!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πού θα βρεί τα χρήματα ο Κούλης για τις εξαγγελίες;
-
independent_44
- Phorum.gr user: independent_44
Re: Πού θα βρεί τα χρήματα ο Κούλης για τις εξαγγελίες;
Από την πάταξη της φοροδιαφυγής...όπως τόσοι και τόσοι στο παρελθόν
- Otto Weininger
Όλοι εσείς που κάνετε χαβαλέ, είστε οι ίδιοι που ψηφίσατε πρόγραμμα Θεσσαλονίκης το 2015 ;
Και τολμάτε να μιλάτε δημόσια;
Κανένας ο οποίος ψήφισε σύριζα το 2015 δεν έχει δικαίωμα να ρωτάει κανέναν πρωθυπουργό για το οικονομικό του πρόγραμμα.
Κατσίκια. Που τολμάτε.
Και τολμάτε να μιλάτε δημόσια;
Κανένας ο οποίος ψήφισε σύριζα το 2015 δεν έχει δικαίωμα να ρωτάει κανέναν πρωθυπουργό για το οικονομικό του πρόγραμμα.
Κατσίκια. Που τολμάτε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μα η μειωση του αφορολογητου ειναι δεδομενη ανεξαρτητος πρωθυπουργου.Arisvilla έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 00:30 Σήμερα ένα άρθρο στο banking news αναφέρει ότι μόνο για το 2019 θα περικόψει δαπάνες 1,2 δις για να πετύχει το στόχο. Και αναφέρει καταναλωτικές δαπάνες, δαπάνες για δέκο, μείωση προσλήψεων στο δημόσιο, ακύρωση των αυξήσεων των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων. Και πάλι δεν βλέπω να βγαινει ο λογαριασμός. Μάλλον στο τέλος θα πάμε σε μείωση του αφορολόγητου που λεει και ο Ρέγκλινγκ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- wooded glade
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Προεκλογικα το αφηγημα ηταν ψηφιστε Τσιπρα που θα δωσει παροχες και καταψηφιστε την λιτοτητα που θα φερει ο Κουλης
Τωρα αναρωτιουνται που θα βρει τα λεφτα;
Τωρα αναρωτιουνται που θα βρει τα λεφτα;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Northern Spirit
Θα δουμε..Με τετοια μετρα παντως θα υπαρξει αποτομη αυξηση του ρυθμους αναπτυξης απο το 2020 και μετα που θα καλυψει αργοτερα το οποιο ελλειμα..Τα δυσκολα ειναι στο 2019 και στις αρχες του 2020..zteo έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 00:08Αστο δεν βγαινει με τιποτα.Πιστευω οτι παει να κανει μεγαλη πουστια με τον ΕΝΦΙΑ.Northern Spirit έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 00:03 Κανεις μερικες αποκρατικοποιησεις μεχρι το τελος του 2019 για να ελεγχξεις το υψος του πλεονασματος και απο το 2020 πονταρεις στην ανακαμψη της οικονομιας σε συνδυασμο με πουλημα των υπολοιπων αχρηστων κρατικων επιχειρησεων.
δεν βλεπω προβλημα..
Εγω πιστευω οτι θα παει και καλη συμφωνια με τους Ευρωπαιους που ισως κανουνε λιγο και τα στραβα ματια..Νεα κυβερνηση ειναι, φιλο-Ευρωπαιος και δεν προκειται να δημιουργησει θεμα στην ΕΕ...Ισως βρεθει ακρη ετσι..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Δεν υπάρχουν αυξήσεις των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων εδώ και δέκα χρόνια.
Το προβλημα ειναι οτι η Γερμανια και κατεπεκταση και η ΕΕ δεν εχουν αναπτυξη και κινδυνευουν να μπουν παλι σε κριση.Συνεπως την πουτσισαμε.Northern Spirit έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 00:35Θα δουμε..Με τετοια μετρα παντως θα υπαρξει αποτομη αυξηση του ρυθμους αναπτυξης απο το 2020 και μετα που θα καλυψει αργοτερα το οποιο ελλειμα..Τα δυσκολα ειναι στο 2019 και στις αρχες του 2020..zteo έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 00:08Αστο δεν βγαινει με τιποτα.Πιστευω οτι παει να κανει μεγαλη πουστια με τον ΕΝΦΙΑ.Northern Spirit έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 00:03 Κανεις μερικες αποκρατικοποιησεις μεχρι το τελος του 2019 για να ελεγχξεις το υψος του πλεονασματος και απο το 2020 πονταρεις στην ανακαμψη της οικονομιας σε συνδυασμο με πουλημα των υπολοιπων αχρηστων κρατικων επιχειρησεων.
