Ενδεχόμενο 1: Είναι η ίδια γυναίκα με διαφορετικό φωτισμό.
Ενδεχόμενο 2: Είναι διαφορετικές γυναίκες κι ο Μπουσέμας παίζει με τον χωροχρόνο στην εκστρατεία του πολεμιστή
Ενδεχόμενο 3: Θα ήτανε πολύ βαρετό (ή πολύ οφθαλμοφανείς οι προθέσεις του σχεδιαστή) αν ήταν ολόιδιοι και άνδρας και γυναίκα οπότε έκανε μόνο την πρώτη και την τελευταία ίδια που τραβάνε την προσοχή και τις άλλες τις έκανε ξανθιές
Ενδεχόμενο 4: Λέω μαλακίες
Δεν θέλω ιδιαίτερα να σε προσβάλω, αλλά νομίζω το 4. Βλέπεις σε ένα καρέ πολύ περισσότερα πράγματα από ό,τι υπάρχουν, γιατί θέλεις να το δεις σαν ψαγμένο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ενδεχόμενο 1: Είναι η ίδια γυναίκα με διαφορετικό φωτισμό.
Ενδεχόμενο 2: Είναι διαφορετικές γυναίκες κι ο Μπουσέμας παίζει με τον χωροχρόνο στην εκστρατεία του πολεμιστή
Ενδεχόμενο 3: Θα ήτανε πολύ βαρετό (ή πολύ οφθαλμοφανείς οι προθέσεις του σχεδιαστή) αν ήταν ολόιδιοι και άνδρας και γυναίκα οπότε έκανε μόνο την πρώτη και την τελευταία ίδια που τραβάνε την προσοχή και τις άλλες τις έκανε ξανθιές
Ενδεχόμενο 4: Λέω μαλακίες
Διάλεξε και πάρε.
Εγώ συμφωνώ με την ανάλυση σου, πάντως ρε συ για το θέμα του βιασμού, μην βγάζουμε απ'τη μύγα ξυγκι τώρα, ιστορία με βαρβάρους είναι, το ρεαλιστικο είναι να έχει βιασμούς, μην μπούμε πάλι σε λογικές λογοκρισίας (ελπίζω), άλλωστε είπες ότι απευθύνεται σε ενηλίκους οπότε κομπλέ (άσχετα αν το παίρναμε οι περισσότεροι το Κόναν από 5 χρόνων, νταξει δεν πάθαμε τίποτα πάντως )
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς