!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Female HD
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Female HD
Δεν πάτε καλά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Uppercut
Πλάκα, πλάκα, ο θηλυκός Ερμής είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει γκέι κι εμένα κι εσένα ταυτόχρονα. Τρελό!
- καβουροδεινοσαυράκι
mia και το φορουμ δεν εχει γυναικες (εκτός από κάτι θεούσες, κάτι Μάκαρους Ψωμιάδηδες κάτι 3μηνα και λοιπές περιπτωσάρες), προτεινω να εφαρμοσουμε το πακιστανικό σύστημαUppercut έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 01:53Πλάκα, πλάκα, ο θηλυκός Ερμής είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει γκέι κι εμένα κι εσένα ταυτόχρονα. Τρελό!
κάθε βδομάδα, ένας χρήστης θα ανεβάζει φώτο του με το φέις αππ και ακολούθως θα πέφτει ανταλλαγή πμς με τους υπόλοιπους (με την πρωτη θεση να δινεται τιμης ενεκεν στον λεονα)
την επόμενη βδομάδα άλλος, κλπ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ποιος θηλυκός Ερμής βρε ζωντόβολο;Uppercut έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 01:53Πλάκα, πλάκα, ο θηλυκός Ερμής είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει γκέι κι εμένα κι εσένα ταυτόχρονα. Τρελό!
Πες εκεί πέρα η θηλυκή εκδοχή του.
Εν τω μεταξύ, ο Ερμής, ο θεός, ήταν bi ή γκεης, δεν θυμάμαι τώρα.
-
Uppercut
Ε, αυτό εννοώGherschaagk έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 02:04Ποιος θηλυκός Ερμής βρε ζωντόβολο;Uppercut έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 01:53Πλάκα, πλάκα, ο θηλυκός Ερμής είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει γκέι κι εμένα κι εσένα ταυτόχρονα. Τρελό!
Εν τω μεταξύ, ο Ερμής, ο θεός, ήταν bi ή γκεης, δεν θυμάμαι τώρα.
Καλά, για τους θεούς δεν υπάρχει συγκεκριμένο canon κι ανάλογα με τον μύθο και τον συγγραφέα μπορεί να είναι πολλά. Είχε μπει Αφροδιτούλα κι είχαν κάνει τον Ερμαφρόδιτο, αλλά σίγουρα υπάρχουν στόριζ του που βγάζει άλλα γούστα, όπως με τον Περσέα.
Ο uppercut μαζι με την αλλη ειναι γκει με την παρτη σου,εσυ θα την παιξεις σε λιγο με την γυναικεια σου εκδοχη. Η ναια την ειδε μαρλον μοραντο.
Και εγω αρχιζω να καυλωνω με την παρτη σου.
Οργια αποψε στο φορουμ.
-
Uppercut
Όχι ρε, εγώ είμαι με την θηλυκή του Ερμή, του Non4me δεν μ' αρέσει. No offense....Pedro έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 02:10Ο uppercut μαζι με την αλλη ειναι γκει με την παρτη σου,εσυ θα την παιξεις σε λιγο με την γυναικεια σου εκδοχη. Η ναια την ειδε μαρλον μοραντο.
Και εγω αρχιζω να καυλωνω με την παρτη σου.![]()
Οργια αποψε στο φορουμ.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ερμής και Περσέας ε;Uppercut έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 02:09Ε, αυτό εννοώGherschaagk έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 02:04Ποιος θηλυκός Ερμής βρε ζωντόβολο;Uppercut έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 01:53
Πλάκα, πλάκα, ο θηλυκός Ερμής είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει γκέι κι εμένα κι εσένα ταυτόχρονα. Τρελό!
Εν τω μεταξύ, ο Ερμής, ο θεός, ήταν bi ή γκεης, δεν θυμάμαι τώρα.![]()
Καλά, για τους θεούς δεν υπάρχει συγκεκριμένο canon κι ανάλογα με τον μύθο και τον συγγραφέα μπορεί να είναι πολλά. Είχε μπει Αφροδιτούλα κι είχαν κάνει τον Ερμαφρόδιτο, αλλά σίγουρα υπάρχουν στόριζ του που βγάζει άλλα γούστα, όπως με τον Περσέα.
Και διαθέτουμε κι απ' τους 2 εδώ μέσα.
Δε μου αρεσει να περιαυτολογω αλλα , αρεσω σε ολους .Pedro έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 02:10Ο uppercut μαζι με την αλλη ειναι γκει με την παρτη σου,εσυ θα την παιξεις σε λιγο με την γυναικεια σου εκδοχη. Η ναια την ειδε μαρλον μοραντο.
Οργια αποψε στο φορουμ.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στον καθρέφτη σου κοιτιέσαι κι από μόνος σου αγαπιέσαι.
Ναι ,εχεις δικιο. Ερμη ηθελα να πω. Αλλα τωρα που μπερδεψαμε τα μπουτια μας ειστε ευπροσδεκτοι στα λουτρα της ρωμαικης αυτοκρατοριας για οργια με αφθονο κρασι..Uppercut έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 02:11Όχι ρε, εγώ είμαι με την θηλυκή του Ερμή, του Non4me δεν μ' αρέσει. No offense....Pedro έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 02:10Ο uppercut μαζι με την αλλη ειναι γκει με την παρτη σου,εσυ θα την παιξεις σε λιγο με την γυναικεια σου εκδοχη. Η ναια την ειδε μαρλον μοραντο.Νon4me έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 01:50
αυτο ακριβως σκεφτηκα να γραψω και γω
. ηταν πολυ ανοιχτοχρωμη η φωτο και με μπογιατισε κανονικα . βλεπω να με παιζω μαλακια στο τελος
![]()
Οργια αποψε στο φορουμ.
Γιατι ρε; Εχει ωραια τσιμπουκοχειλα