!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δικαιουνται οι ιεχωβαδες του Περισσου να μιλανε?
Re: Δικαιουνται οι ιεχωβαδες του Περισσου να μιλανε?
Ο όρος Γιαχωβάς, είναι από τους πιο πετυχημένους που έχουν επινοηθή για τους Κουκουέδες. Αν και στις τάξεις του ΚΚΕ, ομολογώ πως ο Πανούσης που το πρωτοείπε είχε ρέντα.
Ordem e Progresso.
- Northern Spirit
Κομμουνια...

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Νομίζω ότι μπορεί να κλειδωθεί το νήμα τώρα.Chainis έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 14:30 Οι κομουνιστές (όχι μόνο του ΚΚΕ) προπαγανδίζουν, υποστηρίζουν, προωθούν, προβάλουν οτιδήποτε θεωρούν ότι μπορεί να κάνει ζημιά στο αστικό κράτος, στην κυρίαρχη ιδεολογία, στην κρατούσα οικονομία.
Θεωρούν επαναστατικό τους καθήκον να λειτουργούν επάνω σε αυτή την βάση.
Η αλήθεια και το ψέμα δεν έχουν καμία θέση σε αυτό, ότι εξυπηρετεί κατά την γνώμη τους το αδυνάτισμα του συστήματος είναι αποδεκτό και επιβάλλεται.
Τους εξυπηρετεί η φτωχοποίηση του κόσμου γι αυτό όπου έχουν τον συνδικαλιστικό έλεγχο σε επιχειρήσεις ωθούν της διεκδικήσεις μέχρι αυτές να κλείσουν, τους εξυπηρετεί η αδράνεια και σαπίλα του κράτους γιατί θα κάνει τους πολίτες να αγανακτήσουν, τους εξυπηρετεί ο αδύναμος στρατός, τα μη ελεγχόμενα σύνορα, η εισροή λαθρομεταναστών.
Φαντάζονται ότι τέτοιες εξελίξεις θα οδηγήσουν σε επαναστατικές καταστάσεις και σ' αυτές οι κομουνιστές θα είναι η πρωτοπορία, μέχρι εκεί τους κόβει γιατί λειτουργούν με τα στάνταρ του 1917.
Τελικά είναι απλώς απομεινάρι του παρελθόντος και προσθέτουν απλώς μια γραφική πινελιά στην πολιτική μας ζωή.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Προτεινω να αναρταται απο το συστημα σε καθε σελιδα - οποιουδηποτε νηματος της εσωτερικης πολιτικης.sys3x έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 20:48Νομίζω ότι μπορεί να κλειδωθεί το νήμα τώρα.Chainis έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 14:30 Οι κομουνιστές (όχι μόνο του ΚΚΕ) προπαγανδίζουν, υποστηρίζουν, προωθούν, προβάλουν οτιδήποτε θεωρούν ότι μπορεί να κάνει ζημιά στο αστικό κράτος, στην κυρίαρχη ιδεολογία, στην κρατούσα οικονομία.
Θεωρούν επαναστατικό τους καθήκον να λειτουργούν επάνω σε αυτή την βάση.
Η αλήθεια και το ψέμα δεν έχουν καμία θέση σε αυτό, ότι εξυπηρετεί κατά την γνώμη τους το αδυνάτισμα του συστήματος είναι αποδεκτό και επιβάλλεται.
Τους εξυπηρετεί η φτωχοποίηση του κόσμου γι αυτό όπου έχουν τον συνδικαλιστικό έλεγχο σε επιχειρήσεις ωθούν της διεκδικήσεις μέχρι αυτές να κλείσουν, τους εξυπηρετεί η αδράνεια και σαπίλα του κράτους γιατί θα κάνει τους πολίτες να αγανακτήσουν, τους εξυπηρετεί ο αδύναμος στρατός, τα μη ελεγχόμενα σύνορα, η εισροή λαθρομεταναστών.
Φαντάζονται ότι τέτοιες εξελίξεις θα οδηγήσουν σε επαναστατικές καταστάσεις και σ' αυτές οι κομουνιστές θα είναι η πρωτοπορία, μέχρι εκεί τους κόβει γιατί λειτουργούν με τα στάνταρ του 1917.
Τελικά είναι απλώς απομεινάρι του παρελθόντος και προσθέτουν απλώς μια γραφική πινελιά στην πολιτική μας ζωή.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αυτό ρε, γιατί κανείς δεν το ακούμπησε;
.
Πολλές άγνωστες λέξεις; Κάτι άλλο;Nandros έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 15:57Την ζημιά την έχουν κάνει και είναι ανεπανόρθωτη.
Κατά διαβολική σύμπτωση πριν λίγο είχα συζήτηση με συμμαθητή/ φίλο μου, καπετάνιο φρεσκοσυνταξιούχο και μου είπε τα εξής:
{{Είχα πάει με καράβι στην Tuzla της Τουρκίας πριν χρόνια για δεξαμενισμό/ επισκευές. Στην συζήτηση ο πιλότος μου απεκάλυψε ότι την Ναυπηγοεπισκευαστική Βάση Περάματος την διέλυσαν αυτοί, πληρώνοντας χοντρά λεφτά σε πρόσωπα-κλειδιά, για κινητοποιήσεις και απεργίες με σκοπό να τραβήξουν τους εφοπλιστές στα δικά τους ναυπηγεία.}}
Οι της πιάτσας γνωρίζουν ότι είχε φτάσει εποχή που έστελναν τα καράβια στο Πέραμα για επισκευές και δεν γνώριζαν πότε θα τελειώσουν/ φύγουν. Και όταν σου έχουν κόψει λαμαρίνες από το καράβι σου, για να τις αλλάξουν, και χάσκει δεν πας πουθενά! Είχαν φτάσει να κρέμονται στα @@ του κκέ. Είδαν και αποείδαν και πήγαν αλλού, πχ Tuzla. Και το Πέραμα, μαζί με τον Σκαραμαγκά έχουν μαραζώσει. Η Ελευσίνα φυτοζωεί.
Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τα λόγια ενός ασήμαντου Τούρκου πιλότου, που αν δεν ήταν γνώστης της ιστορίας, δεν θα γνώριζε καν την ύπαρξη του Περάματος.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
1. Ο Ενγκελς ήταν γιος βιομήχανου κιόμως έδωσε τον αγώνα του κάτω από το προλεταριακό λάβαρο.plouf έγραψε: 20 Ιούλ 2019, 13:43 Απαντηστε ελευθερα.![]()
Με αφορμη το νημα του Nandros για τον επιχειρηματια φιλο του Μπλε Μπουμπης αλλα και απο ενα σωρο αλλα ερωτηματα που ερχονται στο
μυαλο μου ανοιγω τουτο εδω το νημα.
Εγω θα πω οτι δεν εχουν το δικαιωμα να μιλανε και καλα θα κανουν να το βουλωνουν.
Ας δωσω μερικα παραδειγματα:μια καλη φορουμιτισσα την οποια δεν θυμαμαι να πω πια ηταν ειχε πει οτι ο αδερφος της εργαζονταν στην επιχειρηση
ενος κομμουνιστη που ηταν οργανωμενος στο ΚΚΕ και συμπεριφεροταν με τον χειροτερο τροπο στους υπαλληλους του.
Ο Μπλε Μπουμπης ομως ανοιγει νηματα συνεχεια για το ποσο κακη ειναι η ιδιωτικη πρωτοβουλια.
Ενα αλλο παραδειγμα που μου ερχεται πρωτο στο μυαλο ειναι οτι τα κουκουδια ειναι ανοιχτοσυνορακηδες.Μολις πανε οι αρχες να στησουν φραγματα
στον Εβρο τα κουκουδια σκιζουν το καλτσον τους και ουρλιαζουν α κοιταξτε οι κακοι καπιταληστες τι κανουν.
Δεν μας λενε ομως τα κουκουδια γιατι στο Σιδηρουν Παραπετασμα δεν εμπαινε απο τα συνορα ουτε μυγα?Γιατι για να μετακινηθεις απο την μια πολη στην αλλη στο Σιδηρουν Παραπετασμα επρεπε να παρεις αδεια απο τις αρχες?
Αν τα ιεχωβουλινια τιμανε τα παντελονια τους και εχουν @@ ας μας δωσουν εξηγησεις επι αυτου του ζητηματος.![]()
Αυτα προς το παρον επιφυλασσομαι να ερθω δριμυτερος.![]()
2. Είναι μύθος ότι από τα σύνορα της ένωσης και άλλων σοσιαλιστικών και λαϊκών δημοκρατιών δεν εισέρχονταν άνθρωποι, οι καταπονεμένοι από την κεκαλυμένη βία της καπιταλιστικής ειρήνης(ανεργία, φτώχεια, ανέχεια) και την ανοιχτής βίας του καπιταλιστικού πολέμου (πρόσφυγιά) βρήκαν καταφύγιο στην σοσιαλιστική πατρίδα, στην πατρίδα της ανθρωπότητας. Λίγοι μήπως είναι οι 'έλληνες που πήγαν σε αυτές τις χώρες μετά την αποφράδα ήττα στον ελληνικό εμφύλιο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-
- 1 Απαντήσεις