλλο ποτέ.Αγις έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 14:03 Ειναι ομως ειδικη περιπτωση - απολυθηκε το 2006 και ειναι βεβαιος οτι ηταν μονιμη απόλυση .![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Πάντως είσαι υπερβολικός.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ο αγις εχει υπηρετησει την μαμα παρτιδα ή οχι; Η τον ποναει που πηρε πρασινο;
- Otto Weininger
Όλοι εχουμε πράσινο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση