τυπε γιατι καθυστερησες ετσι; ελπιζω να εχεις ρεφαρει με αριθμο παγωτων
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
- καβουροδεινοσαυράκι
Re: Highlights της ημερας μας
-
Ορέστης 35
Δεν ξερω, σκεφτομουν την ταλαιπωρια και ποσο χαλια ειναι οι πυκνες ξαπλωστρες και ο κοσμος που μαζευεται. Οι πιο καλες παραλιες ειναι μακρια με τη συγκοινωνια.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 03:23τυπε γιατι καθυστερησες ετσι; ελπιζω να εχεις ρεφαρει με αριθμο παγωτων
- καβουροδεινοσαυράκι
Ορέστης 35 έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 03:28Δεν ξερω, σκεφτομουν την ταλαιπωρια και ποσο χαλια ειναι οι πυκνες ξαπλωστρες και ο κοσμος που μαζευεται. Οι πιο καλες παραλιες ειναι μακρια με τη συγκοινωνια.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 03:23τυπε γιατι καθυστερησες ετσι; ελπιζω να εχεις ρεφαρει με αριθμο παγωτων
ξέχασες να αλλάξεις λογαριασμό;

Λίγο δουλειά, λίγο ότι δεν γουστάρω να τρώω 2 ώρες στο αυτοκίνητο για μια απόσταση 45 λεπτών, μιας ώρας για να ψάχνω ξαπλώστρα με τα κυάλια ή να την έχω κλείσει πριν...καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 03:23τυπε γιατι καθυστερησες ετσι; ελπιζω να εχεις ρεφαρει με αριθμο παγωτων
Κομμένα και τα παγωτά, τύπε. Έφαγα 3-4 ως τώρα, αλλά με πειράζουν και τα αποφεύγω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Feindflug την 24 Ιούλ 2019, 06:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τύπε, γιατί απαντάς για πάρτη μου;Ορέστης 35 έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 03:28Δεν ξερω, σκεφτομουν την ταλαιπωρια και ποσο χαλια ειναι οι πυκνες ξαπλωστρες και ο κοσμος που μαζευεται. Οι πιο καλες παραλιες ειναι μακρια με τη συγκοινωνια.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 03:23τυπε γιατι καθυστερησες ετσι; ελπιζω να εχεις ρεφαρει με αριθμο παγωτων
Dein Herz, meine Gier
- καβουροδεινοσαυράκι
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑFeindflug έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 06:53Τύπε, γιατί απαντάς για πάρτη μου;Ορέστης 35 έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 03:28Δεν ξερω, σκεφτομουν την ταλαιπωρια και ποσο χαλια ειναι οι πυκνες ξαπλωστρες και ο κοσμος που μαζευεται. Οι πιο καλες παραλιες ειναι μακρια με τη συγκοινωνια.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 03:23
καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 01:44Juno έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 11:10 Υπέρθεος Ιταλός στην παραδίπλα ξαπλώστρα, μόνος του και εγώ είμαι με το μισό σόι εδώ.
Διάβασα όλα τα τόπικ με βερμούτ και κρασάκι
Πάνω στο ρυθμό τραγουδάνε Μπουμπούκοι και φαν του Πολάκη
Με τον Γιάννη Γιαννόπουλο, τον Αρίστο με το ένστικτο-διαμάντι
Κλαίω, υποφέρω, μαέστρο, αβάντι
Τζούνο!
Μπήκα στο Περί Ανέμων να πάρω μία τζούρα
Βλέπω δεξιά και με το faceapp του Ερμή την βρίσκω
Είμαι στο αποθετήριο υπογραφών και καταθέτω να φύγει
Έχω πυρετό και με πιάνουνε ρίγη
Τζούνο!
-Αν δεν απατώμαι, μάλλον είσαι τέταρτο καλοκαίρι εδώ
Βλέπω και γυαλάκι μαύρο πολυτελείας
Όπως ξέρεις με τον Νίρο έγινε μεγάλη βεντέτα
Κάθε τσακωμός και η ίδια κασσέτα
Τζούνο!
Πήγα με την Τζούνο για να δούμε τ' αρχαία
Ένας Ιταλός που βουτούσε τυχαία
«Τζούνο», της μιλάει και της κλείνει το μάτι
Ήτανε ο ίδιος ο Τζιάννι Μοράντι
Τζούνο!
Έρχεται η Τζούνο και μου λέει: «Ηλία,
είμαι καλεσμένη πάω στην Ιταλία»
Πάω σ' ένα μπαρ, πίνω μια φιάλη
Βρήκαμε την Τζούνο και την χάσαμε πάλι
Τελικά είναι μικρός ..... ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ!
Ήταν με όλη την οικογένεια και άλλα δύο σκύλια, σύνολο τρία. Πολύ τους συμπάθησα γι'αυτό.
Naida στα ελληνικά λέγεται στάσου μύγδαλα.