δεν βλεπω προβλημα..
Εγω πιστευω οτι θα παει και καλη συμφωνια με τους Ευρωπαιους που ισως κανουνε λιγο και τα στραβα ματια..Νεα κυβερνηση ειναι, φιλο-Ευρωπαιος και δεν προκειται να δημιουργησει θεμα στην ΕΕ...Ισως βρεθει ακρη ετσι..
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Northern Spirit
Απο την αλλη το υπαρχον υψος φορολογιας στην ελλαδα ειναι εξωφρενικο. Δικαιολογουνταν μεχρι να μηδενιστει το ελλειμα, αλλα με υψηλο πλεονασμα ειναι δυσκολο για τυς Ευρωπαιους να αρνηθουνε καποιοες μικρες παραχωρησεις..zteo έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 00:39Το προβλημα ειναι οτι η Γερμανια και κατεπεκταση και η ΕΕ δεν εχουν αναπτυξη και κινδυνευουν να μπουν παλι σε κριση.Συνεπως την πουτσισαμε.Northern Spirit έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 00:35Θα δουμε..Με τετοια μετρα παντως θα υπαρξει αποτομη αυξηση του ρυθμους αναπτυξης απο το 2020 και μετα που θα καλυψει αργοτερα το οποιο ελλειμα..Τα δυσκολα ειναι στο 2019 και στις αρχες του 2020..zteo έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 00:08
Αστο δεν βγαινει με τιποτα.Πιστευω οτι παει να κανει μεγαλη πουστια με τον ΕΝΦΙΑ.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Πως θα υπάρξει ανάπτυξη? Από τις επενδύσεις, κυρίως τις ξένες άμεσες? Αυτές ακόμα και αν αυξηθούν λόγω της μείωσης στο φόρο των επιχειρήσεων (αμφίβολο γιατί ζούμε σε παγκοσμοποιημένο περιβάλλον και υπάρχουν και χώρες με μικρότερους συντελεστές) δεν θα οδηγήσουν σε απότομη άυξηση του ΑΕΠ αν δεν συνδυαστούν με άλλα μέτρα όπως αύξηση του κατώτατου μισθού. Μετά η χώρα μας δεν είναι εξαγωγική και έχει ακόμα έλλειμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Το αεπ είναι δημόσια και ιδιωτική κατανάλωση συν επενδύσεις ιδιωτικές και δημόσιες συν εξαγωγές. Σε ένα περιβάλλον με πρωτογενή πλεονάσματα 3.5 και 3 ακόμα και 2 δεν γίνεται να έχεις υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης παρά μόνο αν είσαι η Νορβηγία ή το Ντουμπάι ή η Σαουδική Αραβία. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνει πληρως κατανοητό οτι με αυτά τα πρωτογενη πλεονάσματα ούτε φοροελαφρύνσεις για τους πολλούς παίζουν ούτε ανάπτυξη 4%.Northern Spirit έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 00:35Θα δουμε..Με τετοια μετρα παντως θα υπαρξει αποτομη αυξηση του ρυθμους αναπτυξης απο το 2020 και μετα που θα καλυψει αργοτερα το οποιο ελλειμα..Τα δυσκολα ειναι στο 2019 και στις αρχες του 2020..zteo έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 00:08Αστο δεν βγαινει με τιποτα.Πιστευω οτι παει να κανει μεγαλη πουστια με τον ΕΝΦΙΑ.Northern Spirit έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 00:03 Κανεις μερικες αποκρατικοποιησεις μεχρι το τελος του 2019 για να ελεγχξεις το υψος του πλεονασματος και απο το 2020 πονταρεις στην ανακαμψη της οικονομιας σε συνδυασμο με πουλημα των υπολοιπων αχρηστων κρατικων επιχειρησεων.
δεν βλεπω προβλημα..
Συγγενής του κουλουριού;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Υπάρχουν κάτι ψίχουλα που έδωσε ο Σύριζα για το 2019.πατησιωτης έγραψε: 23 Ιούλ 2019, 00:38Δεν υπάρχουν αυξήσεις των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων εδώ και δέκα χρόνια.
- wooded glade
-
Aposvolomeno_pouli
Θα έχει ρίξει πολλές χριστοπαναγίες ο Τσίπρας στους συνεργάτες του και στον Τσακαλώτο.
«Που βρήκαν ρε αυτοί τα λεφτά και γιατί δεν τα βρίσκατε εσείς;»
«Που βρήκαν ρε αυτοί τα λεφτά και γιατί δεν τα βρίσκατε εσείς;»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 121 Απαντήσεις
- 3298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia