Στην δευτερη περιπτωση. Τα πιτσιρικια,μιλαμε για 18 αρηδες,ισως να υπηρχαν και λιγο μικροτεροι (17) δεν μπορω να σου πω με βεβαιωτητα.Nandros έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 22:49Σε αυτή την υπόθεση αναφέρεσαι;Pedro έγραψε: 22 Ιούλ 2019, 22:02 Κατ εμε οι πραξεις αυτων και γενικα η ιδεολογια δεν ειναι μια ευθεια γραμμη,ουτε δεν μπορει να πει κανεις οτι τυφλα ακολουθω πχ τον ρουβικωνα. Σε καποια πραγματα συμφωνω,σε αλλα πολλα οχι. Καποτε ειχα δραστηριοποιηθει ,αλλα ειχα εντελως αλλη αποψη σε πολλα θεματα. Εχω παει και σε πορεια στηριζοντας εναν μεταπτυχιακο φοιτητη στο ρεθυμνο,ο οποιος εφαγε ξυλο απο τους μπατσους χωρις λογο. Ο ενας μαλιστα ειχε βγει απο το σωμα γιατι ηταν ψυχικα ασταθεις και λογω κονε τον ειχαν ξανα προσλαβει στην ασφαλεια ( ο πρωταγωνιστης της υποθεσης). Ειχαμε μαζευτει πολλα ατομα και λιγα πιτσιρικια,δεν θελαμε να τα κανουμε πουτανα (αν και εβραζα μεσα μου)* ,τα πιτσιρικια πεταξαν κατι μπογιες,δεν αντεδρασαν οι μπατσοι και τελος φυγαμε.
* κυριως γιατι η αφορμη για τον ξυλοδαρμο ηταν επειδη φορουσε μαυρα ρουχα και προσπαθουσε να βαλει μπρος το μηχανκι στις 23:00 το βραδυ και τον περασαν για καποιον ληστη. Επειδη φοραω ακομη και τωρα μαυρα ρουχα,αισθανομουν οτι μπορει αυριο να το κανουν και σε εμενα. Για αυτο ειχα οργη και θυμο μεσα μου.
Ρέθυμνο: Ανατροπή στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού του φοιτητή - Γάλλοι οι δράστες
Ξυλοδαρμός στο Ρέθυμνο: Οι δράστες δεν ήταν Κρητικοί αλλά Γάλλοι
Ή αυτή;
https://www.neakriti.gr/article/eidisei ... -foititi-/
https://www.efsyn.gr/ellada/dikaiomata/ ... astynomiko
Τα πιτσιρίκια γιατί τα μαζέψατε/δεχτήκατε να μαζευτούν; Τί δουλειά έχουν πιτσιρίκια;
.
Δεν μπορω να απαγορεψω κανεναν να συμεττεχει σε μια ειρηνικη πορεια. Με ποιο δικαιωμα να πω σε καποιον να μην παει εκει που επιθυμει; Αλλωστε δεν υπηρχε και καποιος κακος σκοπος. Επισης,οταν μαζευτηκαμε δεν ηταν εκει,ξαφνικα μπηκανε στη μεση της πορεια. Επισης δεν μπορεις να γνωριζεις και ακριβως την ηλικια ολων. Αλλα οπως ειπα,δεν προκειται να απαγορεψω ουτε να αποθησω να συμμετεχει κανεις σε μια ειρινικη πορεια.
Παντως νανδρε,ενα σου λεω,εαν εκαναν καποια κινηση οι μπατσοι...πιστεψε με θα ειχε γινει της πουτανας,αλλα ευτυχως τελος καλα ολα καλα.
Υφ. Πιστευω αν ησουν εκει και εσυ θα ερχοσουν
Εν τω μεταξυ αυτο το παιδι (ο φοιτητης) επειδη τον γνωριζω τυγχανει να ειναι ενας απο τους πιο φιλησυχουν πολιτες.