Ορέστης 35, ναι σιγά μην έγραφα εδώ μέσα αν σκόπευα να κάνω κάτι. Με ξέρεις να βγάζω στη φόρα τι κάνω;
Σόι εννοούσα όλα τα ξαδέλφια και τα ανίψια εδώ, που θα άρχιζαν το μπίρι-μπίρι. Ειδικά τα ανίψια που είναι πιτσιρίκια και μιλάνε την χειρότερη στιγμή. Η πιο μικρή και μόνον που θα μιλούσαμε, θα ερχόταν να πει θα παντρευτείτε; Το έχει κάνει.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 04:13Ορέστης 35 έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 03:28Δεν ξερω, σκεφτομουν την ταλαιπωρια και ποσο χαλια ειναι οι πυκνες ξαπλωστρες και ο κοσμος που μαζευεται. Οι πιο καλες παραλιες ειναι μακρια με τη συγκοινωνια.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 03:23
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ξέχασες να αλλάξεις λογαριασμό;
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ορέστης 35
Γιατι καπνιζαν χασισι οι γειτονες και εμπαινε ο καπνος στο δωματιο μου.Feindflug έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 06:53Τύπε, γιατί απαντάς για πάρτη μου;Ορέστης 35 έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 03:28Δεν ξερω, σκεφτομουν την ταλαιπωρια και ποσο χαλια ειναι οι πυκνες ξαπλωστρες και ο κοσμος που μαζευεται. Οι πιο καλες παραλιες ειναι μακρια με τη συγκοινωνια.καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 03:23
-
Ορέστης 35
Juno έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 09:03καβουροδεινοσαυράκι έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 01:44Juno έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 11:10 Υπέρθεος Ιταλός στην παραδίπλα ξαπλώστρα, μόνος του και εγώ είμαι με το μισό σόι εδώ.
Διάβασα όλα τα τόπικ με βερμούτ και κρασάκι
Πάνω στο ρυθμό τραγουδάνε Μπουμπούκοι και φαν του Πολάκη
Με τον Γιάννη Γιαννόπουλο, τον Αρίστο με το ένστικτο-διαμάντι
Κλαίω, υποφέρω, μαέστρο, αβάντι
Τζούνο!
Μπήκα στο Περί Ανέμων να πάρω μία τζούρα
Βλέπω δεξιά και με το faceapp του Ερμή την βρίσκω
Είμαι στο αποθετήριο υπογραφών και καταθέτω να φύγει
Έχω πυρετό και με πιάνουνε ρίγη
Τζούνο!
-Αν δεν απατώμαι, μάλλον είσαι τέταρτο καλοκαίρι εδώ
Βλέπω και γυαλάκι μαύρο πολυτελείας
Όπως ξέρεις με τον Νίρο έγινε μεγάλη βεντέτα
Κάθε τσακωμός και η ίδια κασσέτα
Τζούνο!
Πήγα με την Τζούνο για να δούμε τ' αρχαία
Ένας Ιταλός που βουτούσε τυχαία
«Τζούνο», της μιλάει και της κλείνει το μάτι
Ήτανε ο ίδιος ο Τζιάννι Μοράντι
Τζούνο!
Έρχεται η Τζούνο και μου λέει: «Ηλία,
είμαι καλεσμένη πάω στην Ιταλία»
Πάω σ' ένα μπαρ, πίνω μια φιάλη
Βρήκαμε την Τζούνο και την χάσαμε πάλι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ήταν με όλη την οικογένεια και άλλα δύο σκύλια, σύνολο τρία. Πολύ τους συμπάθησα γι'αυτό.
Naida στα ελληνικά λέγεται στάσου μύγδαλα.![]()
Ορέστης 35, ναι σιγά μην έγραφα εδώ μέσα αν σκόπευα να κάνω κάτι. Με ξέρεις να βγάζω στη φόρα τι κάνω;
Σόι εννοούσα όλα τα ξαδέλφια και τα ανίψια εδώ, που θα άρχιζαν το μπίρι-μπίρι. Ειδικά τα ανίψια που είναι πιτσιρίκια και μιλάνε την χειρότερη στιγμή. Η πιο μικρή και μόνον που θα μιλούσαμε, θα ερχόταν να πει θα παντρευτείτε; Το έχει κάνει.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ορέστης 35 έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 10:46Γιατι καπνιζαν χασισι οι γειτονες και εμπαινε ο καπνος στο δωματιο μου.Feindflug έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 06:53Τύπε, γιατί απαντάς για πάρτη μου;Ορέστης 35 έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 03:28
Δεν ξερω, σκεφτομουν την ταλαιπωρια και ποσο χαλια ειναι οι πυκνες ξαπλωστρες και ο κοσμος που μαζευεται. Οι πιο καλες παραλιες ειναι μακρια με τη συγκοινωνια.![]()
-
Ορέστης 35
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 10:48Ορέστης 35 έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 10:46Γιατι καπνιζαν χασισι οι γειτονες και εμπαινε ο καπνος στο δωματιο μου.![]()
![]()
![]()
![]()
Έριξε η μικρή το κινητό και σκάλωσε ανάμεσα στο καλοριφέρ και τον τοίχο.
Έφαγα 2 ώρες μέχρι να το ψαρέψω (γμτ φελέκι μου)...
Έφαγα 2 ώρες μέχρι να το ψαρέψω (γμτ φελέκι μου)...
Yippie Kay Yay
Πόσο μικρός δηλαδη;Juno έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 09:03 [
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Naida στα ελληνικά λέγεται στάσου μύγδαλα.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Και τι ηθελες να μεινει το χασις και να μπουν οι γειτονες σπιτι σου?Ορέστης 35 έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 10:50Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 10:48Ορέστης 35 έγραψε: 24 Ιούλ 2019, 10:46
Γιατι καπνιζαν χασισι οι γειτονες και εμπαινε ο καπνος στο δωματιο μου.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 841 Προβολές